Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CatiX

Szukam graczy do stworzenia ,,ferajny"

Rekomendowane odpowiedzi

CatiX    0

Szukam osób do stworzenia grupki minecraft gdzie bedziemy tworzyli serwer lub bedziemy grac na serwerach

Wymagania:                                                    -min. 12 lat.                                                      -skype moj to (Kieszek z Trębek).                -trochę ogar osoby 

Czekam na odpowiedzi :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Asaznanie    0

Skype jest przestarzały i niewygodny. TS3 albo Discord. Zresztą ja mogę do ciebie dołączyć.

Tu masz wszystkie informacje co do kontaktu ze mną: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Masz w kontakcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
Dnia ‎26‎.‎06‎.‎2017 o 08:30, Asaznanie napisał:

Skype jest przestarzały i niewygodny. TS3 albo Discord. Zresztą ja mogę do ciebie dołączyć.

Skype nie jest przestarzały, jest przeznaczony po prostu dla specyficznej grupy odbiorców. Zgodzę się natomiast z tym, że Discord w tym wypadku do kontaktu jest znacznie lepszy.

Z takim podejściem ("masz tutaj moją stronę, znajdź sobie moje dane kontaktowe i się ze mną skontaktuj, może się zgodzę") nikt z tobą nie będzie chciał grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Asaznanie    0
11 godzin temu, Jqmey napisał:

Z takim podejściem ("masz tutaj moją stronę, znajdź sobie moje dane kontaktowe i się ze mną skontaktuj, może się zgodzę") nikt z tobą nie będzie chciał grać.

Wiesz. Niekoniecznie jest tak, że nie zagra. Tam mam podane wszystkie możliwości kontaktu ze mną. Po prostu idę na łatfizne bo mam gotowca i tylko podaję link. :)

Ale tylko wtedy gdy osoba nie poda kontaktu do siebie lub chce kontaktu ode mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
7 minut temu, Asaznanie napisał:

Ale tylko wtedy gdy osoba nie poda kontaktu do siebie lub chce kontaktu ode mnie. 

Dnia ‎24‎.‎06‎.‎2017 o 14:06, CatiX napisał:

skype moj to (Kieszek z Trębek)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...