Miloszu_xd 171 Napisano 18 Maj 2013 Lalala, wcale nie piszę po tobie, lalala.... Chcę żebyście w końcu ogarnęli na czym ta gra polega i zaczęli to robić, a nie odpisywać w bezsensowny sposób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smitek 1 Napisano 18 Maj 2013 Ludziska nie ogarniają gry :) Chcę być milionerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 19 Maj 2013 Nawet niemasz kasy by kupic zdrapke. Chce miec range architekta na serwerze aliquam.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 19 Maj 2013 Nie potrafisz budować. Chce pojechać do Czarnobyla ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 19 Maj 2013 Nie przepuszczą Cię przez granicę. Chcę żelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 19 Maj 2013 Nie masz kasy. Chcę nowy komputer ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 19 Maj 2013 Nawet jak zbierzesz kasę to złodziej Ci ukradnie w nocy. Chcę napić się coca-coli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 19 Maj 2013 A ja dam ci Fante. Chcę wiedzieć jak się gra w lola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 19 Maj 2013 Nikt Ci tego nie powie. Chcę nowe mikro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 19 Maj 2013 Ja mam dwa,ale ci nie dam. Chce nie dostać złej oceny w następnym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szychawu 0 Napisano 12 Czerwiec 2013 Nie zdążysz się nauczyć! Chcę toster z procesorem Intel Core Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 12 Czerwiec 2013 (edytowane) Wyjmij chłodzenie z laptopa, włącz masę gier, żeby przeciążyło wszystkie podzespoły, włóż grzankę, proszę, oto Twój toster z procesorem Intel Core! (Inna rzecz, że eksploduje i nie przeżyjesz... ale co tam, nie?) Chcę zostać kiedyś kimś ważnym... Edytowane 12 Czerwiec 2013 przez KristoforoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 12 Czerwiec 2013 Stanie sie to,ale jak bedziesz lezec na cmentarzu. Chce juz 1.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 14 Czerwiec 2013 Ta czekaj se na to, damy jak będziesz mieć 22 lata Chce Drzewko na którym rośnie Kasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 15 Czerwiec 2013 (edytowane) ..żeby wszyscy z niej zbierali kasę? Chcę grać w złe zbugowane SimCity 5..... o ile nadal takie jest! Edytowane 15 Czerwiec 2013 przez kubex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caribellos 1 Napisano 23 Czerwiec 2013 Nie masz rąk. Zjadłabym Nutellę. ;q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Feriach 97 Napisano 24 Czerwiec 2013 Będziesz gruba ;D Chciałbym nauczyć się programować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 24 Czerwiec 2013 Twój komputer się zepsuje jak zaczniesz. Chce wygrać kucyka(rószofego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caribellos 1 Napisano 24 Czerwiec 2013 Są tylko zielone. Chcę dostać elektryczne skrzypce. ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 24 Czerwiec 2013 Nie ma szans. Chcę, żeby były już wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 24 Czerwiec 2013 Nie wiesz, że już są? A jako, że nie masz nic do roboty, to wynieś śmieci, ugotuj za mnie obiad... blabablabla... bo Ty taki nieużyty jesteś... blabla... Chcę wreszcie nie mieć kłopotów ze swoim domniemanym serwerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 24 Czerwiec 2013 Chciałbyś w niebie. Chce...chce...chce...chce................................................chcieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 24 Czerwiec 2013 Ale nie chcesz. Chcę żeby ktoś odpowiedział pod tym co napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 24 Czerwiec 2013 Biorąc pod uwagę siódmy i ósmy wymiar, ten post jest na skos od twojego Chcę przywrócenia starego, dobrego generatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 24 Czerwiec 2013 Jeb jebł w ziemię, więc w szpitalu nie zmieni nic w kodzie dopóki nie wyzdrowieje xD . Ja chcę nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach