Flame !! 1 Napisano 28 Luty 2018 Witam tu XaNo Może nie dokońca jest to dobre przedział do reklamy serwera ale niech strace : ) Ja i kilku moich kolegów mamy pomysł na serwer z "Krajami" tak krajami już tłumacze Jest kilka krajów ile to wyjdzie w praniu : ) Każdy nowy gracz ma do wyboru jeden z nich ma do wyboru zawód itd każdy kraj musi dbać o swoją gospadarkę oraz wojsko o którym wspomną później . Jest prezydent który musi ustalić zasady rozporządzać budowy oraz dbać o mieszkańców . Kraje mogą prowadzić wojny i dzięki temu zdobywać nowych mieszkańców , teren oraz surowce . Wszytko oczywiscie zmodowane. Czy jest ktos kto chciałby grać ? Jesli tak proszę o komentarze Bo po tworzyć serwer jeżeli nikt nie będzie grał :C 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M1Chh4l 9 Napisano 28 Luty 2018 Cześć! Ja bym mógł zagrać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 1 Marzec 2018 O to bardzo fajnie ale jedna osoba to nadal za mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filiq343 1 Napisano 7 Marzec 2018 (edytowane) Ja bardzo chętnie bym zagrał! :3 PS. Mogę zasponsorować serwer bo mam wykupiony do 4 kwietnia 2018 Edytowane 8 Marzec 2018 przez Filiq343 dodałem PS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 8 Marzec 2018 Filiq tak ? Popytam się kolegów i zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 8 Marzec 2018 tylko narazie mamy zagwarantowane tylko 7 osób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michasx 0 Napisano 8 Marzec 2018 (edytowane) ja też chętnie bym zagrał. Uwielbiam gry w których rządzi się krajami i ludźmi. Edytowane 8 Marzec 2018 przez Michasx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filiq343 1 Napisano 9 Marzec 2018 Ja jeszcze mogę dodatkowo zrobić jakąś customową mapę, żeby to nie był zwykły "default", chyba że już macie taką mapę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 9 Marzec 2018 Filiq co do mapy to też chodzi o to że ludzie mają budować własnie te miasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 9 Marzec 2018 I Michaks tylko też nie każdy może zostać prezydentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filiq343 1 Napisano 9 Marzec 2018 Bardziej miałem na myśli customowe biomy, nie struktury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michasx 0 Napisano 10 Marzec 2018 mi odpowiada wszystko ja tylko lubie Państwa, miasta lub praca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michasx 0 Napisano 10 Marzec 2018 a na ten server będzie jakaś rekrutacja czy po prostu będziemy mogli grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 10 Marzec 2018 Nie ale by być kims więcej np żołnierzem to już raczej rekrutacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame !! 1 Napisano 10 Marzec 2018 Ale serwer normalnie dla każdego i może powstanie w wakacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michasx 0 Napisano 10 Marzec 2018 ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filiq343 1 Napisano 10 Marzec 2018 Ja już myślałem, że ten serwer to nawet za tydzień będzie ;-; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach