Czołg 0 Napisano 28 Kwiecień 2014 pobrałem orginalnego mc z minecraft.net, ale po odpaleniu launchera wyskakuje taki oto error ( załącznik). Proszę o szybką pomoc! Z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 28 Kwiecień 2014 Pisze jak wół, że to najprawdopodobniej wina Javy i proszą o jej reinstall. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 28 Kwiecień 2014 Zainstaluj/przeinstaluj javę. Wersja x32 (jak masz komputer x32 i x64): Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Wersja x64 (jak masz system x64: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Czołg 0 Napisano 29 Kwiecień 2014 Robiłem już reinstall javy i nadal nic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Golzeb 12 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) Błąd certyfikatu. Pierwsze co zrób to sprawdź czy data i godzina w systemie jest ustawiona na prawidłową. Jeśli nie zadziała to daj znać. Edit: Widocznie zadziałało. Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez Golzeb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Czołg 0 Napisano 4 Maj 2014 Daje znać że nic to nie dało. Sorry że teraz piszę ale nie było mnie w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pobrałem orginalnego mc z minecraft.net, ale po odpaleniu launchera wyskakuje taki oto error ( załącznik). Proszę o szybką pomoc! Z góry dziękuje
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi