Whiskas 14 Napisano 2 Grudzień 2017 Co z tym serwerem, bo chce zobaczyć wasze wypociny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 2 Grudzień 2017 45 minut temu, Whiskas napisał: Co z tym serwerem, bo chce zobaczyć wasze wypociny. Chciałem zobaczyć czy już jest dostępna funkcja Community na YouTubie i wstawić, no ale albo jestem ślepy albo nie jest jeszcze dostępna dla wszystkich Niedługo będą screeny na FanPage, więc warto obserwować naszego Fejsa 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati7890 0 Napisano 20 Grudzień 2017 Ja osobiście nie wiem,czy wolałbym grać na freebuild z piaskownicą,tartakiem itp.. czy czysto survivalowej rozgrywce. więc i jedno,i drugie. mówiąc ''jedno i drugie'' mam na myśli darmowe tartaki,kopalnie tylko z kamieniem,żelazem i węglem oraz jakąś piaskownicę do gliny,piaskowca itp.. a inne-z redstone, diamentami i drogimi materiałami typu Purpur byłyby tylko dla graczy wyróżnionych aka VIP. reszta niech idzie kopać na mapę survival,która by się regenerowała raz na 3 dni. Inna sprawa to małe dodatki dekoracyjne do działek. mam tu na myśli sporą listę główek (to chyba plugin HeadBase,nie wiem),jakieś meble z niewidzialnych Armor Standów itp... no i dodałbym fakt,że VIP byłby do kupienia do wyboru albo za walutę serwerową na kilka dni ,albo za parę złotych (symboliczne 5zł,może 10) SMS-em NA ZAWSZE przecież administracja musi z czegoś utrzymać maszynę ,no nie? ewentualnie serwerowa baza skinów,żeby np.podczas nagrywania Machinimy jedna osoba mogła używać kilku skinów podczas jednej sesji nagrywań więcej nie mam pomysłów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidHard 2 Napisano 13 Styczeń 2018 Ja osobiście nie lubię na freebuildach piaskownic, tartaków (chyba że zwykły lasek z wyznaczonymi miejscami na sadzonki, to jest nawet fajne) i innych miejsc tego typu. Wolę klasyczne wydobywanie surowców, no ale to kwestia gustu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pies 6 Napisano 16 Luty 2018 (edytowane) Przepraszam, że drążę temat, ale nie chce pozwolić na braki w zrozumieniu między mną, a kao (piszę to w przekonaniu że prace nad obecnym serwerem są martwe) Koncepcja którą przedstawiłem nie ma na celu "dojenie graczy". Nie ma ona na celu zgarniania z nich banknotów NBP (w szczególności że przedstawiłem pomysł gdzie gracze bez przelewania waluty polskiej bądź wysyłania wiadomości SMS, będą w stanie otrzymać rzeczy które na normalnych serwerach kosztować rzeczywiście powinny). Proszę nie wsadzać palców do moich ust. Dziękuję. Pograłbym sobie na takim starym serwerze, gdzie gracze- jak mewy- skrzeczą o działkę i błagają o wejście na PVP bo "ten kurła cziter haxuje", czy coś. Pogódźmy się z losem, że tak się nie stanie. Założenia, które przedstawiłem, stworzyłem ze znajomymi w tym z jednym z bardziej zaangażowanych moderatorów starego fb, Golzebem. Postanowiliśmy postawić na funkcjonalność i stronę ekonomiczną serwera, pomimo tego że nasz serwer, którego nie skończyliśmy miał być zlepkiem kilku innych, nie tylko minecraftowych. Założenia te były cały czas modyfikowane, i prawdopodobnie jeszcze będą. Jak nam się zachce. Stary freebuild nie wróci. Cała stara ekipa nie wróci. Pogódźmy się z tym i uruchommy od nowa freebuild. Bo pograłbym sobie a nie mam co robić po pracy. Edytowane 16 Luty 2018 przez kprzk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 16 Luty 2018 3 minuty temu, kprzk napisał: piszę to w przekonaniu że prace nad obecnym serwerem są martwe były przez jakiś miesiąc :xxx Ale! Właśnie trwają prace aby już dokończyć serwer i są już ustalane sprawy które umożliwią otwarcie serwera. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi w temacie, niektóre zmieniały trochę mój pogląd na tworzenie tego serwera. Temat już zamykam, mam nadzieję że uda nam się otworzyć serwer w tym miesiącu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 23 Marzec 2018 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach