Nala_Alan 7 Napisano 24 Lipiec 2014 Najgłupsza moja śmierć to zdedanie xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damek115 0 Napisano 30 Lipiec 2014 Ide sobie obok lawy. Zombie mnie popycha i wpadam. I się tak wkurzyłem bo zobaczyłem pod lawą diaxa. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariella 55 Napisano 11 Sierpień 2014 Początki Minecraftowania, kopię rudę diamentu, stojąc na niej. A potem tylko lawa, ogień i strata, ah, trata 20 diamentów... Pamiętny dzień, w którym raz na zawsze oduczyłam się kopać pod sobą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeQ 0 Napisano 2 Listopad 2014 (edytowane) Kopię, kopię i lawa.. Cudnie :/ Albo jeszcze zostać przygnieciony przez piasek.. ._. Edytowane 2 Listopad 2014 przez weeQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabrysia28W 0 Napisano 27 Styczeń 2015 (edytowane) Moja najgłupsza śmierć była na serwerze multi. W pewnym momencie, zamiast nacisnąć "W", nacisnęłam "E". Wciskałam "W", "E", "W" i znowu "E", no i jeszcze raz "E"... to był Survival, taki, w którym są skrzynki w różnych miejscach i trzeba je szukać. Ktoś wykorzystał moją bezbronność... the end. A w sumie to zastanawiam się, czemu zawsze tam gdzie diaksy obok jest lawa? To jest jakaś magia woodo czy coś takiego? : ) Edytowane 10 Marzec 2015 przez Gabrysia28W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach