Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dolan77

Problem z Too Many Items na Minecraft 1.8.1 multi

Rekomendowane odpowiedzi

Dolan77    0

Witam.Nie wiem czy to tutaj powinienem zamieścić ten temat ale bardzo potrzebuje pomocy.Otóż mam ściągnięty mod Too Many Items na wersję 1.8.1. Robię wszystko według instrukcji usuwam META-INF, wklejam nie rozpakowując zawartośći Too Many Items do folderu WinRar minecaft.jar i wszystko trybi. Potem zmieniam w notatce Too many items [enablemp:true] i odpalam minecrafta na serwerze kolegi. Na SP mod normalnie śmiga. Za to na serwerze ukazuje mi się w EQ ale jak chce go przenieść do eq (klikając na ikonke danego przedmiotu) on nie przenosi się. Póbowałem wgrywac jeszcze ModLoadera (który, co dopiero sie dowiedziałem pózniej, też był potrzebny) skopiowałem go do folderu minecraft.jar potem kolejna próba i nic. Chicałbym żeby ktoś mi pomógł w tym problemie bo bardzo chciałbym mieć TMI ([pisze tak dlatego bo wkurza mnie to ze mi czegos brakuje do np.zbudowania domku a moim kolegom nie i czasmi musze od nich żebrać jak idiot).PLEASE HELP ME!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

xxx

usuń folder .minecraft w %appdata% i przerzuć ten co jest w paczuszce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tarzan    13

groźny minimodder wykryty

>14. Problemy bądź inne sprawy dotyczące pirackiej wersji gry będą natychmiastowo usuwane a użytkownicy będą karani ostrzerzeniem (NIE WSPIERAMY PIRACTWA).

chyba źle interpretujesz ten punkt

nie wspieramy =/= tępimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Pytałem się o nick, to chyba nie jest jeszcze straszne?

Ja zawsze próbuje sprowadzić piracki temat do kosza

Tak jak jest w regulaminie "natychmiastowo usuwane"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
igoooo2    0

Musisz poprosić admina serva, byś również dostał adma, a jak masz własnego serva to pisujesz w tym okienku, który wyświetla Ci sie po odpaleniu serva: op nick

i teraz sprobój

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

czemu pomagacie cheaterowi???

TMI jako cheat, lol.

Jako że najwidoczniej autor olał ten temat, zamykam go, coby się nie pojawiło więcej spamu i innych narośli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...