Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
DRafal

DRafal na KidModa

Rekomendowane odpowiedzi

DRafal    0
[b]Nick w grze: DRafal [/b]
[b]Imię:Rafał[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany):13[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Mam serwer bukkit, umiem dawać działki cuba itp. [/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):Screeny raczej nie bo te worldy wykasowałem ale zrobiłem skiny CTSG, JJayJoker, Madzik89,Dzunior,Myszu,GnomekPL i zachaczai.[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):zatkało mnie bo nie gram na tym serwie gdyż 2 dni temu dostałem IP[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[i]:Nic ale będę prowadził z doile2347 Let's play pod tytułem "TreeCastles"[/i][/b]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : 1h- 10h
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Tak jak już mówiłem nie byłem jeszcze na nim.[/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :nie wiem, chyba tak.
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:NIE[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Bo mam doświadczenie w takich sprawach serwerowych.[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Żeby wszystko wychodziło prawidłowo.[/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Nie byłeś na serwie i prosisz o kida :o?
[color=#ff0000]NIE[/color]
[size=2]EDIT: OMFG... pisze się zahaczai -.- a zresztą takie skiny to każdy mógłby zbudować. podanie do bani.[/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Przykro mi, ale jestem na [color=#ff0000]NIE[/color][color=#000000]. Podanie krótkie, na odwal się![/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Kpisz sobie...

NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...