Gość Mr_Korn Napisano 6 Luty 2012 ...król na rybie wielkiej jak wyspa jechał przez stepy podobne szybie błękitnej pod wiatru miechem. Nucił: "Po latach stu kwiat początku i końca ogień w jedno koło związanych nut gdy zobaczę, sam się stanę Bogiem. W suche liście moich ciemnych ksiąg spłynie mądrość odwiecznych gwiazd i osiądzie w misie moich rąk przez ten jeden, jedyny raz"... Kukurydz(Mr_Korn) potomek Gretto wita w [b][color=#0000ff]Lordrean[/color][/b]! Witam w Morskim Królestwie! Mamy najwspanialszy port i najszybsze statki które w mgnieniu oka przeniosą Cię w najdalsze zakątki świata(tak teleporty ) Oferujemy swoim mieszkańcom towar z importu który dostępny będzie tylko i wyłącznie w naszym mieście! Działki mieszkalne jak i działki na pierwsze najwspanialsze gildie już czekają na swych przyszłych właścicieli! Miasto oferuje także miejsca na prywatny targ dla każdego z mieszkańców! Osoby które będą posiadały pracę (górnik, drwal, farmer, myśliwy) miejsce pod swój sklep dostaną za darmo! Pierwsze 5 osoby otrzymają od króla wspaniały podarunek i działki tańsze aż o 80%! Także pierwsza gildia która powstanie w naszym mieście może liczyć na pomoc od swego wspaniałomyślnego króla! ...ryba smugą powietrza szła. I płynęło, i szumiało w nich jak ruczaj. Powracali, pośpieszali z wysokości trzej królowie nauczeni miłości. -------------------------------------------------------------------- Podania do miasta piszemy po osiągnięciu 15 lvl mieszczanina! [b]Nick:[/b] [b]Klasa postacę :[/b] [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?:[/b] [b]Wiek:[/b] [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG:[/b] [b]Czy posiadasz TS3?:[/b] [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 6 Luty 2012 Ciekawe, acz chyba Rivenghet(dobrze napisałem?) bardziej mi się podoba... Morze, hmm... No nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 6 Luty 2012 Ja proszę A nie od 50 lvl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 6 Luty 2012 Działki gildiowe to znaczy że gildia może tam sobie teren sclaimować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 6 Luty 2012 Osoby mieszkające w mieście mogą wynajmować działki pod gildie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 6 Luty 2012 Hmm... no to bardzo ciekawe, myślę że skorzystam z tej oferty. (Oczywiście jak wbije 50 poziom i założę gildie) A mógłbyś w przybliżeniu podać wymiary tych działek ? Bo chcielibyśmy zrobić taką trochę większą kwaterę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 6 Luty 2012 Działki na gildie mają różne rozmiary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 6 Luty 2012 Wlasnie najbardziej zalezy mi na ziemi, bardzo dobrze mozna zagospodarowac pod ziemia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 7 Luty 2012 inne miasta mają mało dokładne opisy miasto fajne tylko, że przy wodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 7 Luty 2012 ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 8 Luty 2012 Usunąłem cały offtop i flame. Marecki dostaje pierwszego warna słownego + przewinienie za moderowanie społeczne. Pół biedy jakby jeszcze zgłosił. Heliot i Mr_Korn dostają +1. Ogarnijcie panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 8 Luty 2012 Mirin, nie pomyslales zeby moze administracja serwera to zobaczyla ? Wielkie dzieki, teraz bede musial im wszystko wyjasniac, mogles o tym pomyslec. [color=#008000]Nie martw się, widzą odrzucone posty.//Mirin[/color] O, dobrze. Wybacz moje nakrzykiwanie na Ciebie, jestem zestresowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 8 Luty 2012 chyba wybiorę to królestwo ale chciałbym dowiedzieć się więcej o nizinnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 11 Luty 2012 No i stało się! Rekrutacja do Królestwa Morskiego otwarta! Proszę stosować się do pierwszego posta i dziś wieczorem już będę na was czekał na ts3! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 11 Luty 2012 [b]Nick: xDestiXx[/b] [b]Klasa postacę : obecnie brak ale będzie to barbarzyńca[/b] [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?: Drwal[/b] [b]Wiek: 17 [/b] [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG: Duże[/b] [b]Czy posiadasz TS3?: Tak[/b] [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Pracowity drwal, mieszkaniec pięknego miasta a zarazem stolicy Regnum. Wesoły, pomocny, wykonujący swoje obowiązki sumiennie bez krętactwa. [/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 11 Luty 2012 [b]Nick: myko981[/b] [b]Klasa postacę : chcę być magiem albo czarodziejem[/b] [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?: górnik[/b] [b]Wiek:13[/b] [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG: gram od MC 1.3 i od tego czasu gram tez na RP i RPG ale tylko na dobrych[/b] [b]Czy posiadasz TS3?: tak nick myko981[/b] [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b] jestem sprytnym lecz uczciwym handlarzem oraz górnikiem (ale dlatego , że to opłacalna praca) jestem ambitny , rozsądny, wesoły i ostrożny tylko czasami trochę leniwy (każdy ma wady) byłem królem w królestwie tak odległym, że nie będę nawet podawał jego nazwy. Sprawowałem rządy sprawiedliwie i lud mnie lubił lecz pewnego dnia mój młodszy brat który też chciał zostać władcą zafałszował list który napisałem do króla innego państwa. Ten że król najechał moje państwo a poddani obwiniali za to mnie. Postanowiłem ubrać kaptur i uciec. Tak znalazłem się w Regnum, stworzyłem dom ale uznałem, że wyprowadzę się do miasta Lordean bo zawsze interesowało mnie kupiectwo. Poznałem króla i uznałem, że zostanę tu na zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trias 1 Napisano 11 Luty 2012 [b]Nick: Triasq[/b] [b]Klasa postaci : Mnich (będzie)[/b] [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?: Drwal (będzie)[/b] [b]Wiek: over 20 (thousand)[/b] [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG: Minecraft? Craft Tribe => Rolecraft, Projekt 1976. Większe mam z serwerów innych gier.[/b] [b]Czy posiadasz TS3?: Posiadam[/b] [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"By zostać mnichem, twardą głowę trzeba mieć." - tak mawiał mój mistrz. Mawiał również "Jak leziesz!" kiedy potykałem się niosąc go na plecach.[/font][/color] [font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Trening mnicha do łatwych nie należy. Prawdę mówiąc to koszmar... Dlatego kiedy tylko nadarzyła się okazja postanowiłem ucie...eee.... To znaczy, w życiu każdego mnicha przychodzi taka chwila, że musi samotnie wyruszyć na wycieczkę. Ta chwila nadeszła i dla mnie. Za całe moje marne oszczędności wykupiłem bilet w jedną stronę w nieznane. Wylądowałem w krainie zwanej Lordrean. Wielki port, wielkie miasto, wielkie możliwości. Jednak nie zamierzałem zatrzymywać się w pierwszym napotkanym mieście. Ruszyłem dalej, odwiedzając różne krainy. Od stolicy po dalekie ośnieżone Kharadir. W Regnum napotkałem wiele ciekawych osób i pozostałem tam na dłużej. Aby zarobić na życie parałem się każdą pracą. Ale mój prawdziwy talent objawił się przy ścinaniu drzew. Celnymi uderzeniami potrafiłem obalić każde, czy to małe, czy duże. Przypominało mi to mój trening pod okiem mistrza. Niesiony tęsknotą za domem wróciłem do Lordean. Niestety żaden kapitan nie chciał mnie zabrać do mej krainy. Tłumaczyli, że jest to nieopłacalne, że już z mym ludem nie handlują. Nie miałem tak wielkiej sumy, więc postanowiłem zostać w Lordean, zająć się handlem i wybudować własny statek, by móc ujrzeć twarz mistrza raz jeszcze. [/color][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny 0 Napisano 12 Luty 2012 [b]Nick:[/b] Eekof [b]Klasa postaci :[/b] narazie brak [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?:[/b] Farmer [b]Wiek:[/b] 17 [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG:[/b] średnie [b]Czy posiadasz TS3?:[/b] tak [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b] *Zgarbiony i wychudzony człowiek mówi do owiec, rozglądając się po polu* Melony, dynie, trzcina i zboże, oooo tak! *Wyliczając* Sześć dla mnie, jedno dla Ciebie, jedno dla Ciebie, a Tobie nie dam żadnego. Ooo tak! Teraz Ty poczujesz jak to jest być biednym. *Szepcząc pod nosem* Czy ja jestem zachłanny? Może jestem sknerusem? Czy osiągnąłem już apogeum zdolności mojego zawodu? Chyba jestem nawiedzony, że mówię tak sam do siebie. Pfff... Na pewno nie... Tata podczas pracy na polu zawsze powtarzał mi, że długie godziny spędzone przy pracy przynoszą ow(o)cę! (albo zboże). Potrafię ciężko pracować i walczyć o honor, zupełnie jak mój ojciec… *Kieruje pięść w stronę zgromadzonych owiec* Koniec z tym! Nie można wiecznie żyć w strachu przed silniejszymi! Samemu trzeba stać się najlepszym w swoim zawodzie! Czas na zmianę! Na początek zacznijmy od zmiany kraju na lepszy![...] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 12 Luty 2012 [b]Nick:[/b] Y4nuszek [b]Klasa postacę : -[/b] [b]Czy posiadasz pracę jeśli tak to jaką?:[/b] Górnik [b]Wiek: 20[/b] [b]Doświadczenie w grze na serwerach RPG:[/b] Moderator na Rolecraft, na którym zresztą potem trochę grałem jako zwykły gracz, Projekt 1976. [b]Czy posiadasz TS3?:[/b] Nie, tylko jeden. [b]Krótki opis postaci pisany wierszem czy to normalnym słowami:[/b] To jak masz na imię? - uśmiechnęła się dziewczyna i spojrzała na niego uprzejmie. Wysoki mężczyzna spojrzał na nią spod krzaczastych brwi. Jego oczy były ciepłe, ale nieobecne i mętne. - Y4nuszek - odpowiedział po chwili. - Ja jestem Zazu. Miło mi Cię poznać - uśmiechnęła się życzliwe. On przytaknął skinieniem głowy i spojrzał przed siebie. Na oko miał 2 metry, może trochę więcej. Niecodzienna fryzura na irokeza od razu zdradzała, że nie pochodził z krainy Dartan. Do tego ta bujna broda. Nosił czarny płaszcz, przy pasie przywieszoną miał siekierę i kilka pełnych sakiewek. Na plecach miał plecak, do którego był przywiązany kilof. Denerwował ją trochę, mimo, że podzielił się jedzeniem, pomagał w przeprawie, no i był zawsze jakimś towarzystwem w podróży. Ale cały czas wydawał się nieobecny. Najbardziej wkurzało ją jednak to, że nic nie mówił. A wszystkie próby podjęcia rozmowy kończyły się fiaskiem. A wędrowali już razem 4 dni. - Jestem bardem, raczej mało znanym. Ale nie powiem, grałam na dworze u króla Morgara! Ale nie szczycę się tym za nadto. I, co rzadkie w tych czasach, sama układam ballady! Nie jeden dzisiejszy, uważający się za „wielkiego†barda, ludek, jedyne co potrafi to tak naprawdę zaśpiewać istniejącą powiastkę. Takich to mamy „wielkich†w naszych szeregach - splunęła na bok. - A zmierzam teraz do Lordrean, bo mam przedstawić swój nowy tomik ballad tamtejszemu zamożnemu kupcowi. A Ty? Czym się parasz? I czemu zmierzasz w tę stronę?- spojrzała na niego pytająco i z szerokim uśmiechem. Lecz ten szybko zniknął. Y4nuszek nawet na nią nie spojrzał. Zawiedziona kolejną porażką spojrzała obojętnie na drogę przed sobą. - Górnictwem, jubilerstwem - powiedział po chwili przerwy - Param się górnictwem i znajomością kamieni szlachetnych. A zmierzam do Lordrean na prośbę mojego przyjaciela. Wygląda na to, że kończę z tułaczką i osiedle się nad morzem. W sumie ktoś taki jak ja mógłby sprawdzać czy towar sprzedawany za daleki ocean jest wysokiej jakości - uśmiechnął się do niej ciepło - Jak dotrzemy na miejsce, zapraszam cię do karczmy. Jeśli oczywiście chciałabyś. Z chęcią posłucham dobrej poezji. Patrzyła na niego otępiałym wzrokiem. To co usłyszała, było ostatnią rzeczą jakiej mogłaby się po nim spodziewać. On widział to zdziwienie, ale dalej się uśmiechał. Był to tak ciepły uśmiech, że dziewczynie zrobiło się naprawdę przyjemnie. -Zgoda - odpowiedziała otrząsając się z oszołomienia. - Ale liczę na jakieś opowieści z dalekich stron, „tułaczu†! Droga w tym momencie wychodziła z lasu. Do Lordreanu było już tylko pół dnia marszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 14 Luty 2012 Zapraszam ponowieni do miasta w mieście powstały działki dla drwali jak i farmerów. Kilka drobnych zmian wprowadzonych dla waszej wygody itd. a także główny atut miasta ogromny wybór sklepów adminów tylko dla mieszkańców czyli między innymi wełna w wszystkich kolorach i artykuły alchemiczne. Na dniach także powstawiamy teleporty ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 15 Luty 2012 @Mr_Korn Podobno działki dla farmerów są już "nie od dziś" Oczywiście żartuję, wiem o co chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 22 Luty 2012 To teraz rekrutacja od którego lvl, bo 50 już nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny 0 Napisano 22 Luty 2012 Myślę że od 15, bo od tego możesz już przejść do innego miasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 22 Luty 2012 Tak od 15- poprawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 22 Luty 2012 Heh tak poza tematem ale no Korn zaprojektowałem już te mury, dobrze by było abyś to zobaczył i ocenił i możemy zaczynać budowę (dużo nie wybudujemy bo mało drewna ale coś tam postawimy). Jak wbijesz na TS to się odezwij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach