Marsylias 5 Napisano 27 Lipiec 2011 A więc mamy temat o koszykówce siatkówce i czymś jeszcze nie pamiętam nazwy ale brakowało mi jednego piłki nożnej opowiedzcie o swojej ulubionej drużynie piłkarzu czy gracie w klubie itp Ja zacznę moim ulubionym klubem jest R.Madryt a piłkarzem C.Ronaldo w drużynie nie gram bo nie mam czasu ale sobie radzę sam moim zdaniem piłka nożna to najlepszy sport niewiem czemu spodobało mi się to dopiero w wieku 9 lat (około) i od tond zawszę grałem na podwórku w szkole boisku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azzan 5 Napisano 27 Lipiec 2011 @UP nie przepadam za realem BARCELONA, MESSI ja też gram na boisku, w szkole, kiedyś nawet trenowałem koło 12-13 lat w UKP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsylias 5 Napisano 27 Lipiec 2011 ale powiedzmy sobie szczerze ja nie lubię Barcelony i uważam że bez Messiego nie była by aż tak dobrym klubem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azzan 5 Napisano 27 Lipiec 2011 Ja tak nie uważam, ale każdy ma swoje zdanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsylias 5 Napisano 28 Lipiec 2011 prawda jedni lubią Polskę drudzy Haiti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaber 1 Napisano 28 Lipiec 2011 Ja gram w klubie Co do ulubionego piłkarza? Pepe - Real Madryt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialas_krk 0 Napisano 21 Wrzesień 2011 Jeśli chodzi o kluby to zdecydowanie Wisła Kraków i FC Porto. Ulubionego piłkarza nie mam, ale z polskich to Błaszczykowski, a z zagranicznych to podoba mi się styl gry Di Marii i Messiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczek840 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 hmmm.... Ulubiona druzyna to F.C Barcelona a ulubiony pilkarz to Ronaldinho obecnie gram w klubie Örby I.S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik 0 Napisano 16 Październik 2011 Klub : Real Madryt,Legia Warszawa,Pogoń Sieldce. Ulubiony zawodnik: I.Casillas , D.Ljuboja , M.Radović , D.Kuciak. Gram w Pogoń Siedlce jako bramkarz,jestem bardzo dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nex_ 0 Napisano 5 Listopad 2011 Messi rlz!Ulubione kluby: FC Barcelona, BVB, Manchester UnitedZawodnik: Messi, Rooney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProgresPL 3 Napisano 6 Listopad 2011 FC BARCELONA Messi wymiata ;D no i Xavi ^^A tak to trenuję we włoskim klubie piłkę nożną od 7 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lockerv 0 Napisano 7 Listopad 2011 kluby:Warmia Grajewo,Juventus Turyngracze:Ronaldinho,Neymar,Quaresma,wszyscy sędziowie pomagający wiśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nickelback 0 Napisano 12 Listopad 2011 Moim ulubionym klubem z polski jest Lech Poznań, a ze świata to Arsenal Londyn. Kocham kanonierów odkąd pamiętam, ach i ten wspaniały Henry. Tak, to on dawniej mój ulubiony piłkarz, a teraz? Forlan, Sneijder. Nie przepadam za hiszpańską piłką, wręcz brzydzę się barceloną i messim, z Hiszpanii, ostatecznie lubię Valencie CF. Ulubioną reprezentacją (nie licząc Polski oczywiście) jest Holandia. Ahh, ten finał mundialu 2010, ale i tak według mnie ten mundial to był syf, najlepszy był w 2006 i boski Zidane, ah chciałbym aby jeszcze grał Zizou... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muskularny 0 Napisano 17 Listopad 2011 Wchodzę sobie grzecznie, moja sygnaturka mówi coś sama za siebie. Umiem docenić prawdziwych fanów, którzy nie są sezonowcami, gdzie jak Krystynka przejdzie z Manchesteru Utd. do Relu, to Real największym klubem! Barcelonie kibicuję od 7 lat. Jestem z nimi w dobrym i złym czasie. Najbardziej lubię ligę Niemiecką, ponieważ wydaję mi się, że tam jest "grany najlepszy futbol". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 21 Listopad 2011 Ukochanym klubem od 8 lat klub FC Barcelona, natomiast ulubionym piłkarzem Iker Casillas. Kolega wyżej dodał też ligę. Mój typ to angielska. Mocna, twarda, męska gra na każdym poziomie rozgrywek. Pozdrawiam fanów tego sportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smitek 1 Napisano 19 Grudzień 2011 @up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smitek 1 Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) Ulubiony klub Suwon Bluewings piłkarz Ahn Jung-Hwan i Messi@EDIT Od jakiegos czasu jeszcze Jubilo Iwata i cale J-League Edytowane 6 Maj 2012 przez Sullivan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba12nhg 7 Napisano 20 Grudzień 2011 Moim ulubionym klubem w Polsce jest Wisła KrakówZnienawidzonym:CracoviaUlubiony Zawodnik:Patryk MałeckiNie lubiany zawodnik:Koen van Den Biezen,Światowy ulubiony klub:Żaden!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakanalia 29 Napisano 6 Styczeń 2012 Moim ulubionym Polskim klubem jest MKS Kluczbork (avek), z którego nie mam ulubionego piłkarza.A od 8 lat jestem za Fc Barceloną. Mój ulubiony piłkarz to David Villa. Na Camp Nou byłem 4 razy i tego nic nie opisze. Atmosfera jest świetna, pogadać można z każdym. Oglądałem "Pojedynek gigantów" rok temu, i śpiewałem z innymi kibicami hymn Fc Barcelony:Tot el camp,es un clam,Som la gent blaugrana,tan se val d'on venim,si del sud o del nord,ara estem d'acord, estem d'acord,una bandera ens agermana.Blaugrana al vent,un crit valent,tenim un nom, el sap tothom,BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!!! Jugadors,seguidors,Tots units fem forÇa,son molts anys plens d'afanys,son molts gols que hem cridat,i s'ha demostrat, s'ha demostrat,que mai ningú ens podra torcer.Blaugrana al vent,un crit valent,tenim un nom, el sap tothom,BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 7 Styczeń 2012 Mój ulubiony klub ? Chyba Real Madryt. A jeśli chodzi o zawodnika ? Mój nick mówi wszystko sam za siebie Ale bardziej przepadałem za Torresem gdy był bez kontuzji i grał w Liverpoolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kringe 1 Napisano 15 Styczeń 2012 Moim ulubionym klubem w Polsce jest Wisła KrakówZnienawidzonym:CracoviaUlubiony Zawodnik:Patryk MałeckiNie lubiany zawodnik:Koen van Den Biezen,Światowy ulubiony klub:Żaden!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupryn 1 Napisano 17 Styczeń 2012 Jagiellonia na zawsze!Jeżeli chodzi o zagraniczy football to nie trawię Barcelony, która pokazuje jaką ma świetną grę aktorską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk1342 1 Napisano 18 Styczeń 2012 Moim ulubionym klubem jest Barcelona.Ulubiony zawodnik Leo Messi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nytek 0 Napisano 16 Luty 2012 Kiedyś grałem w klubie... To były czasy... Ale niestety musiałem skończyć "karierę" bo doznałem bolesnej kontuzji (kość "wyskoczyła" mi z kolana.) Co do klubu to Liverpool <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filip9845 2 Napisano 25 Luty 2012 Ulubiony klub : KKS Lech Poznań FC Barcelona. Ulubiony piłkarz:Ronaldinho teraz już się spasił ale jego sztuczki i zwody były nie do pobicia. Też nie wiem dlaczego ale ten sport zaczął mi się podobać gdy miałem 7-8 lat. Trenuje w klubię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach