Piksio1 1 Napisano 30 Marzec 2013 U Skkf próbowałem z kolegą uciec przed 5 ziomkami w diax eq , kopiemy spada gravel , wylogowałem się. Nagle odbanuj się .... Zobaczyłem 3 dni później że kolega mnie pyrgnął i przyznało mi wylogowanie się podczas walki xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leniktom 0 Napisano 31 Marzec 2013 (edytowane) wpadłem do lawy razem z diamentem który kopalem pod sobą ^^ Edytowane 31 Marzec 2013 przez leniktom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piksio1 1 Napisano 31 Marzec 2013 A i kopie w dół i wpadam prosto do lawy i tsss... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid6797 0 Napisano 31 Marzec 2013 Mod herobrine Wstaję a tu Herobrine z mieczykiem a ja:MOJE ITEMY TY ZASR*** HEROBRINIE!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzikusek 0 Napisano 12 Kwiecień 2013 Moja najgłupsza śmierć jest taka,że wychodze na polowanie na potwory i spotykam trzy ogórki i dwa zombie. Zaczynam walić pierwszego ogórka, a drugi i trzeci tulą mnie od tyłu:) Kopałem w ziemi a pod sobą miałem lawe Opisujcie też swoje najgłupsze śmierci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dracomt2 0 Napisano 26 Maj 2013 Moje najgłupsze śmierci to : 1. Gram na YogBoxie, i jak wie każdy który na nim grał są tam armaty...No i taką zabawką wycelowałem pod siebie -_- 2. Idę przez kopalnie,idę,idę ( Znałem ją jak własną kieszeń ) a tu nagle... W dziurkę ... 3. Znowu YogBox, idę laskiem a tu na mnie z drzewa wilkołak... Nie miałem przy sobie złotego miecza i : You Dead ! 4. Wersja 1.5.2 Wagonik z TNT ... Zrobiłem torpedę pod domem i walnęła mi w dom a że w domu był spawner ( pod podłogą ) to moby na mnie... 5. Chodzę po górach i... koniec gór... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
19luki200 0 Napisano 27 Maj 2013 Walczyłem z smokiem, wybił mnie na 70 kratek w górę i zginąłem od upadku z wysokości. Wiem że to nie jest głupia śmierć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) Gram sobie z kolezanka na trybie multiplayer.Kopalismy razem diaxy i tu nagle lawa do ktorej wpadla kolezanka.Wylogowuje sie w lawie i mowi zebym ja tepnol jak wejdze na serwer.Ja mam przygotowane tp,ona wchodzi,klikam enter i zamiast ja tepnac,tepnolem sie do niej w lawie. Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez danielex10PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 13 Czerwiec 2013 Poszedłem spać, a tu nagle odradzam się w lavie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 13 Czerwiec 2013 Dom i łóżko w endzie (lol) :nerd: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donRasta 0 Napisano 14 Czerwiec 2013 Najgłupsza to chyba pod piaskiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 23 Czerwiec 2013 Na sky blocku zcinałem drzewo nagle z liści wypadło mi jabłko i bezmyślnie rzuciełem się za nim w przepaść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HTEML 0 Napisano 1 Lipiec 2013 Spadłem z wieżowca który miał wysokości 50 klocków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKraszu 0 Napisano 6 Lipiec 2013 Resp w lawie -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xehanortch X kubanos910 0 Napisano 25 Lipiec 2013 Moja najgłupsza śmierć jest taka,że wychodze na polowanie na potwory i spotykam trzy ogórki i dwa zombie. Zaczynam walić pierwszego ogórka, a drugi i trzeci tulą mnie od tyłu:) A teraz głupia śmierć kolegi Idzie sobie do kopalni idzie i znajduje 9 diaxów i mówi sobie:"No,jednak pójde dzisiaj do netheru" . Przy okazji znajduje lave i bierze ją w wiaderko. Potem przypadkowo przyciska ppm i wylewa pod siebie lave:) Opisujcie też swoje najgłupsze śmierci Moja śmierć to że znalazłem 30 diaxów (No-Lifilem :P) i z 2,5 seduszka bo creepery wybuchały kopałem nad sobą i się podbijałem bo wiedziałem ze wyjdę wodą bo nademną było jezioro , kopie kopie już na Y mam 15 a tu nagle na mnie spada Gravel i Umarłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragonit12 3 Napisano 25 Lipiec 2013 Sprint przez protal w netherze zawieszony nad przepaścią :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 25 Lipiec 2013 @up to faktycznie głupia mierć 1.Nieumiejętnie zrobiłem armate tnt i nie zdążyłem uciec. 2.Na serwerze miałem 2 stacki kwarcu i zbugowany wsciekły bez powodu pigzombie zabił mnie od tyłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragonit12 3 Napisano 25 Lipiec 2013 1. Wpadłam na genialny pomysł rozpalenia w kominku, w domu pełnym drewnianych elementów. Oczywiście ogień rozprzestrzenił się z prędkością światła - spalił się cały dach, strych i połowa pierwszego piętra. Razem ze mną. 2. Robiłam pionowe zejście do kopalni, kiedy natrafiłam na lawę. Trzeba było się natychmiast ewakuować i zacząć kopać w innym miejscu. Ale kto by się tam przejmował zasypywaniem starego zejścia! W nocy postanowiłam udać się na polowanie i w pewnym momencie musiałam uciec szkieletowi, bo zostało mi mało zdrowia. Zgadnijcie, gdzie wpadłam. 3. To były moje początki w Minecrafcie. Rano od razu po przebudzeniu wyszłam z domu. Zauważyłam creepera i postanowiłam do niego podejść. Myślałam, że skoro nie zabija go światło słoneczne, to jest nieszkodliwy. Po nicku wnioskuje że nie skończyła się akcja z Creeperem tak źle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 26 Lipiec 2013 Przeskoczę... Jestem tego pewien... *skacze*... *ough* (dźwięk palenia)... Dobra, jednak nie przeskoczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poverx 0 Napisano 26 Lipiec 2013 robiłem amatorskiego parkura i zamiast skoczyć do wody to skoczyłem na dom z ognia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 5 Sierpień 2013 Mialem Domek Na Creative I SPC i przy lozku pochodnie czerwona wzialem tnt bo nie patrzylem co biore potem postawilem przy pochodni i boom :P tylko ze mialem surva i bralem z TMI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJMeatBoy 0 Napisano 6 Sierpień 2013 owca zrzuciła mnie ze skarpy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witolo 1 Napisano 6 Sierpień 2013 To było wczoraj, na SP survival wyszedłem z kopalni(takiej wlasnej roboty) strzelil we mnie szkielet, popychajać mnie prosto na creepera :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow master 4 Napisano 11 Wrzesień 2013 Dałem kumplowi zagrać i zrobił mną bum prosto w ziemie :(( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redbull2323 0 Napisano 14 Wrzesień 2013 ostałem przygnieciony własnym pistonem chyba też ktoś tak zginoł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach