Flutter Shy 1 Napisano 26 Luty 2012 A ja nie przepadam za piłką zdecydowanie wole siatkówkę. Może jeszcze jak się gra to jest ciekawie ale wpatrywanie się w grę innych to strasznie nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 26 Luty 2012 Ja jestem dziewczyną i nie przepadam za nożną. Dobrze, że w szkole jak mamy w-f z chłopakami to połowa boiska jest dziewczyn połowa chłopaków i jeśli gramy w nożną to dziewczyny kontra dziewczyny tak jest fajnie, bo nie ma wykopów do powietrza i oberwań piłką do nogi w głowę tak jak z chłopakami. A jeśli mam wybierać to najbardziej lubię widzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 15 Marzec 2012 Ja tam nikogo nie lubie , ulubionego klubu (czy jakos tak xD) tez nie mam. Mowcie co chcecie ale mnie to nie ciagnie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anderson Silva 0 Napisano 17 Marzec 2012 REAL MADYT a piłkarz CR7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SalomonPL 4 Napisano 18 Marzec 2012 Pisanie jakiego klubu lub piłkarza się nie lubi to idiotyzm. Ja po prostu lubię grać w piłkę ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 19 Marzec 2012 A ja uwielbiam tenis. [color=green]Noone gives a single f*ck, jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, nie odzywaj się </hipokryzja> //Mof[/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 28 Kwiecień 2012 [quote name='czupryn' timestamp='1326825530' post='39062'] Jagiellonia na zawsze! Jeżeli chodzi o zagraniczy football to nie trawię Barcelony, która pokazuje jaką ma świetną grę aktorską. [/quote] Jaga! Kochana! We love this! Zawodnik: Szczęsny, Kaka Klub: Jagiellonia, BVB, Arsenal, ManUtd . Liga: Niemiecka Reprezentacja: Francja, Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 28 Kwiecień 2012 Średnio lubię piłkę nożną OGLĄDAĆ. No bo powiedzcie mi, co jest ciekawego w 20 zawodnikach (oprócz bramkarzy) biegających za 1 piłką? Osobiście, z kolegami czasem fajnie pograć, lecz nie nadmiernie jak to niektórzy robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p4v 0 Napisano 2 Maj 2012 [quote name='MonuÉlÇu' timestamp='1335635733' post='65544']No bo powiedzcie mi, co jest ciekawego w 20 zawodnikach (oprócz bramkarzy) biegających za 1 piłką?[/quote] Gusta i guściki, nie masz nad czym się zastanawiać. Równie dobrze ktoś może zapytać, co ktoś inny widzi np. w siatkówce, gdzie 6 chłopa czeka aż piłka przeleci na ich stronę, nuda straszna i zero kontaktu z przeciwnikiem. Ulubiony zespół: Wisła Kraków, Arsenal Londyn Ulubiony zawodnik: Thierry Henry, Luis Figo (generacja piłkarzy na których się wychowywałem odchodzi w 90% odeszła na emeryturę ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThisisBash 3 Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) Mój ulubiony klub to BvB (borucia dortmund) moim ulubionym piłkarzem jest jakub błaszczykowski (błaszczu) w klubie nie gram lecz chodze na UKS lub inne zajecia z nogi. chodze czesto na boisko i doszkalam siebie grajac z kolegami Edytowane 24 Maj 2012 przez ThisisBash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 27 Maj 2012 Ulubiony klub: Arsenal Londyn Jestem prawdziwym fanem byłem pod stadionem, mam pamiątki, koszulki itp. Ulubiony zawodnik: Francesc Fabregas oraz Javier Pastore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwiszon 0 Napisano 2 Czerwiec 2012 Najlepszy klub Ehrle Dobra(mój lokalny ) przynajmniej mam darmowe bilety bo mecze są na wiejskim stadionie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9oskareks 0 Napisano 7 Czerwiec 2012 Ulubiony klub - Górnik Zabrze/ Pogoń Szczecin Ulubiony piłkarz - Robert Lewandowski Nie gram w klubie, ale zamierzam niedługo zapisać się na treningi do Pomorzanina Nowogard ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiVy0 5 Napisano 13 Czerwiec 2012 Moj ulubiony klub to FC Barcelona od kad pamiętam. Mieszkam od jakiegoś czasu w Gelsenkirchen i do stadionu Schalke 04 mam kawałeczek, ale mimo wszystko zawsze będę za barca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KapitanBobuch 1 Napisano 29 Czerwiec 2012 Bayern Monachium - Ribery Hmm Bayern Monachium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 29 Czerwiec 2012 Mój ulubiony klub to Arsenal, ulubionych piłkarzy mam wielu, m.in Di Natale, van Persie, Fabregas, Kaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MinecraftMaciekPL 0 Napisano 7 Lipiec 2012 Ulubiony klub: Real Madrid Ulubieni piłkarze: Ricardo Kaka, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 8 Lipiec 2012 Piłka nożna to sport w który fajnie się gra, ale już oglądanie nie jest takie ciekawe. Mało się dzieje, niewiele emocji, tylko w karnych i pod koniec, najlepiej wiedzą o tym Amerykanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilczansky 0 Napisano 17 Lipiec 2012 Ulubiony klub do czerwone diably Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picmejkers 0 Napisano 19 Lipiec 2012 Legia Warszawa ponad wszystko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DagoMen 8 Napisano 19 Lipiec 2012 Ulubiony klub to Polonia Warszawa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 21 Lipiec 2012 [quote name='DagoMen' timestamp='1342697740' post='82324'] Ulubiony klub to Polonia Warszawa!!! [/quote] Który został przesunięty do 4 ligi, haha xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DagoMen 8 Napisano 21 Lipiec 2012 (edytowane) @UP Nie została usunięta tylko Wojciechowski ją sprzedał :/ Zresztą była, jest i będzie moim ulubionym klubem. Edytowane 21 Lipiec 2012 przez DagoMen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alem 2 Napisano 5 Sierpień 2012 [size=4][size=5]R. Lewandowski ! :*[/size][/size] [size=4][size=5][size=4]Grałem w klubie, lecz pociągło mnie do innego sportu.[/size][/size][/size] [size=4][size=5][size=4]Lecz codziennie dużo czasu spędzam na orliku grając w piłkę [/size][/size][/size] [size=4][size=5][size=4]Nie przepadam za Realem, ani za "Ronaldem", lecz szanuję go i wiem że naprawde ma na nazwisko [/size][/size][/size][b]dos Santos Aveiro[/b] [size=4]Prędzej jestem za Barcą, i wychwalanym Messim [/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vossinho 0 Napisano 19 Sierpień 2012 Ja preferuje szejków z Manchesteru ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach