Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Brz3s1oK

Mój kanał na YouTube!

Rekomendowane odpowiedzi

Brz3s1oK    0

Ten temat, opisuje mój kanał na YouTube i zachęca do jego odwiedzenia, a więc...

Mój kanał jest dopiero co kanałem nie dawno założonym, ma zaledwie 2 filmy, z czego 1 jest reklamą serwera PvP.

Na kanale na pewno będzie masa zabawy, dużo atrakcji i masa śmiechu. Będą serie typu: Funny Moments, czy Minecraft. (Wiem, wiem... Majknraft to taka popularna gra, że czeba ją nagrać ;_;)

1 odcinek, jest to odcinek jakby ''Trailerowy'', w którym w roli głównej występuję: ja! ;3

Opiszę teraz tą moją serię ;0

Zagubiony Bohater, który odłączył sie od armii, zagubił się... Po przejściu wielu, wielu kilometrów, odnalazł niewielki obóz pod Wielką Górą Hospits. Nie wie on początkowo, że ta Wielka Góra Hospits ma nazwę i w niej przesiaduje jego armia z oddziału Czerwonych. Próbuje on szukać wielu surowców i jedzenia, by przetrwać i odnaleźć swoich członków.

Będę wkładał wiele pracy w tą serię, ale pierwszy odcinek był krótki, bo to taki trailer ;p

Proszę wszystkich o wyrozumiałoś, bo człowiek naprawdę musi się namęczyć, a przede wszystkim nad montażem ;_;

___________________________________________________________________________________________________________

Link do kanału:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Link do filmu:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

___________________________________________________________________________________________________________

Pozdrawiam bardzo cieplutko wszystkich zaczynających YouTuberów i całe forum ;)

~Brzesiok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

1/10 dla checi.

Nagrywasz minecrafta więc niczym sie nie wyróżniasz od pierdyliarda innych osób.

Prócz tego nie ten głos to nagrywania. Najpierw przejdź mutację i dopiero potem myśl o tych głupstwach.

w skrócie jesteś kolejnym dzieckiem który zobaczył PolskiegoPinkwina czy inne ESkakaefy. i pomyslal "TESZ BENDE NAGRYWAŁ NA JUTUBE FILMIKI"

Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lefondesin    27

Myślę, że matejss ma rację. Jesteś przed mutacją (nieprzyjemnie się to ogląda), a z oglądania po raz tysięczny "minkrofta s fapułą i minigejs"  też jest problem. Proponuję poczekać te 4 (...) lata na mutację, wtedy zacząć (ew...) nagrywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...