Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
chrysu

Potrzebuje pomocy z SMS-SHOP

Pytanie

chrysu    1

Witam, szukam osoby która pomogła by mi skonfigurować sms-shop na moim serverze Minecraft.

Serwer stoi na ovh.pl jako server dedykowany - kimsufi. [maszyna pod minecraft, nie strone internetowa.]
System operacyjny to Debian 7 Wheezy
Wykupilem domene na ovh.pl - www.castleland.pl
Strona na jakiej najchetniej chciałbym założyć sms-shop to www.homepay.pl
Nie interesuje mnie www.profitsms.pl !

Próbowałem skonfigurować sms-shop by dramo oraz dramo reloaded(by awesomness)

jesli ktos sie zna na php i debianie(o ile wiedza o debianie jest tutaj potrzebna) prosilbym o jak najszybsza pomoc !
Staralem sie to skonfigurowac lecz niestety stracilem tylko jakies 7 godzin zycia na próbach zrobienia sms-shop i nic niestety nie zrobiłem. :(

podaje inne kontakty w razie czego:
gg: 9591256
email: chrysudubstep@gmail.com

Pozdrawiam i proszę o pomoc!
cHRYSu

Edytowane przez chrysu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
GreenBlind    129

potrzebujesz Apache by postawic strone na swoim serverze oraz pluginu po stronie bukkita ktory bedzie sie laczyl z strona   :). Podstawowa znajomość strona=server jest potrzebna by cokolwiek zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
chrysu    1

zle sie wyrazilem, maszyna jest przeznaczona pod server minecraft (który już stoi), Ja chce tylko polaczyc skrypt sms-shop z moim ip servera + wygenerowac odpowiednie kody.

na hostingu jest to banalnie proste lecz w takiej sytuacji mam straszny problem, a jutro mialbyć start serwera :( eh...

Edytowane przez chrysu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
chrysu    1

no wiem i dlatego server sie nie utrzyma, a chcialem zrobic chociaz jeden dobry server non premium dla graczy :)

no ale coz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi