dam123 0 Napisano 19 Maj 2011 Witam szukałem i nie mogłem znaleść. Czy minecraft jest na PSP. Jeśli jest prosiłbym bardzo o link bo nie dawno kupiłem PSP i bardzo bym chciał pograć w minecraft na PSP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Pesio 12 Napisano 19 Maj 2011 Nie ma i nie będzie, przynajmniej oficjalnie. Ale jeśli twoje PSP jest przerobione, to możesz zagrać w takiego homebrew'a -Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Download -Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 legokarol 0 Napisano 31 Maj 2011 Na PSP! haha :blink: Niech pierwszo wyjdzie wersja orginalna na PCWystarczy, że użyjesz jednej emotki i jednego "haha". Serio /Rabus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 szympekmajster 36 Napisano 1 Czerwiec 2011 o czym ty mówisz chyba że chodziło ci o wersje finalną. Zresztą nie masz się z czego śmiać, nie na PSP ale na smartfony Minecraft jest w toku tworzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam szukałem i nie mogłem znaleść. Czy minecraft jest na PSP. Jeśli jest prosiłbym bardzo o link bo nie dawno kupiłem PSP i bardzo bym chciał pograć w minecraft na PSP.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi