ninjacowhero 0 Napisano 23 Kwiecień 2013 (edytowane) Nie ma tak łatwo. Chce wygrać w totolotka. Edytowane 23 Kwiecień 2013 przez ninjacowhero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 23 Kwiecień 2013 @UP, spojrzałeś na pierwszą stronę ._. Nie wygrasz, bo ja tak chcę. Chcę, żeby od rana było 20<stopni> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 27 Kwiecień 2013 W Polsce o tej porze roku hehe wolne żarty Chcę dostać nowy model do składania po 4 tamte już ułożyłem D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 27 Kwiecień 2013 Nie dostaniesz, bo wstrzymali produkcję :P Chcę... Tort! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholinex 4 Napisano 30 Kwiecień 2013 Ale toster się spalił. Chcę mieć już 20 postów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreMar 1 Napisano 2 Maj 2013 Ale już je masz Chcę dostać od mamy tableta na urodziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 2 Maj 2013 Nie, nie zostaniesz, bo za 2 tygodnie dostaniesz mBana. Chciałbym, żeby moja siostra nie właziła mi do pokoju jak nagrywam. ;_; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WoojekSid 1 Napisano 3 Maj 2013 I tak wejdzie (oknem, robi to specjalnie!) Chciałbym nowy telefon ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klocuch12 0 Napisano 4 Maj 2013 (edytowane) Nie masz kasy. Chcę NIE zabić osoby piszacej podemną. (Hue-hue to pułapka. ._. ) Edytowane 4 Maj 2013 przez Klocuch12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 4 Maj 2013 Nie zdołasz tego zrobić, bo mam goda, op'a itp. Chcem lizaśka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 7 Maj 2013 (edytowane) Nie dostaniesz go. (A co to ku... ten cały "lizasiek"? ;_; ) Chcę... Nic nie chcę. Edytowane 7 Maj 2013 przez TheMatias Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Maj 2013 To dostaniesz <szatański śmiech> Chcę żeby pan A. oblał maturę Chcę mieć średnią 5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 9 Maj 2013 Nie umiem zniszczyć tego marzenia. Chciałbym, żeby Sqn został adminem FB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 10 Maj 2013 Możesz pomarzyć. Chce jeść teraz pizze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 10 Maj 2013 możesz w myślach Chcę pokoju na świecie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 10 Maj 2013 Póki światem rządzą pieniądze, Ludzie wciąż nie mogą się zmienić i docenić samych siebie, zamiast pomóc w potrzebie, jeden drugiego chce pogrążyći za wszelką cenę dąży by napełnić własną kieszeń będzie to niemożliwe. Chcę, aby nikt nie napisał pode mną posta w tym temacie (own3d). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 10 Maj 2013 marzenia się spełniają , ale twoje nie :P Chcę mięć dużo kasy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 10 Maj 2013 Chcialbys. Chce grac w mc dniem oraz noca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 10 Maj 2013 Rodzice zabiją cię za rachunek. Chciałbym się wreszcie wyspać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 10 Maj 2013 dziewczyna ci nie pozwoli ! chce do mamy ;_; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 11 Maj 2013 A masz kase? ^^ Chce miec kucyka z me little pony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 11 Maj 2013 My little pony zostało już dawno wycofane z produkcji. Chce zdobyć 20 postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 11 Maj 2013 tuszu ci zabraknie..... chcę mieć białą czekoladę w buzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 11 Maj 2013 Dostaniesz czarną, gorzką czekoladkę. Chcę, żeby moje 3 młodsze siostry przestały istnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 11 Maj 2013 To je zabij. Chce mieć nową kamerke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach