Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Marsylias

piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Marsylias    5

A więc mamy temat o koszykówce siatkówce i czymś jeszcze nie pamiętam nazwy ale brakowało mi jednego piłki nożnej opowiedzcie o swojej ulubionej drużynie piłkarzu czy gracie w klubie itp :P Ja zacznę moim ulubionym klubem jest R.Madryt a piłkarzem C.Ronaldo :P w drużynie nie gram bo nie mam czasu ale sobie radzę sam :P moim zdaniem piłka nożna to najlepszy sport niewiem czemu spodobało mi się to dopiero w wieku 9 lat (około) i od tond zawszę grałem na podwórku w szkole boisku :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Azzan    5

@UP nie przepadam za realem :(

BARCELONA, MESSI <3 ja też gram na boisku, w szkole, kiedyś nawet trenowałem koło 12-13 lat w UKP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marsylias    5

ale powiedzmy sobie szczerze ja nie lubię Barcelony i uważam że bez Messiego nie była by aż tak dobrym klubem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bialas_krk    0

Jeśli chodzi o kluby to zdecydowanie Wisła Kraków i FC Porto. Ulubionego piłkarza nie mam, ale z polskich to Błaszczykowski, a z zagranicznych to podoba mi się styl gry Di Marii i Messiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dominik    0

Klub : Real Madryt,Legia Warszawa,Pogoń Sieldce. Ulubiony zawodnik: I.Casillas , D.Ljuboja , M.Radović , D.Kuciak. Gram w Pogoń Siedlce jako bramkarz,jestem bardzo dobry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lockerv    0

kluby:Warmia Grajewo,Juventus Turyn

gracze:Ronaldinho,Neymar,Quaresma,wszyscy sędziowie pomagający wiśle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nickelback    0

Moim ulubionym klubem z polski jest Lech Poznań, a ze świata to Arsenal Londyn. Kocham kanonierów odkąd pamiętam, ach i ten wspaniały Henry. Tak, to on dawniej mój ulubiony piłkarz, a teraz? Forlan, Sneijder. Nie przepadam za hiszpańską piłką, wręcz brzydzę się barceloną i messim, z Hiszpanii, ostatecznie lubię Valencie CF. Ulubioną reprezentacją (nie licząc Polski oczywiście) jest Holandia. Ahh, ten finał mundialu 2010, ale i tak według mnie ten mundial to był syf, najlepszy był w 2006 i boski Zidane, ah chciałbym aby jeszcze grał Zizou...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Muskularny    0

Wchodzę sobie grzecznie, moja sygnaturka mówi coś sama za siebie. Umiem docenić prawdziwych fanów, którzy nie są sezonowcami, gdzie jak Krystynka przejdzie z Manchesteru Utd. do Relu, to Real największym klubem! Barcelonie kibicuję od 7 lat. Jestem z nimi w dobrym i złym czasie. Najbardziej lubię ligę Niemiecką, ponieważ wydaję mi się, że tam jest "grany najlepszy futbol". :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Ukochanym klubem od 8 lat klub FC Barcelona, natomiast ulubionym piłkarzem Iker Casillas. Kolega wyżej dodał też ligę. Mój typ to angielska. Mocna, twarda, męska gra na każdym poziomie rozgrywek. Pozdrawiam fanów tego sportu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Smitek    1

Ulubiony klub Suwon Bluewings piłkarz Ahn Jung-Hwan i Messi

@EDIT Od jakiegos czasu jeszcze Jubilo Iwata i cale J-League :)

Edytowane przez Sullivan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kuba12nhg    7

Moim ulubionym klubem w Polsce jest Wisła Kraków

Znienawidzonym:Cracovia

Ulubiony Zawodnik:Patryk Małecki

Nie lubiany zawodnik:Koen van Den Biezen,

Światowy ulubiony klub:Żaden!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim ulubionym Polskim klubem jest MKS Kluczbork (avek), z którego nie mam ulubionego piłkarza.

A od 8 lat jestem za Fc Barceloną. Mój ulubiony piłkarz to David Villa. Na Camp Nou byłem 4 razy i tego nic nie opisze. Atmosfera jest świetna, pogadać można z każdym. Oglądałem "Pojedynek gigantów" rok temu, i śpiewałem z innymi kibicami hymn Fc Barcelony:

Tot el camp,

es un clam,

Som la gent blaugrana,

tan se val d'on venim,

si del sud o del nord,

ara estem d'acord, estem d'acord,

una bandera ens agermana.

Blaugrana al vent,

un crit valent,

tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!!!

Jugadors,

seguidors,

Tots units fem forÇa,

son molts anys plens d'afanys,

son molts gols que hem cridat,

i s'ha demostrat, s'ha demostrat,

que mai ningú ens podra torcer.

Blaugrana al vent,

un crit valent,

tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!!!

40145.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Mój ulubiony klub ? Chyba Real Madryt. A jeśli chodzi o zawodnika ? Mój nick mówi wszystko sam za siebie :D Ale bardziej przepadałem za Torresem gdy był bez kontuzji i grał w Liverpoolu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kringe    1

Moim ulubionym klubem w Polsce jest Wisła Kraków

Znienawidzonym:Cracovia

Ulubiony Zawodnik:Patryk Małecki

Nie lubiany zawodnik:Koen van Den Biezen,

Światowy ulubiony klub:Żaden!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czupryn    1

Jagiellonia na zawsze!

Jeżeli chodzi o zagraniczy football to nie trawię Barcelony, która pokazuje jaką ma świetną grę aktorską.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nytek    0
Kiedyś grałem w klubie... To były czasy... Ale niestety musiałem skończyć "karierę" bo doznałem bolesnej kontuzji (kość "wyskoczyła" mi z kolana.)
Co do klubu to Liverpool <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Filip9845    2
Ulubiony klub : KKS Lech Poznań FC Barcelona.
Ulubiony piłkarz:Ronaldinho teraz już się spasił ale jego sztuczki i zwody były nie do pobicia.
Też nie wiem dlaczego ale ten sport zaczął mi się podobać gdy miałem 7-8 lat.
Trenuje w klubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi