Jasmina101 18 Napisano 17 Lipiec 2013 Masz kota Chce chcieć chęci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 17 Lipiec 2013 Niestety... chcieć a mieć to duuuża różnica.... Chcę mieć własną firmę informatyczną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 18 Lipiec 2013 Powiem ci - nie masz Chce kiwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 20 Lipiec 2013 ale nie dostaniesz chcę aby mój kot przestał mi się tulić o telefon( niewygodnie piszę mi się ten post!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 20 Lipiec 2013 Telefon to jego MAMA! A od mamy kot się nigdy nie odczepi... A ja chcę się nauczyć programowania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smitek 1 Napisano 20 Lipiec 2013 Ale nie masz skąd. Chciałbym pójść na koncert Metallic'ki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 20 Lipiec 2013 a masz kasę? Chcę aby działała mi pełna wersja minecrafta :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 22 Lipiec 2013 Dostałeś bana od Mojang. Chce żeby mc mi działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 22 Lipiec 2013 Ale nie zadziała Chcę mieszkać na tropikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 22 Lipiec 2013 Przez przypadek jak zapalałaś świeczkę przewróciłaś się i zpaliłaś las. Chce żeby był chodź jeden event na Aliquamie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zephir 0 Napisano 3 Sierpień 2013 Nigdy go nie zrobią, bo nie chce adminom się tego robić. Chcę zabić wszystkich bronies i kucyki z MLP D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszak15 0 Napisano 4 Sierpień 2013 One są nie pokonane. Chcę mieć psa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 6 Sierpień 2013 dostaniesz kota Chcę jeszcze rok wakacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPRO 0 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Ok masz tylko 3 tyg :p Marze o niczym :P Edytowane 6 Sierpień 2013 przez IMPRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 6 Sierpień 2013 Ale Masz Wszystko :D Jestem Swięty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 6 Sierpień 2013 Mikolaj cie okradl. Chce by rabus wreszcie wzial sie do roboty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 8 Sierpień 2013 Niestety, pojechał na 100-letni urlop.., Chcę na obiad frytki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 8 Sierpień 2013 I tak będzie jarzynowa. Chcę chcieć, by chcąc móc nie będę mógł chcieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 8 Sierpień 2013 (edytowane) Juz ktos to zrobil. Chce miec mini lodowke w pokoju. Edytowane 8 Sierpień 2013 przez danielex10PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zephir 0 Napisano 8 Sierpień 2013 Dostaniesz mini ogrzewacz. Chciałbym mieć pokolorowanego Billa(Jak ktoś gra w TF2 to wie o co chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 8 Sierpień 2013 Nikt nie wie co to jest. Chce... bana... na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 8 Sierpień 2013 Nikt Cię nie rozumie. Chcę kiedyś mieć większą rangę niż ,,Gracz''. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 8 Sierpień 2013 I tak dostaniesz FAG'a. Chcę nie chcieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheChosenTwo 12 Napisano 9 Sierpień 2013 ...lecz inni chcą chcieć byś nie chciał nie chcieć, więc zmuszają Cię byś chciał. Chcę być Reptillianem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 11 Sierpień 2013 Ale nie jesteś. Chce Samsung Galaxy S4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach