Pesio 12 Napisano 30 Maj 2011 Serwerowy offtopic, o wszystkim i o niczym co jest związane z serwerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 9 Czerwiec 2011 Pesio, mi pokazuje, że ip servera classic nie istnieje. Dlaczego u mnie nie działa???Pozdrawiam,Papajos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 15 Czerwiec 2011 Używasz tego ip ze strony głównej? Pewnie tak...więc go nie używaj, bo nie działa.Ten link jest praktycznie jedynym łącznikiem z serverem -Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zapisz sobie gdzieś, najlepiej dodaj do ulubionych w kliencie WoM'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzysiekPLPolak 0 Napisano 15 Czerwiec 2011 pesio zostanę budowniczym na classicu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 15 Czerwiec 2011 Pewnie, wystarczy zbudować cokolwiek na mapie dla gości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lambo 1 Napisano 18 Czerwiec 2011 Dlaczego serwer znowu nie działa?Mi pokazuje że serwer jest nie włączony.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 18 Czerwiec 2011 Bo nie jest, wszystko padło (wszystkie serwery), ale Rabus już nad tym pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom6 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Pesio za co ja dostałem bana i przeczytaj w dziale problemy mój tematGotowe. //Pesio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cavi587 0 Napisano 10 Sierpień 2011 Pesio, mi także sprawdzisz prosbe o unbana? Nic nie zrobiłem, jestem posądzony o multikonto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 10 Sierpień 2011 Mam propozycję zmiany w /rules. Myślę, że przydałaby się wzmianka typu "czekaj cierpliwie na swoją kolej przy ocenianiu". To trochę denerwujące, kiedy multum graczy jednocześnie krzyczy o ocenienie i nie chce słyszeć o czekaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostJTJ 1 Napisano 10 Sierpień 2011 Toficer wie co mówi. Czasami gracze potrafią być upierdliwi. Wie to chyba każdy kto choć raz miał opa na jakimś serwerze.A skoro to taki mały offtopic: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 10 Sierpień 2011 xD ciekawe czy znajda sprawce bo on sam tego nie mugl zrobic! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 10 Sierpień 2011 Poza tym proszę o pouczenie obecnych strażników o ich obowiązkach. Oni NIC nie robią, banda leni, a ja przez niemal caly czas jestem jedynym "pracującym". Trzeba albo ich nauczyć ich roboty, albo tymczasowo wybrać nowych."to my mamy oceniać?" - cytat wypowiedzi jednego ze strażników. Ręce opadają...EDIT: Co prawda jest paru "zdatnych", ale mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDubiXx 1 Napisano 10 Sierpień 2011 Ja tam pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Szczurek, prosiłbym o kontakt w tej sprawie ze mną jeśli masz propozycję jak to można zmienić. Szybki news o rekrutacji na stronie głównej i zaraz znajdzie się multum dobrych strażników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Showstopper 2 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja mam VIPa Rabus ale nie wbijam ;p na Classica trzeba mieć ochote co by sie nie przymuszać. Kiedyś do serwera wróce a wtedy o Zgrozo ! strzeżcie się ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 11 Sierpień 2011 Wpis na stronie głównej nie jest potrzebny, straż można znaleźć w grze. To jest jednak taki... plan awaryjny. Uważam, że wystarczy narazie pouczyć obecnych strażników i najlepiej, żeby zrobili to Bogowie. Kiedyś VIP był szanowany, ale teraz, gdy doszli nowi VIP, ta reputacja... no powiedzmy podupada. Bogowie mają jeszcze jako taką opinię.Aezarkones już zapowiedział reset rang Mod+. To powinno być lekiem na wszystkie problemy. Mi chodzi tylko o okres przed resetem.Dzięki za poświęcony mi czas.Piszę tutaj, ponieważ Rabus "nie może już otrzymywać wiadomości", czy jakoś tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 11 Sierpień 2011 Strażnicy i moderatorzy to główni oceniający, jeśli nie wywiązują się ze swoich obowiązków to proszę to zgłosić w podziale 'problemy', wraz z nickiem i dowodem w postaci screena.Ja już odpowiednio ich ukarze. Co do vipów - Aezarkones ma zamiar resetować rangi. Mam nadzieje, że po resecie vip będzie vipem już nie tylko z nazwy.Dodaje 6. punkt regulaminu zaproponowany przez Toficiera - ''czekaj cierpliwie na swoją kolej przy ocenianiu'', będzie on widoczny po najbliższym resecie serwera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thd552 7 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja mam taką małą propozycję- bo od dawna (no ze 6 tygodni), ja z ghostem błąkamy się po serwerach, szukając dobrego na RP. Więc, jeśli można, to cy mógłbym poprosić o dalsze posiadanie rangi VIP dla mnie i dla ghosta? Oczywiście admin ma zawsze rację, ale dzięki tejze randze, jesteśmy w stanie jako tako funkcjonować jako MG i bawić się w RP.A i jeszcze jedno. Może jakaś mała akcja promująca RP w classic'u? Dziękuje za ewentualne przeczytanie.EDIT:już mam podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 11 Sierpień 2011 THD, musisz napisać podanie w dziale "rekrutacja na Mod+" (o ile już tego nie zrobiłeś). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aezarkones 3 Napisano 13 Sierpień 2011 To zaczynamy od początku xD Toficer to nasz nowy admini. poza tym denominacja waluty pozwoli ja teraz wzmocnić tak tak ludziska wasze pieniądze są warte tyle co nic... wkraczamy w erę gdzie nie damy możliwości cwanego awansu jak to wyglądało? Mniej więcej tak: Zrób konkurs, zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , no weź zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs ,ej no zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrobisz konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs , zrób konkurs itd. poza tym znacie komendę /pay? juz jest wam nie potrzebna admin dopilnuje waszych transakcji. xDPozdrawiam Twórca metody "Pay for rank" (v.2 juz na serwerze wpadnij i zobacz xD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 23 Sierpień 2011 I to w myjni samochodowej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thd552 7 Napisano 28 Sierpień 2011 powinna zostać ulepszona komenda economydlaczego?ma w sobie te badziewia związane z samodzielnymi zakupami rang, map itp.i już nikt nie zawróci adminom/modom/vipow/opom d*py Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 28 Sierpień 2011 Zampa pewnie gra w minecaft na poziomie extreme! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thd552 7 Napisano 28 Sierpień 2011 Grał na hardcore, gdzie trzeba spać, jeść, itp. jeszcze zanim notch dodał łóżko!Spał na ziemi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach