Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Creeperołap

Najgłupsza śmierć w minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

bodzio222    1
Kopanie pod sobą to naprawdę nie najlepszy pomysł. Mogę wam o tym osobiście poręczyć, bo nie raz wpadłem do bulgoczącej czerwonej cieczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MilkShake    0
Poszedłem Do jaskini Zdobyłem 12 Diamentow Wyszłem a tam było około 5 Zombiakow oraz 2 Creeperow Powiedział "O k***a" no i uciekałem do jaskini zrobiłem dołek dobra potworki wchodzą creeper Wpadł wy dzióre sssss... Boom padłem To chyba NAJ GŁUPSZA
SMIERĆ w Życiu... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Creeperołap    17
Moja chyba czwarta głupia śmierć: Na moim serwerze kopie sobie tunel 2x2 idę idę znajduję 4 diaxy jupiii.
idę idę mam małego laga kopie nagle zrobiło się jast nie czaję o co chodzi nagle lava jaram sie You Died. [color=#008000] [ciach][/color]
Jak już powiedziałem miałem 4 diaxy i 14 lvl :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kuba2012    4
Ja i moje pierwsze dni minecraft - zbieram surowce caly dzien.. noc - buduje wieze chyba z 100 kratek, bo zombie so pod nia... niszcze wieze cala noc.. ranek - patrze - 5 creeperow uciekam przodem do nich i jeb z tylu crreper D:

Moja naszmieszniejsza smierc mr.2 to: patrza - kamien, kopalem przy pasku.. rozwalam kamien, pasek spada a pod tym LAVA! - Feels like trolled

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
guciokonda    171
Najgłupsza śmierć-zabicie przez tak zwany ''Ogień ze spawna dom nr9''. Tak tak mnie też to spotkało i składam wyrazy współczucia innym ofiarom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
zrobiłem sobie sześcian 3x3x3 tnt nagle pszyszedl creeper i ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
daronian    0
Robiłem przez dwie godziny pułapkę z TNT, kiedy skończyłem i w ostatnim miejscu zamiast dać klocek, położyłem pochodnię. A to, że byłem otoczony z każdej strony TNT, nie miałem wyboru i umarłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja miałem DOPRAWDY śmierć EPICO! A było to tak: Po nocnej godzinie włóczyłem się po okolicach mojej posesji. Patrzę: creeper! Z moim żelaznym mnieczykiem podchodzę i ciach ogóra w łeb. Potem lekki lag i... BUUM! Creper tak mi walnął. że zostało pół serduszka. Dobra, leczę się idę dalej, a tu normalnie obrady sejmu creeperowskiego! Uciekam-gonią mnie. Jednemu się udało wybuchnąć- znowu pół serca. Uleczyłem się do 2 i pół serca(wciąż uciekając przed parlamentem) a tu nagle SRUUU! wpadam do jaskini(dobre 40 kratek)- śmierć na miejscu. WNIOSEK: natura minecrafta- sto creepsów cię nie zabije, a dołkowi się uda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kawa    1
Moja jedyna najgłupsza śmierć w minecrafcie zaczęła się niewinnie. Wchodzę do tunelu i spotykam slimy, zabijam je oczywiście ale szkoda mi było jednego małego. Udomowiłem go i żyłem długo i szczęśliwie dopóki nie zobaczyłem trochę węgla na górze, więc postanowiłem go zebrać, to był błąd, bo niestety slime mnie zepchnął w przepaść. Od tego czasu zabijam wszystko co się rusza w minecrafcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rady Porady    0
W najnowszej wersji jest możliwe zrobienie świata na singlu z kodami jak na multi. No wię zasypiam-robię se spawn obok łóżka- no i daje komende
/kill- thed.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tomiek    0
* Tup Tup Tup! * Wchodze do domku. Hmmm.... może pójde na łąke? Myślę.... No dobrze. Patrze, dziecko świni. Idzie, a ja za nią. I wpadam do dziury.

MODÓW NIE MIAŁEM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czarek1PL1    4
Zabiło mnie drzewo. Pewnie pytacie jak. Otóż...

Robie sobie nowy świat (o nazwie survivalowy swiat czarka), dobra buliding terrain...grrr ale to długo trwa...o saving chuncking...ok, już się pojawiło coś. Podstawowo rąbie drzewo...*puk* *puk* *puk* *puk* *puk*... jedno drewienko jest...*puk* *puk* *puk* *puk* *puk*... już 2 klocki...
*puk* *puk*...i nagle zwir na mnie spadł...You dead. >:(

[color=#ff0000]NIE MIAŁEM MODÓW i PRZEPRASZAM ZA LITERÓWKI.[/color] Edytowane przez Czarek1PL1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DjPolska123    0
Ja chciałem wymienić klocek pod drzwiami.Drzwi wypadły i do domku wszedł ogórek i zepsuł mi domek.Nie chciało mi się tego naprawiać i poszedłem spać.Budzę się a tu zombi walę go drzwiami(nie miałem przy sobie miecza)zabiłem go.Mam 2 serduszka i idę spać.Budzi mnie szkielet i mnie zabija.

Budowałem sobie domek i zaczęło się ściemniać.Wykopałem rów i patrzyłem się w niebo.Po 5 minutach przylazł ogórek,wpadł do mojej dziury i mnie wysadził.

Byłem w jaskini i zobaczyłem DIAXY :D bignę po nie i chamuję przed samą LAWĄ.

Przypdkiem wpisałem komendę /kill me czy jakoś tak i się zabiłem :o Edytowane przez DjPolska123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171
Grałem sobie, siedzę w kopalni. Kopię, kopię nagle patrzę-jaskinia z lawą. No to otwieram ekwipunek, żeby wziąć cobbla(na pasku szybkiego dostępu go nie miałem) do zbudowania mostku. W tym momencie słyszę charakterystyczny dźwięk creepera. Odruchowo skoczyłem do przodu, a że była tam lawa to można się domyślić jak skonczyłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kuba606    4
Serwer:kopu kopu znajduje mobspawner i stwierdzam że sie nic nie spawni (miałem laga) nagle scinka i pająki i........po mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Viep    0
Moja najgłupsza śmierć była wczoraj. Mam swojego serwa, akurat zaczynałem grać zdobyłem już 2 diaxy i około pól staka żelaza, miałem tylko wyjść juz z jaskini idę sobie, widzę światło od słońca a tu nagle dwa zombie, a ze grałem na hardzie nie wiedziałem ze one wiecej biją. Do tego nie pełne zarelko- go sie nie odnawia. No dobra pierwszego zabijam zostało 6hp idę na drugiego mega lag ciach 3hp i nagle ded. Oczywiście cały wkurzony biegnie w tamto miejsce jakimś cudem znalazłem patrzę diaxy nadal są - biegnie tam a tu zombie z MOIM MIECZEM hita mi trzasnal 3 hp zostało i nagle znowu ded!!! To juz było przegięcie wracam tam jakoś zombiego zabijam ale diaxow i itemow juz nie ma :( Stwierdziłem ze było to z mojej niewiedzy i gdybym wiedział ze zombie biorą miecze to bym zdążył to wziąć i sobie dałem komendą 2 diaxy i 2 szmaragdy(je tez miałem) i 30 rud żelaza.
Od tego czasu - czyli wczoraj baczniej patrzę na słabe stwory typu zombie na hardzie - potrafią dowalic xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiok12    3
Moja najgłupsza śmierć:
Chodze sobie na hardcore mam diamenty całą zbrojke i super. Myślę a może zrobić portal do Netheru. Po krótkim zastanowieniu zrobiłem portal za domkiem, wchodze i jestem w netherze. Gdy świat się zgenerował zobaczyłem gastha, który właśnie rozwalił mi portal -_-
Nie miałem zapalniczki więc wskoczyłem do lawy i świat się skasował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrBejkon123    1
Mnie nie pobijecie.....

A więc tak gram sobie z kolegą w minecraft (Pierwszy dzień,Obaj nie wiedzieliśmy nic)

No i tak.Znaleźliśmy fajną skocznie.No i patrzymy no i widzimy coś zielono-czarne(KAKTUS)

No i kolega powiedział skoczmy na to!

Ja na to OK

Więc Skaczemy!Żyjemy!2 Serca.Zapytałem się co to nas bije? No i wiadomo.Zostałęm zabity przez........Kaktusa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...