Reemren 0 Napisano 20 Czerwiec 2014 Zainstalowałem jak w poradnikach i DokuCraft mi nie działa a używam MCPachera i wersji 1.7.2 Pomocy ( Mam już oryginalnego i premium ale mi nie działa a na zyczaku działa ) ( 1:0 dla zyczu :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 radyjko 176 Napisano 20 Czerwiec 2014 WTF? To działa czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Reemren 0 Napisano 21 Czerwiec 2014 na zyczu tak na orginałce i to z premium nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wirnowiled 1 Napisano 22 Czerwiec 2014 Wgraj go po prostu do resourcepacks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Reemren 0 Napisano 22 Czerwiec 2014 zrobiłem to i nie działa na oryginałce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 GraczOnline 1 Napisano 28 Czerwiec 2014 a dokładniej jak nie działa ?? (np. nie ma go w resource packs itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zainstalowałem jak w poradnikach i DokuCraft mi nie działa a używam MCPachera i wersji 1.7.2
Pomocy
( Mam już oryginalnego i premium ale mi nie działa a na zyczaku działa ) ( 1:0 dla zyczu :) )
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi