konrad11901 25 Napisano 11 Sierpień 2013 (edytowane) Dostałeś. Niestety, samsungi to SzajSungi, więc po 1 minucie zabawy z telefonem SzajSung odmówił posłuszeństwa. Idziesz zgłosić reklamację. Odmawiają, mówiąc, że to Twoja wina. Serwis żąda 10000 zł za naprawę. Więc... telefon do kosza. A moje życzenie to... tablet z Windowsem 8! Edytowane 11 Sierpień 2013 przez konrad11901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoKolaBa 0 Napisano 11 Sierpień 2013 Stać Cię tylko na Androida :| Chcę mieć wszystkie gry ze steama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
txtgenerator 0 Napisano 14 Sierpień 2013 Administrator cię zbanuję chce być bogaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 14 Sierpień 2013 nie żyjesz. Chce być Creeperem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 15 Sierpień 2013 Zostaniesz zombie Chcę aby nikt nie przekręcał mojego nicku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1GMac1 4 Napisano 16 Sierpień 2013 Jasiomina :P Chce, chce... o! Chce granata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 16 Sierpień 2013 Masz granatowy Chce gta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1GMac1 4 Napisano 17 Sierpień 2013 Masz Mario Bros 0.000001 alpha pre-beta :P Chce mieć skilla w CS'ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 19 Sierpień 2013 (edytowane) Jesteś najgorszy w topce. Skoro tak to tak, a nie to tak, to ja chce NiePtaka Edytowane 23 Sierpień 2013 przez Oskarowy7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZombieMinecrafter 0 Napisano 3 Styczeń 2014 To masz ptaka, chce być bogaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 15 Styczeń 2014 Nawet jak nim będziesz to ukradną ci pieniądze. Chcę nową klawiaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YoloSwakEloXDDD 0 Napisano 2 Luty 2014 Nie stać cię ^^ Chcę nowy telefon ;=; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daz 0 Napisano 27 Czerwiec 2014 Dostaniesz , ale calutki zepsuty. Chce miec laske podobna do Jennifer Lawrence ( ewentualnie Jessica Alba ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uciu97 0 Napisano 15 Lipiec 2014 Zabiję każdą którą zobaczysz. Chcę mieć konto premium!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach