Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Marsylias

piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Flutter Shy    1
A ja nie przepadam za piłką zdecydowanie wole siatkówkę. Może jeszcze jak się gra to jest ciekawie ale wpatrywanie się w grę innych to strasznie nudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Ja jestem dziewczyną i nie przepadam za nożną. Dobrze, że w szkole jak mamy w-f z chłopakami to połowa boiska jest dziewczyn połowa chłopaków i jeśli gramy w nożną to dziewczyny kontra dziewczyny tak jest fajnie, bo nie ma wykopów do powietrza i oberwań piłką do nogi w głowę tak jak z chłopakami. A jeśli mam wybierać to najbardziej lubię widzewa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SalomonPL    4
Pisanie jakiego klubu lub piłkarza się nie lubi to idiotyzm.
Ja po prostu lubię grać w piłkę ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jamczyn    0
A ja uwielbiam tenis.
[color=green]Noone gives a single f*ck, jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, nie odzywaj się </hipokryzja> //Mof[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='czupryn' timestamp='1326825530' post='39062']
Jagiellonia na zawsze!
Jeżeli chodzi o zagraniczy football to nie trawię Barcelony, która pokazuje jaką ma świetną grę aktorską.
[/quote]
Jaga! Kochana! We love this!
Zawodnik: Szczęsny, Kaka
Klub: Jagiellonia, BVB, Arsenal, ManUtd .
Liga: Niemiecka
Reprezentacja: Francja, Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Średnio lubię piłkę nożną OGLĄDAĆ. No bo powiedzcie mi, co jest ciekawego w 20 zawodnikach (oprócz bramkarzy) biegających za 1 piłką?
Osobiście, z kolegami czasem fajnie pograć, lecz nie nadmiernie jak to niektórzy robią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
p4v    0
[quote name='Monuɐlǝu' timestamp='1335635733' post='65544']No bo powiedzcie mi, co jest ciekawego w 20 zawodnikach (oprócz bramkarzy) biegających za 1 piłką?[/quote]

Gusta i guściki, nie masz nad czym się zastanawiać. Równie dobrze ktoś może zapytać, co ktoś inny widzi np. w siatkówce, gdzie 6 chłopa czeka aż piłka przeleci na ich stronę, nuda straszna i zero kontaktu z przeciwnikiem.

Ulubiony zespół: Wisła Kraków, Arsenal Londyn
Ulubiony zawodnik: Thierry Henry, Luis Figo (generacja piłkarzy na których się wychowywałem odchodzi w 90% odeszła na emeryturę :()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ThisisBash    3
Napisano (edytowane)
Mój ulubiony klub to BvB (borucia dortmund) moim ulubionym piłkarzem jest jakub błaszczykowski (błaszczu) w klubie nie gram lecz chodze na UKS lub inne zajecia z nogi. chodze czesto na boisko i doszkalam siebie grajac z kolegami :) Edytowane przez ThisisBash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Ulubiony klub: Arsenal Londyn
Jestem prawdziwym fanem byłem pod stadionem, mam pamiątki, koszulki itp. :)
Ulubiony zawodnik: Francesc Fabregas oraz Javier Pastore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiwiszon    0
Najlepszy klub Ehrle Dobra(mój lokalny :P ) przynajmniej mam darmowe bilety bo mecze są na wiejskim stadionie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9oskareks    0
Ulubiony klub - Górnik Zabrze/ Pogoń Szczecin
Ulubiony piłkarz - Robert Lewandowski

Nie gram w klubie, ale zamierzam niedługo zapisać się na treningi do Pomorzanina Nowogard ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SiVy0    5
Moj ulubiony klub to FC Barcelona od kad pamiętam. Mieszkam od jakiegoś czasu w Gelsenkirchen i do stadionu Schalke 04 mam kawałeczek, ale mimo wszystko zawsze będę za barca :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Piłka nożna to sport w który fajnie się gra, ale już oglądanie nie jest takie ciekawe. Mało się dzieje, niewiele emocji, tylko w karnych i pod koniec, najlepiej wiedzą o tym Amerykanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
[quote name='DagoMen' timestamp='1342697740' post='82324']
Ulubiony klub to Polonia Warszawa!!!
[/quote] Który został przesunięty do 4 ligi, haha xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DagoMen    8
@UP Nie została usunięta tylko Wojciechowski ją sprzedał :/ Zresztą była, jest i będzie moim ulubionym klubem. Edytowane przez DagoMen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alem    2
[size=4][size=5]R. Lewandowski ! :*[/size][/size]

[size=4][size=5][size=4]Grałem w klubie, lecz pociągło mnie do innego sportu.[/size][/size][/size]
[size=4][size=5][size=4]Lecz codziennie dużo czasu spędzam na orliku grając w piłkę :)[/size][/size][/size]
[size=4][size=5][size=4]Nie przepadam za Realem, ani za "Ronaldem", lecz szanuję go i wiem że naprawde ma na nazwisko [/size][/size][/size][b]dos Santos Aveiro[/b]
[size=4]Prędzej jestem za Barcą, i wychwalanym Messim :P [/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi