alvo 0 Napisano 10 Listopad 2012 Mój ulubiony klub to FCB a graczem Iniesta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karderos 0 Napisano 14 Listopad 2012 Mój ulubiony zawodnik to Bannik, a klub to The Banhammers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kastet 0 Napisano 19 Listopad 2012 Ulubiony klub Wisła Kraków a zawodnik Hulio Velasco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQut3r 0 Napisano 26 Listopad 2012 Mój ulubiony klub: zagraniczny Real Madryt Polski Wisła Kraków a co do piłkarza to Pepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snakess 1 Napisano 20 Kwiecień 2014 Barca + Neymar <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 19 Maj 2014 Piast człuchów <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 19 Maj 2014 Piłka nożna jest to słaby sport dla słabych aktorów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Povered 207 Napisano 19 Maj 2014 Pierwszy raz się zgadzam z matejssem i pierwszy raz się zgadzam z Warszawiakiem, lel. Siatkówka rlz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanitas 0 Napisano 20 Maj 2014 Nie przepadam za piłką nożną, toteż zgadzam się z tymi wyżej. Polać im. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marti_ 0 Napisano 30 Czerwiec 2014 Jestem za Bayerbem Monachium :D Ulubiony piłkarz - Ronaldinho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariella 55 Napisano 10 Sierpień 2014 Od dziecka lubuję się w Valencii FC. ;) Nienawidzę FC Barcelony. Jeśli chodzi o Polskę, kibicuję Lechowi Poznań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach