Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sahee

Sprzedam konta premium minecraft 6zł SMS losowy nick

Rekomendowane odpowiedzi

Sahee    0

Witam, z góry mówię że ten dział spasował mi najbardziej więc postanowiłem tutaj napisać i się zareklamować.

Jestem szczęśliwym posiadaczem kilkudziesięciu kont premium do minecrafta (dostęp do serwerów online-mode:true).

Sprzedaję je po 6 zł sms, da się? DA SIĘ! Strona na której możecie automatycznie zakupić usługę to:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu mailowego lub też gg (na mailu siedzę ciągle).

Gdy do mnie napiszesz będziesz miał możliwość wybrania nicku z pośród wszystkich kont. Konta z mojej strony są sprzedawane jednorazowo!

Na każde konto dostaniesz 1 miesięczną gwarancję. Jeżeli twoje hasło zostanie zmienione, dostaniesz nowe konto :).

Przygotowałem dla was jednorazowy kod: "forum.minecraft.pl" który da wam jedną kopię gry :)

Zapraszam do zakupu i pozdrawiam!

Edytowane przez Sahee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Wysłałbym smsa, żeby sprawdzić, czy furbalfury to nie jest przypadkiem konto publiczne, nie wierzę w to, że ktoś sprzedaje konta do Minecrafta na miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176

Na każde konto dostaniesz 1 miesięczną gwarancję.

Cała twoja wiarygodność Poszła [chrup]

Minecraft to jest gra którą kupuje się raz na całe życie, a nie na miesiąc, poza tym cena jest wysoce lewa i nie możliwe jest żeby ci się to opłacało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Zamykam i banuję. Nielegalne jest sprzedawanie kont MC w takiej formie. Poza tym raz kupione konto z legalnego źródła jest ważne na wieki, nie na miesiąc.

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...