Gigeno 42 Napisano 11 Maj 2013 Nie dostaniesz nowej kamerki za złe oceny! Chcę mieć na biurku bombę atomową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 11 Maj 2013 Korea ci nie da :DD chcę mieć brata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 11 Maj 2013 To se kup :P Chce nie chodzić już do szkoły :yum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 11 Maj 2013 będziesz poprawiał klase :DD chcę aby nikt nie zniszczył mojego marzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 11 Maj 2013 Marzenie :P Chce grać cały dzień na kompie i nie płacić za rachunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 11 Maj 2013 Tusk przyjdzie ci do domu Chce rzucić ci bombe pod nogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 11 Maj 2013 Nie dorzucisz tak daleko Chcę żebyście zaczęli niszczyć marzenia w jakiś sensowny sposób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 11 Maj 2013 Nikt nie zdoła tego spełnić. Chce by Tusk był kaczką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanzol 14 Napisano 11 Maj 2013 To nie możliwe, tusk już jest kaczką :D Chce mieć więcej niż 100 fpsow w MC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 11 Maj 2013 Nie, masz drewniany procesor. Chce mieć Mercuriale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 11 Maj 2013 Ja mam - badziew Będą tylko gejow... Znaczy sie, różowe :| Chcę mieć nową sygnaturę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 11 Maj 2013 Nikt Ci takiej nie zrobi, a sam nie masz weny do tego. Chcę takiego psa @_@ Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 12 Maj 2013 (Ale odjazd)Ja mam takiego,zazdrościsz? Chce mieć 500 FPS w mc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 12 Maj 2013 Masz drewniany komputer. Chcę ogarnąć Permissions ex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 12 Maj 2013 Najpierw trzeba wiedzieć co to jest. Chce mieć 18 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 12 Maj 2013 Nigdy nie będziesz miał. Chcę iść na Termy Maltańskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 12 Maj 2013 Nie dojdziesz, bo nie dasz rady. Chcę by to marzenie było zniszczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 12 Maj 2013 I tak ktoś je zniszczy Chcę mieć drugiego szczurka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 12 Maj 2013 Ty nim jesteś. Chce zobaczyć matkę Creeperów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanzol 14 Napisano 12 Maj 2013 (edytowane) Nie zobaczysz bo prędzej wybuchnie xD Chce mieć nowszy procesor. (Mój jest drewniany za czasów kamienia rąbanego...) Edytowane 12 Maj 2013 przez kanzol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 12 Maj 2013 Następny bedzie z kamienia gładzonego Chce komuś zniszczyć marzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 13 Maj 2013 Nie masz komu Chce mieć kota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 13 Maj 2013 Lepiej nie, bo jeszcze zje szczury... Chciałbym, żeby ZSRS nie miało długu u jakiegoś gościa co Guciowi dał na Cuboida bo kasy nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 13 Maj 2013 ZSRS poległo. Chce mieć PSX i Pegazusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanzol 14 Napisano 13 Maj 2013 Nie dostaniesz :D Chce żeby zbanowali na ts torresa i matiasa. (Cytat matiasa z jego postu.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach