Gość Mr_Korn Napisano 22 Luty 2012 Odezwę jutro będę na 100% myślę że przed 15 na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 22 Luty 2012 [b]Nick: [/b]robetjak [b]Klasa postacę : [/b]Mnich [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?: [/b]Mysliwy [b]Wiek: [/b]13,5 [ wiem że brzmię jak starsza osoba ] [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG:[/b] Mam [ sam tworze serwer tego typu ] [b]Czy posiadasz TS3?: [/b]Tak [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami: [/b] [font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Jestem zwykłym człowiekiem. Co tu dużo mówić, nie jestem ani bogaty ani biedny.[/color][/font] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Moje życie w Regnum było proste, bez większej rozrywki, wciąż tylko bicie mobów w nocy.[/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4nd1 12 Napisano 23 Luty 2012 [b]Nick:[/b] WojtaS199350 [b]Klasa postaci :[/b] Obecnie brak [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?: [/b]Farmer [b]Wiek: [/b]18 [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG:[/b] Duże, nie będę wszystkich nazw gier pisać gdyż jest ich za dużo [b]Czy posiadasz TS3?:[/b] Tak posiadam [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b] Ciężko sam siebie opisywać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaProx 4 Napisano 24 Luty 2012 Potrzebujecie drewna?Mogę wam dać 10 stacków,bo ja tylko co na Regnum robię to rąbe drzewa u kolegi ;D .Jak by co to max 15 stacków teraz,bo jeszcze dziś będę rąbał i się zobaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 24 Luty 2012 Nierozumiesz?! Czytałeś regulamin? Co można sprzedawać, co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaProx 4 Napisano 24 Luty 2012 Ja wam nie sprzedam ale dam za darmo...Za darmo jest legalnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 24 Luty 2012 Właściwie drewno by nam się przydało i to właściwie sporo ale to czy je przyjmiemy zależy od Korna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sitek632 0 Napisano 24 Luty 2012 wiatm macie morze dostęp do kopalni ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 26 Luty 2012 Hmmm jesteśmy miastem morskim więc morze mamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 26 Luty 2012 Już za 1-2 tygodnie przyjdzie czas na dżunglę(1.2) co się wiąże z tym że dostęp do niej będzie miało tylko Lordrean(Tak powiadała administracja ;P) więc miasto się zapewne na tym wybije dosyć dobrze przede wszystkim na nowym typie drewna Jutro biorę się za palisadę(tak na poważnie ;P) będzie to dosyć mozolna lecz mym zdaniem opłacalna praca mam nadzieję że ukończę ją do końca tygodnia ! Wszelkie datki w postaci drewna mile widziane! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 29 Luty 2012 Kornik, doprojektowałem kilka dość ważnych szczegółów w palisadzie. Jak już cała sytuacja na serwerze się ustatkuję to wyślę Ci save chociaż wsumie konieczne to nie jest gdyż są to drobne szczegóły, które sam mogę dobudować. Jak coś to się jeszcze zgadamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach