Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. SS2 : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Metoda typu ,,Usuń folder .minecraft i minecraftbyzycz..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. SS2 : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Metoda typu ,,Usuń folder .minecraft i minecraftbyzycz..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
RedNose

Straszny błąd ]MINECRAFT BY ZYCZU]

Pytanie

RedNose    0

Witam nie zastosowuje się do wzoru , ponieważ to inna sprawa.

Gdy włączam MINECRAFT BY ZYCZU oraz wybieram sobie wersje na której chce grać wyskakuje mi taki błąd : 

SS1 :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

SS2 :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Metoda typu ,,Usuń folder .minecraft i minecraftbyzyczu'' niestety nie działa u mnie , ponieważ robiłem to setki razy i rezultatu nie było. Jeżeli chodzi o jave to mam najnowszą wersje. Dodam również iż mam windows 8 nie 8.1 tylko samo 8 ! 

Proszę o pomoc!

Pozdrawiam!

Edytowane przez RedNose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
bartexerBX    11

"Zyczowcom" nie pomagamy. Mówimy NIE piratom. Zmień launcher, ale najpierw kup grę. Zyczu to najgorszy piracki launcher. Nikt ci z tym gó... nie pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
radyjko    176

Wina internetu. Jak masz mobilny to może kiedyś przejdzie.
jeżeli stacjonarny to problem launchera.

Ps. Działa ci gta:sa normalnie?

To definitywnie nie wina internetu. Zyczu ma zawsze tego typu problemy i albo musisz się z tym pogodzić i grać na tym g*wnie, albo zmienić laucher :P

Co się z resztą męczyć, tutaj kolega napisał co myślę o tym:

"Zyczowcom" nie pomagamy. Mówimy NIE piratom. Zmień launcher, ale najpierw kup grę. Zyczu to najgorszy piracki launcher. Nikt ci z tym gó... nie pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
matiyarosz    199

Tak jak chłopaki wcześniej powiedzieli, Minecraft by Zuczu jest największym złem ponieważ łamie ponad połowę EULA (licencji) Minecrafta poprzez upublicznianie gry, jej plików, wysyłanie tego przez ref-linkowe strony jak adf.ly oraz wyświetlanie reklam na launcherze (Nie wiem czy już są wyświetlane, aczkolwiek w kodzie źródłowym są już klasy odpowiedzialne za ich pobieranie z serwera i wyświetlanie. W każdym razie zamiast wspierania złodzieja, wesprzyj prawdziwych twórców na minecraft.net/buy

Do zobaczenia na serwerach premium ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...