Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BORSAFRAN

Co najbardziej lubicie budować w minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

maćko :P    22
Ja różnego rodzaju świątynie, podziemia, królestwa, zamki, miasta, ale jak chce domek zbudować na surwiwalu, to najlepszy mi nie wychodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrLoony988    0
Ja osobiście najbardziej lubie budować domki z drewna, desek, i KOCHAM urządzać wnętrza :D Jestem też dobry w mechanizmach redstoneowych, niewiem jak to się piszę ;) najlepiej buduje na serwerach, nie na sinle player. Robie bazy podwodne, wielkie kopalnie, Hotele, i wiele innych ;) Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Porty wieże wieżyczki leśne kopalnie pod kopy szklarnie domki góry podobizny piramidy i miasta i wiele wiele innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
killons    0
Lubię budować wieże magów i umieszczać tam różne rzeczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Neme    1
Ja uwielbiam budować WIELKIE budynki, nic na odwal się, mosty, ogółem coś co wygląda [według mnie] epicko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SzyszkaPL    3
Najbardziej lubię zdecydowanie budować skiny, posągi i wiele innych ;) Edytowane przez SzyszkaPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryk0700    7

Mapy Escape i jeśli mam Wenę to dziwaczne, fajne a za razem pożyteczne budowle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
umotex14    6

Klimatyczne kopalnie, jak napisał kolega i tunele, przejścia, ukryte przejścia bazy. Mój save to parę budynków na zewnątrz, a pod nim buduję gigantyczną bazę najeżoną farmami, zabezpieczeniami, przejściami... Na razie drążę pomieszczenia w górze, na której stoi mój domek, plan mam taki aby góra wyglądała normalnie ale w rzeczywistości była najeżona oknami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...