Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Creeperołap

Najgłupsza śmierć w minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Creeperołap    17
Moja najgłupsza śmierć jest taka,że wychodze na polowanie na potwory i spotykam trzy ogórki i dwa zombie.
Zaczynam walić pierwszego ogórka, a drugi i trzeci tulą mnie od tyłu:)

A teraz głupia śmierć kolegi
Idzie sobie do kopalni idzie i znajduje 9 diaxów i mówi sobie:"No,jednak pójde dzisiaj do netheru" .
Przy okazji znajduje lave i bierze ją w wiaderko.
Potem przypadkowo przyciska ppm i wylewa pod siebie lave:)

[center] Opisujcie też swoje najgłupsze śmierci[/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blazer    0
Znalazłem Lapis lazuli nad lawą i tak go pragnełem że omal się nie spaliłem skacząc za nim do lawy. Może to nie śmierć ale ciekawa ,,Prawie śmierć'' myślałem że nie ujde z życiem xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
1. Poszedłem spać w netherze, nie wiedząc o niczym =P
2. Pierwszy raz jak mnie kolega namówił na MC, to poszedłem na pole i zacząłem zabijać krowy, potem podszedł do mnie Zombie (myślałem, że to strażnik, czy coś), ja się przestraszyłem i ten "strażnik pól" mnie zabił. 30 minut później chowam się w dziurze i dzwonię do kolegi o co chodzi w tej grze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kiedy zaczynałem grać, znajomy śmiał się ze mnie, gdyż on grał w to już wtedy jakiś czas. W mojej karierze głupich śmierci było pełno, ale przypomina mi się jak znajomy obczajał jakąś stronkę na necie w której strawdza się datę śmierci czy coś takiego (bodajże [color=#000000][font=Arial][size=4][url="http://smierc.org/"]http://smierc.org[/url]), jakieś głupoty, wiecie o co chodzi. W każdym razie podczas kiedy ja grałem on sprawdzał dla mnie tę datę wybierając na jaja jakieś odpowiedzi i wyszło, że umrę za ok godzinę. Godzinę poźniej już nie żyłem, tyle, że w grze, bo zostałem oblany przez lawe. Zbijaliśmy z tego chyba ze 2 godziny:D[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Hmm... Najgłupszy był chyba wyskok na pewnym serwerze, wtedy jeszcze beta 1.8. Doprawdy epicki zeskok z trampoliny, patrząc oczywiście w górę. Niestety, basen był [b]ciut [/b]bardziej w prawo, a kamień upadku nie amortyzuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Legaus    0
Czesc ja jestem Legaus. Jestem głupi i bezrozumny. Pewnego dnia gdy wstałem z łóżka napadł mnie ogórko-[color=#008000][ciach][/color]. Co jest? Pomysłałem sobię że to teletubiś i zacząłem go tulić. xd A potem on wybuchł. Przed oczami miałam napis died. Czemu. Żyje se a tu napis died? Ech oco chodzi pomoc!
xdxdxdxdxdx

XD

[color=#008000]//Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lefondesin    27
Napisano (edytowane)

Najgłupsza śmierć to chyba kiedy grałem na modach, i tworzyłem własny reaktor atomowy (IC2) nie kontrolowałem zbytnio chłodzenia. Craftuję sobie electric furnace (doesn't matter...) i... wybucham...

Kolejna to kiedy próbowałem odzyskać itemy (SpecialMobs) - lefondesin was killed by entity.endercreeper...

Jakby ktoś nie ogarniał modów to można prosić o tłumaczenie na pm.

Edytowane przez lefondesin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Ja na TMI obstawiłem cały dzień pochodniami. Było to na początku mojej przygody i nie odróżniałem zwykłej od czerwonej. W łóżku odwiedził mnie zombie, dwa szkielety i kilka zielononogich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Creeperołap    17
[quote][/quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]wstałem z luszka i umarł. [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]jak to możliwe[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Moja to biegam z masą diaxów po zimowym biomie, wszystko pokryte śniegiem... i nagle lawa. okazało się, że pojawił się śnieg ale bez podłoża.
Na serwerze zabiłem kolesie stojącego na wysokiej wieży z dirtu, bo wysoko ukrył skrzynię. Gościu niczego nie świadom, a ja od dołu rozwalam klocki pod nim ;)
@up. Miałeś za niski sufit i po powstaniu się zacząłeś dusić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88
Jaki piękny dzionek! A muszę niestety dzisiaj zacząć kopać... Kopu kop, kopu kop dziure 1x2. Jebs... kurde, skończył mi się kilof. Tuputup na powierzchnię zrobić nowy, mach, mach, ciach, trzask GOTOWE. Z powrotem do kopalni przez ciemny korytarz 1x2, którego nie oświetliłem... Creeper jebs! Uff... żyję. Tuptup na przód... Creeper jebs x2! Uff... żyję. Tuptup... Creeper jebs x3! Hey! I'm alive!... Krok w przód... Lawa - &e0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trin32    0
Zmieniłem szkło na przeźroczyste, gdy skakałem do kopalni z wodą na dole to okazało się, że ktoś zablokował wejście szkłem...

Gdy pierwszy raz grałem w MC: Uderzyłem w pająka, zaczął mnie gonić więc uciekłem... do ciemnej groty z creeperami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lololo12    0
Idę sobie kiedyś przez jaskinie, i nagle zauważyłem coś na suficie, nie popatrzałem co jest pod nogami i chcąc zabrać leżące na górze surowce wpadłem do jakiegoś rowu z lawą -_-.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6
Miałem drewnianą chatę. Pomyślałem, że mogę zbudować kominek. Stworzyłem, podpaliłem i poszedłem porobić kilofy. Kończę odwracam się, a tam chata w zgliszczach. Ogromny pożar. Dobrze, że nie zbudowałem go w lesie.
Śmierć to nie jest, ale fail epicki ;)
Uśmiercić też się potrafię! Idę, pojawia się Creeper. JEB! Zginąłem. Odradzam się, patrzę, Creeper. JEB! Nie żyję. Spawn, idę patrzę, Creeper! Uciekam. Nagle zza pagórka wyskoczył mi Creeper. JEB! Nie żyję…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kuba606    4
i innym razem znalazłem małą wyspe ze żwiru i całe morze ze żwiru wykopalm jeden i sie zawalił a ja na ceppery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
Zbudowałem windę z pistonów, niestety... zapomniałem jej oświetlić. Testując ją któryś raz z kolei i wprowadzając poprawki, na górze czekał na mnie creeper. Nie dość że zginąłem, to duża część windy "zniknęła".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
ja wyszedłem portalem w nowym miejscu.
okazało się że to jaskinia wypełniona na górze żwirem. wychodzę z portalu z drogocennym ekwipunkiem i tona żwiru JEB na mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6
hm Najgłupsza śmierć ? ;l piękne czasy 1.3 eh szkoda ale do rzeczy "zabezpieczyłem" jeziorko lawy murem z desek połączonym z moim domem no i ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość slawus   
Gość slawus
Event na wykopie zabij asg biegne biegne a tu kanion i jeb :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...