Miloszu_xd 171 Napisano 24 Czerwiec 2013 To masz tu coś Chcę, żeby MC był co najmniej od 14 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 24 Czerwiec 2013 Od teraz jest od 18. Chce,miec...2zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 28 Czerwiec 2013 Ale masz 5. Chcę żeby pisać to na telefonie. (Napisałem ten post w telefonie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MinecraftWorks 0 Napisano 28 Czerwiec 2013 Siedziałeś w wc i telefon wpadł ci do klozeta. Będe kręcił teledysk! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheChosenTwo 12 Napisano 30 Czerwiec 2013 Kamera spadnie Ci na stopę, miażdżąc wszystkie palce. Chcę wygrać interenety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 2 Lipiec 2013 Już ktoś to zrobił. Chcę się napić soku jagodowego z porzeczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 2 Lipiec 2013 Byla tylko jedna butelka, ale ktos ja wypil i naszczal do niej. Chce by na ziemie spadly bakugany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 4 Lipiec 2013 Ale nie spadły! Mam szybki KOMPUTER :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 4 Lipiec 2013 Lecz dzisiaj ci sie spali. Chce by ktos napisal post w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 5 Lipiec 2013 ZAMYKAM. Jako iż Użyszkodnicy uznawane są za zwierzęta, nie mogą być "ktoś" lecz "coś", zatem "ktoś" nie może napisać posta w tym temacie. ._. Chcę pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MinecraftWorks 0 Napisano 9 Lipiec 2013 Nie ma kasy :P Jestem sławny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 11 Lipiec 2013 Nie jesteś Chcę napisać wyżej "Nie jesteś". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 14 Lipiec 2013 To.. trudno Chce nową myszke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 14 Lipiec 2013 Nie dostaniesz Chcę aby ludzie tolerowali szczury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 14 Lipiec 2013 Mysze są lepsze Chcę wreszcie wrócić z wakacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InvictusPL 8 Napisano 15 Lipiec 2013 W drodze powrotnej twój samochod się rozbije, babcia na wieść o tym dostanie zawału a chomik udusi orzeszkiem. Chciałbym mieć chomika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nawome 3 Napisano 15 Lipiec 2013 A ten chomik będzie miał wściekliznę, ugryzie cię i pojedziesz do szpitala.. Chcę aby smoki żyły naprawdę *-* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 15 Lipiec 2013 Ale zastąpiły je dinozaury Chcę aby ludzie nie bali się szczurów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 15 Lipiec 2013 Tez bym chciał, ale niestety większość ludzi jest na to zbyt tępa Chcę dowiedzieć się, co ja właściwie zacząłem budować na Aliquam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nawome 3 Napisano 15 Lipiec 2013 Ludzie nie boja sie szczurow ._. (A przynajmniej większość) Kurcze... trudno na to odpowiedzieć ;f Zaczales budowac brzydkie budowle i za to dostales bana Chcę aby był pokoj na swiecie <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 15 Lipiec 2013 (edytowane) Ludzie nie boja sie szczurow ._. (A przynajmniej większość) Boją się chodzi o obrzydzenie itp. Edytowane 15 Lipiec 2013 przez Jasmina101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 15 Lipiec 2013 Dopóki istnieje USA oraz amerykańskie korporacje zbrojeniowe, jest to niemożliwe Chcę mieć czystą kartotekę :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 15 Lipiec 2013 Nie będziesz miał bo ktoś inny ma Chcę aby ludzie za czeli być rozsądni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hayato95 2 Napisano 16 Lipiec 2013 Niestety większość ludzi to banda debili. Poleżałbym sobie w ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 17 Lipiec 2013 Sąsiedzi mają imprezę Chce psa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach