Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
alcof3ver

Późniejsze płatne aktualizacje - co się w nich znajdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli dobrze pamiętam Mojang wypowiadał się kiedyś na ten temat i mówili że płatnych nie powinno być , ale gdyby były miałbym nadzieję że znalazły tam by sie jakieś nowe światy / planety itp. było by ciekawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Kiedyś po prostu zabiję za tą bezmyślnie powtarzaną plotkę...

Różnica między DLC a PATCHEM jest taka że DLC dodaje w piździec nowych rzeczy i błędów a PATCH usuwa błędy (dodając przy okazji 2 nowe na każdą poprawioną rzecz) i od biedy nowe elementy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17

Płatne DLC? No to Mojang dołącza do grupy developerów, których motto brzmi - 'Nabijać kase na dzieciakach'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Płatne DLC? No to Mojang dołącza do grupy developerów, których motto brzmi - 'Nabijać kase na dzieciakach'

Święta prawda! Jeszcze na naiwniakach, bo przecież na pewno powstaną mody takie jak Każde DLC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

No tak, Mojang przecież wyciął tonę elementów gry i teraz będzie je sprzedawać za bajońskie sumy...

Ludzie, ogarnijcie się, znane DLC na chwilę to CTF i Adventure (który już po części został wcielony do gry), wszyscy zawsze panikują z byle powodu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Lepiej niech sie grubas zajmie optymalizacją kodu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Ale niee, bo on woli wpierdzielać pączki i patrzyć jak $ gromadzą się na koncie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bardzo bym chciał zobaczyć jakieś quest od NPCów we wioskach, coś pokroju: idź załatw creepera krążącego w pobliskiej jaskini, znajdź zgubionego wilka jednego z osadników, przynieś 50 dyń, itp. Za co można by zdobywać doświadczenie i przedmioty. Albo na przykład wynajęcie NPC do ochrony, żeby za tobą chodził, bardzo fajny feature. Co o tym sądzicie?

czytam od poczatku ten topic i to pierwsza wypowiedz ktora mi sie spodobala, szkoda, ze tak trudno dotrzec do tworcow z nowymi pomyslami a co dopiero oczekiwac, ze wprowadza je w zycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

szkoda, ze tak trudno dotrzec do tworcow z nowymi pomyslami a co dopiero oczekiwac, ze wprowadza je w zycie

Szkoda że później tysiące użytkowników narzeka na zbyt gwałtowne zmiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że później tysiące użytkowników narzeka na zbyt gwałtowne zmiany.

Nie ma sie co sprzeczac gra musi sie rozwijac, jezeli zmiany bylyby wprowadzane po dluzszym czasie to z drugiej strony ludzie by narzekali, ze musieli "taaaaaaak" dlugo czekac. Tak jest zawsze, z kazda gra, ktora ma duza popularnosc, a minecraft, jak wszyscy wiemy - ma:) Nie wszystkim mozna zawsze dogodzic, a Ci ktorzy nie ogarniaja nowych receptur/itemow itd...no coz od tego sa wlasnie amatorskie tutoriale na YT lub chociazby MCWiki aby samemu ruszyc mozgiem z mala pomoca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lololo12    0

Więc mam rozumieć, że MC może stać się grą typu Magicka?

Taka frajda była na początku, a potem chyba z 7 DLC - ów i zrobiło się z tego wielkie gó***.

Albo gorzej... zrobią z tego Simsy, 15000 błędów a dodatki nadal będą wychodzić.

Po co te bajery, patche tak ładnie oszlifowały tą grę... zresztą to decyzja Notcha, czy da się komercji i żądzy pieniędzy czy pójdzie

w stronę graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

@Lololo12 Dokładnie! Mojang wpadł w samozachwyt z powodu ich sukcesu i teraz chcą zarabiać jeszcze więcej! Płatnych dodatków nie opłac im się robić, gdyż powstaną mody z IDENTYCZNĄ zawartością. ONI stają się powoli taką firmą, jak normalni EA. Mojang ma szanse z produkcjami innych wielkich firm poprzez JEDNĄ, prostą(w porównaniu do np.Crysis 2) i nienajlepiej wyglądającą gre. Dawno nie było już updateów. Mają rzeczywiście sporo do naprawy np.bug z drzwiami lub czasem moby po zginięciu ciągle leżą. To jest moje zdanie, więc prosze zbytnio noe krzyczeć. Pozdro i wesołych świąt, gdyż znikam do rodziny, gdzie nie ma internetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Jej, uspokójcie jajniki frustraci. Czy ktoś zapowiedział już płatnego DLC? No chyba nie. Wiec co piszecie już o zeszmaceniu się firmy i patrzeniu Notcha tylko na pieniądze. Ogarnijcie pytonga, luuudzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Ale (niestety), Panie Januszku, taka jest prawda :(. Grubasowi znudziło się już poprawianie MC, dlatego zwalił wszystko na Jeba, a sam poszedł siedzieć na kanapie z laptopem na kolanach, na którym podgląda co chwilkę ile tam $ przybyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Grubasowi znudziło się już poprawianie MC, dlatego zwalił wszystko na Jeba, a sam poszedł siedzieć na kanapie z laptopem na kolanach, na którym podgląda co chwilkę ile tam $ przybyło.

Wiesz że takie naruszenie prywatności jest karalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Jest się czego bać, w końcu grubas ma tyle $, że stać go na porządnych adwokatów :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Teraz to jest grubas i marudzenie na niego.

Przypominam że na krótki czas przed premierą to Jeb zaczął bardziej ingerować w MC, dopiero później oficjalnie przejął pałeczkę Notcha, teraz wszyscy wieszają na nim psy a zupełnie zapomnieli czasów gdy Notch był szefem, gz people. Na Jeba marudźcie, Notch robił to za co wszyscy kochamy MC, teraz Jeb robi z tego rogala a wszyscy wciąż obwiniają Notcha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Ja MC nie kocham, gra jest nudna jak Notch.

Tak bardzo znasz Notcha, że uważasz, że jest nudny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...