Gość TheMatias Napisano 28 Marzec 2013 To masz problem bo ktoś napisał. Marzenie #2: Chciałbym, żeby zbanowali kanzola na TS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 28 Marzec 2013 Konzol jest adminem, nie da rady. Chcę mieć Xonara ST. ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 28 Marzec 2013 "sabotuj castra" - lol ludzie, wy macie niszczyć marzenia, a nie mówić jak je spełnić... Czy ta gra jest aż tak ciężka?! Ale wybucha III WŚ. i fabrykę tego czegoś przejmują Rosjanie, po czym wysadzają ją w powietrze. + nie masz kasy, chociaż pewnie masz:D Chcę mieć Maca z 12 rdzeniowym procesorem:P PS: Kto to na sygnaturze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 28 Marzec 2013 Nie będziesz miał Maca Pro z dwunastordzeniowym procesorem, bo a) nie stać cię na niego, b) istnieje tylko Mac Pro z dwoma sześciordzeniowymi procesorami. :] Chciałbym w końcu porządnie odpocząć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 29 Marzec 2013 Nie odpoczniesz, bo skrócą wakacje (do polityków, nie patrzcie na tą odpowiedź). Chcę żeby mój pies miał w końcu szczeniaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 29 Marzec 2013 To samiec Chcę, żeby zrobili mod Evil Minecraft na 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 29 Marzec 2013 To samiec Chcę, żeby zrobili mod Evil Minecraft na 1.5 Mam samiczkę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 29 Marzec 2013 Aha, a gdzie życzenie, zrujnowanie życzenia? Widzę, że ty nadal nie potrafisz pojąć reguł tej zabawy:P Miłosz, nie zrobią, bo twórcy moda się pokłócili :P Chcę mieć wystarczającą ilość pieniędzy na maca z dwoma sześciordzeniowymi procesorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 29 Marzec 2013 Nie będziesz miał, nawet jak zaoszczędzisz to przyjdzie w nocy złodziej i Ci ukradnie. Chcę aby na Wielkanoc było 20 stopni Celsjusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 29 Marzec 2013 Będzie, ale na minusie Chcę żeby ten śnieg stopniał przed wakacjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 29 Marzec 2013 Nie doczekasz się nawet do grudnia... Chcę mieć wkońcu jakiś mocniejszy sprzęt... T_T (Tak, chodzi mi o komputer.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rexikon 0 Napisano 29 Marzec 2013 I tak nie dostaniesz bo umrzesz na raka a ja w koncu chciałbym być normalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 29 Marzec 2013 Ale nie będziesz, bo nikt cię nie lubi lolz. Nie zraź się do mnie. Chcę żeby na pogrzebie zaśpiewali mi Imagine Dragons. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 30 Marzec 2013 Aż tak ci śpieszno do śmierci? :p I tak ci nie zaśpiewają... Nie ma kto... Albo ci wynajmą jakiś zespół z akordeonem i taką pulchną panią. Będą śpiewać jakieś religijne piosenki... Najlepiej gorzkie żale... Chcę w końcu skończyć gimbaze. ==" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 30 Marzec 2013 Żeby ktoś mógł ci pomóc musi wiedzieć co to jest,a tego nie ma nawet w wikipedii. Chciałbym wiedzieć, dlaczego społeczeństwom uważa blondynkki za głupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 30 Marzec 2013 I tak ci nie powiem... Chcę mieć tęczowe spodnie. @up: Srsly doe? Srsly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 31 Marzec 2013 W sklepach ich zabrakło Chcę żeby anti-brony zrobi zamach na Bronycon (lubię ataki terrorystów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 31 Marzec 2013 Nie zrobią, ponieważ nie dostaną broni po negatywnych wynikach testu psychologicznego. Chciałbym umieć budować, i mieć na Aliquam Buildera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 31 Marzec 2013 Dostaniesz ale gdy w minecraft świnie zaczną gadać pisać Chce aby w minecraft dodano szczurki i żeby można je bylo oswoić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 1 Kwiecień 2013 Od tego są rybiki. I co tu dużo mówić... Są brzydkie. Chcę Zagrać w jakiś normalny minecraft'owy survival... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 1 Kwiecień 2013 Nie ma takich ._. Chcę... Chcieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 1 Kwiecień 2013 Więc ci się nie chce... LOL. Chcę iść do KFC. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasmina101 18 Napisano 1 Kwiecień 2013 (edytowane) nie masz kasy chce ogarniac tekkita Edytowane 1 Kwiecień 2013 przez Jasmina101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 1 Kwiecień 2013 Nie zdołasz. Nie chcę być leniwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymonoraptor200 3 Napisano 22 Kwiecień 2013 To się leń. Chce żeby na 1.5 nie było lagów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach