lukasz_55 0 Napisano 3 Kwiecień 2018 Witam Zainstalowałem od nowa minecraft bo był zapchany modami mapkami itp Gram na starej wersji launchera a nie na nowej Loguję się i mówi mi że złe hasło Loguje się na stronie mojang i mówi mi że to dobre hasło Po drugiej próbie zalogowania się wyskakuję mi że nie ma połączenie(Sreen ) Proszę o pomoc Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Policjant 1 Napisano 4 Kwiecień 2018 Nie znam tego typu Launchera ale postaram ci się pomóc Powiem wprost i wyraźnie spróbuj zmienić hasło na jakieś inne które zapamiętasz wpisz je i spróbuj wejść jak coś się oda to napisz tu . prosze ///strzalko_tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 niciel 5 Napisano 5 Kwiecień 2018 wymagany nowy laucher :l , nie znam sie na tym ale wyglada to tak ze mojang zmienial cos w sposobie "uwierzytelniania" sesji gry i pewno laucher ma stary sposob a tu jest wymagany nowy cokolwiek to znaczy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Affexannyv 0 Napisano 20 Kwiecień 2018 (edytowane) Musisz pobrać najnowszy launcher i zmienić hasło a to powinno pomóc Edytowane 20 Kwiecień 2018 przez Affexannyv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Nevisis 2 Napisano 2 Maj 2018 nowy launcher powinienen załatwić sprawę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam
Zainstalowałem od nowa minecraft bo był zapchany modami mapkami itp
Gram na starej wersji launchera a nie na nowej
Loguję się i mówi mi że złe hasło
Loguje się na stronie mojang i mówi mi że to dobre hasło
Po drugiej próbie zalogowania się wyskakuję mi że nie ma połączenie(Sreen )
Proszę o pomoc
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi