Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Creeperołap

Najgłupsza śmierć w minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Pewien koleś Budował Długi most w lawie... z Lodu...

A moja? Hmm... Przypadkowe Puszczenie Shift'a kiedy stałem na krawędzi :D

Edytowane przez Grzegorzmon417

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NinjaTeam    3

wybudowanie skybase na thewallsach, a potem spadnięcie z niej za nim zaczęła się gra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
malpa500    0

Zombi mnie zepchną do lawy gdy kopałem diaxy :( dlatego nienawidzę tych żuli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Waterovsky    1

a więc, znajomy kopie sobie w netherze schody, ja jestem za nim (chciałem go potrollować) dał mi kilof, który miał jakieś 10 uderzeń do końca "życia". Kumpel zszedł na dół, wykopałem kilka kratek i już po chwili wylewa się z góry lawa, próbuję uciec, tyle że kumpel był tak miły i zamurował mi drogę netherrackiem, super nie? lawa mnie dogoniła i się spaliłem. Oto cała historia z minecrafta wzięta..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NIkerrs    0

Jak się patrzałem w lawe,a akurat miałem czkawkę i przez przypadek nacisłem spacje i w padłem XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
twoxu    0

Moja najgłupsza śmierć wydarzyła się niedawno. Grałem sobie na Becie 1.0 by powspominać trochę. Będąc uzbrojonym w kamienny miecz rzuciłem się na szkieleta i dwa zombiaki. Niestety zapomniałem że wtedy obrażenia wyglądały trochę inaczej, i padłem zanim zrobiłem taktyczny odwrót D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nedo    0

Mi kiedyś wyskoczym komunikat o service packu, jak akurat chodziłem shiftem na krawędzi nad lawą o.o  zgon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy zaczynałem z Minecraftem i byłem w jaskini, nade mną był ,,sufit'' z piasku i nieświadomy niczego rozwaliłem jeden i wszystkie mnie zasypały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stealch    1

Dla mnie częstą i najgłupszą śmiercią jest śmierć przez afk'a.  Jedno z najbardziej wkurzających rzeczy.  Wkurza, jeśli grasz i nagle coś Cię odrywa od komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jyeq    3

Pamiętam jak grałem na serwerze z moim kumplem. Byliśmy na wypadzie po diaxy w jakiejś jaskini. Szliśmy wąską ścieżką między jeziorami lawy. Chciałem go strollować i wrzucić do lawy, uderzyłem go ten wypadł ze ścieżki ale trafił na kamien i przeżył za to ja nie zauważyłem kończącej się przede mną ścieżki i wpadłem do lawy... Kumpel zlitował się nade mną i uratował mój ekwipunek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SlimeCraft    2

Moja najgłupsza śmierć jest taka,że wychodze na polowanie na potwory i spotykam trzy ogórki i dwa zombie.
Zaczynam walić pierwszego ogórka, a drugi i trzeci tulą mnie od tyłu:)

A teraz głupia śmierć kolegi
Idzie sobie do kopalni idzie i znajduje 9 diaxów i mówi sobie:"No,jednak pójde dzisiaj do netheru" .
Przy okazji znajduje lave i bierze ją w wiaderko.
Potem przypadkowo przyciska ppm i wylewa pod siebie lave:)

Opisujcie też swoje najgłupsze śmierci

W starej wersji minecraft zepchnela mnie świnia do lavvy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czarekkko    0

A ja Zrobiłem podest nad lawa żeby nie spaść zagadałem się i nie wiedziałem po on jest zniszczyłem i spadłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MasterFan    1

Wruciłem do domu dirtowianki miałem pół serduszka i poszedłem spać jak wstałem dostałem obrażenie bo sufit był za nisko i umarłem

Albo w dzień w którym pobrałem grę nie wiedziałem nic wszedłem do głębokiej wody i zawołał mnie brat przychodzę za 10 minut i nie żyję utopiłem się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Daz    0

Zapomnialem wcisnac shift gdy bylem obok zloza lawy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Linkus000    0

Jak zaczynałem przygodę z MC, to nie wiedziałem kto to jest 'ten zielony ludzik', nie wiedziałem że wybucha czy coś, podrzedłem do niego i... BUM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...