danielex10PL 25 Napisano 14 Maj 2013 Nie dostaną ,ale ty tak. Chce mieć niebieski sufit w pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 14 Maj 2013 Braknie Ci farby. Chcę...mieć pomysł co zbudować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 15 Maj 2013 To kup u mnie pomysł.1000$ za jeden pomysł. Chcę mieć kucyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanzol 14 Napisano 16 Maj 2013 Nie dostaniesz bo Tofik :3 (Toficer) Ci ukradnie :d Chcę mieć wreszcie aktywniejszą Ekipe mojego serwera ;_; (Tyczy się to mniej więcej Miloszu_xd) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 16 Maj 2013 Nie dasz rady :D Chcę mieć 99999 wygranych w LoL'u :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 16 Maj 2013 (edytowane) Najpierw musisz miec kogos z kim zagrasz. Chce by Toficer nie zabral mojego kucyka( jak sie gra w lola?Napiszcie mi prosze na pw) Edytowane 16 Maj 2013 przez danielex10PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 16 Maj 2013 Nie napiszemy :P Chcę, by moje połączenie z bazą MySQL wreszcie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 16 Maj 2013 I tak nie zadziała :F Chcę mieć ADHD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 16 Maj 2013 Przykro mi, już masz :) Chciałbym 5.0 na koniec roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 16 Maj 2013 Haha, w marzeniach twoich :) Chcę, aby proserwer.pl był wreszcie profesjonalny, a nie dla gimbusów, którzy mają daleko na pocztę i muszą sms-y wysyłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 16 Maj 2013 Idz daj im 100zl to moze cos poradza. Chce by nikt nie zabral mojego kucyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 16 Maj 2013 Ty nie masz kucyka. Chcę mieć kucyka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 16 Maj 2013 Nawet jak będziesz miał, to Danielex ci ukradnie. Chcę, aby wróciły stare, dobre czasy sprzed kilku lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 17 Maj 2013 Czasu cofnąć się nie da :) Chcę wreszcie wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 17 Maj 2013 I tak bedziesz musiał sie uczyć. Chce cię zabić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 17 Maj 2013 W mc to dam mu gm ,a w realu to musisz wiedziec gdzie mieszka.Chce byc na minekon'ie i spotkac tam Notch'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 17 Maj 2013 Nie ma szans. Chcę nową maszynę do pisania (wiem dziwne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 17 Maj 2013 (edytowane) Zamin to się stanie, nowa ci się zapsuje Chce żeby dużo osób pisało w tym temacie :P Edytowane 17 Maj 2013 przez kuba606 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 17 Maj 2013 Za wcześnie powstał ten wątek, aby powstało w nim duuużo postów. Chce...świętego spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 18 Maj 2013 Chciałbyś. Chcę pączka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 18 Maj 2013 (edytowane) Dam ci,ale nadzieniem będzie piasek. Chce wygrać Pakiet Editon Mc Edytowane 18 Maj 2013 przez danielex10PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 18 Maj 2013 Wygrasz w marzeniach. Chcę bigosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 18 Maj 2013 (edytowane) Kup w moim sklepie : "Najgorszy bigos świata,mmm pycha".Jeden bigos 100$. Chce mieć kasę na nową grę. Edytowane 19 Maj 2013 przez danielex10PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 18 Maj 2013 Chciałbyś. Chcę...żeby już była 19:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 18 Maj 2013 Nie mart sie... Czas ppo prostu cię trolluje... Chce żeby ktoś napisał po mnie posta w tym teamcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach