Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
alcof3ver

Późniejsze płatne aktualizacje - co się w nich znajdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Mofixil    190

Mojang zatrudnił programiste AI, co znaczy, że NPC nie będą już posiadały inteligencji owcy ;)

Owce w przeciwieństwie do nich uciekają gdy coś je atakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IgnacyCh    0

narazie to chyba owce są inteligentniejsze niż NPC. przynajmniej umieją jeść

Czy do was wszystkich kiedyś dotrze, że jak nie mamy nic wartościowego do dodania w dyskusji, to tego nie robimy? Następnym razem będzie warn... //Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

Ja Minecrafta lubię dalej.Wg. mnie gra jest rozwijana ciągle ku uciesze graczy.Może Notch' owi znudziło się rozwijanie Minecrafta??Może JEB_ zasłużył na prowadzenie dalszej przyszłości Minecrafta?Za co wyzywacie Notch' a?Zrobił wam coś że go nie lubicie?Jak jesteście tacy mądrzy to idźcie zrobić NPC i inne rzeczy.Nie podoba się coś-nie grajcie!Co do płatnych aktualizacji z tego co pamiętam Notch za czasów Alphy zapowiadał, na razie nic nie wprowadza w życie więc co chcecie?

Skończyły ci się kredyty zaufania za offtop i nabijanie postów. +warn. //Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Chcemy płatnych aktualizacji, żeby przy ludziach którzy są biedni i muszą ściągać nielegalne kopie gier (bo nie mają pieniędzy na 20 gier tygodniowo). Chwalić się jacy jesteśmy super. Do tego chwalić się umiejętnością zrozumiałego i poprawnego pisania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LandHere    1

Można się było tego spodziewać , że gra która się świetnie może wypuścić DLC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

W MJ nie pracują głupcy i wiedzą że puszczanie częstych płatnych i ważnych aktualizacji za $ zniszczyło by ich prędzej czy później MC otrzymał by łatkę taką samą jak wow czy inne gry w których $ oznaczają swobodną grę co się dalej wiąże z spadkiem poziomu sprzedawania się gry itd... Jeśli takie aktualizacje do nas przyjdą będą to marne dodatki np. zapisu swoich światów na serwerze mc.net co by z 1 strony uprzyjemniło rozrywkę ale z 2 jest to dodatek z którym można bezproblemowo żyć ;) Takiego typu dodatki dały by $ MJ jednocześnie nie psując opinii samej gdy :D

A i jeszcze dodam że teraz to Jeb rozdaje karty jeśli chodzi o mc i to on a nie Notch będzie decydował czy takie coś w ogóle kiedykolwiek zaistnieje bo to co rzekło się 2 lata temu podczas powstawania gry dziś może już nie mieć wartości jak to w życiu bywa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Ja się z z Mr_Kornem zgadzam. Mogły by być takie małe DLC usprawniające rozgrywkę w singleplayer. To jest chyba jedna z bardziej sensownych wypowiedzi w tym temacie. Gratuluję i życzę wszystkim takich mądrych postów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

Y4nuszek jakbyś wiedział to ja już nie zwracam uwagi na twoje idiotyczne popisy :) ale przecież jakby taka aktualizacja płatna się ukazywała co tydzień i to w niewiadomej cenie, nie byłoby fajnie.Ja rozumiem tam 2 czy 3 aktualizacje takie płatne na rok (aby uchronić przed piractwem to może z nich korzystać tylko jeden użytkownik, no jakieś takie te, uchronienia pirackie ale nie coś w stylu Battlefielda 3, bo to było lekkie przegięcie pały.), ale jakieś większe nie że dodające 1 item do gry, no nie wiem np. jakieś zawody rybackie (nowe rybki!) z NPC czy co :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Jakie mają znaczenie płatne aktualizacje skoro np. ja ściągam sobie takową aktualkę robię kopię folderu ".minecraft" usuwam swoje save i wrzucam do internetu ten folder i oto wszyscy mają już tą płatną aktualkę więc to nie ochroni MJ od piractwa ;D Take płatne aktualizacje są po to by MJ miało wzrost dochodów i tylko i wyłącznie po to. A dlaczego zamysł czegoś takiego w ogóle może powstać? ;D minecraft ma niską cenę (tak 20$ to grosze) a jednak pracownicy muszą zarabiać giftcode nie będzie się w nieskończoność sprzedawać z czegoś też trzeba opłacić dopiero raczkujące projekty firmy ;) To że niektórym się wydaje że Job powie "a dzisiaj damy aktualkę za 5$" i tak się dzieje są w sporym błędzie pierwsze jest badanie rynku i wiele innych czynników które na to wpływają przede wszystkim czy to się w ogóle opłaci i przejdzie ;D

Ps: Jasiek, podziękował ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Zamykam ze względu na offtop (temat to dyskusja na temat tego, co mogłyby te dodatki zawierać a nie czy będą i czy są opłacalne), inaczej posypałyby się warny, a tego nie chcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...