Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mastermaciek7

[VTuT] Jak zbudować dom w minecraft w stylu nowoczesnym

Rekomendowane odpowiedzi

Oto mój film przedstawiający jak zbudować domek w minecraft w stylu nowoczesnym, nie jest to 100% podadnik ponieważ 50% z tego to timelapse ale są ode mnie też porady jak łatwo zbudować taki dom. Przepraszam za mój zniekszatłcony głos, klekotanie i inne zakłócenia aczkolwiek nie jestem w stanie nic zrobić dopóki nie kupię nowego mikrofonu. Miłego oglądania, dziękuje za każdy konstruktywny komentarz i ocenę.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myha    21

Dopiero wszedłem na forum po dłuższej nie obecności i widzę że materiały mogą liczyć na solidną krytykę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie wspierałem się żadnymi poradnikami jak coś zbudować. Zawsze byłem przekonany, że gra Minecraft polega właśnie i w głównej mierze jest skupiony na wyobraźni i kreatywności gracza. Jednak chyba się myliłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie wspierałem się żadnymi poradnikami jak coś zbudować. Zawsze byłem przekonany, że gra Minecraft polega właśnie i w głównej mierze jest skupiony na wyobraźni i kreatywności gracza. Jednak chyba się myliłem.

No widzisz niektórzy nie lubią poradników bo sami chcą coś stworzyć i mieć satysfakcję z tego co zbudowali, jednak nie jest powiedziane że ten dom na moim filmie musi być taki sam dla tego który taki też dom chce wybudować a nie wie jak. Dałem przecież porady,które ktoś może wykorzystać aby pomóc sobie w budowaniu tego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Colin1998    1

Film taki sobie, ale to w końcu tutorial który ma nauczyć podstaw budowy a nie nawkładać nam wiedzy do głowy łopatą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Waterovsky    1

Nie specjalnie mi się podoba, widziałem już wiele "bardziej nowoczesnych" domów w tej grze:D Jak już coś robisz, postaraj się zrobić to z różnych materiałów, a nie z samych desek. Ocena domku wg mnie - nie patrząc na to z czego jest zrobiony - 7,5/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie specjalnie mi się podoba, widziałem już wiele "bardziej nowoczesnych" domów w tej grze:D Jak już coś robisz, postaraj się zrobić to z różnych materiałów, a nie z samych desek. Ocena domku wg mnie - nie patrząc na to z czego jest zrobiony - 7,5/10

Dzięki : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stealch    1

Jakość głosu psuje wrażenie, i troszkę irytuje mnie muzyka, ale jak narazie jest gitez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakość głosu psuje wrażenie, i troszkę irytuje mnie muzyka, ale jak narazie jest gitez.

ładny domek

Dzięki za opinię :)

Nie jest zly ;) troche bym urozmaicil z jakich on materialow jest zbudowany,nie tylko deski.

7,5/10

Rozumiem, wiem o co Ci chodzi ale jakoś nie miałem pomysłu i wyszło jak wyszło, ale postaram się robić tak jak mówisz jak będę budował jakiś domek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WolFiK    0

Oprawa totalna to fakt, ale domek trochę rekompensuje tą stratę, choć trzeba przyznać, że na nowoczesny to on zbytnio nie wygląda.

Ale czy vTuTy są potrzebne na takie coś? Nie lepiej sama galeria?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprawa totalna to fakt, ale domek trochę rekompensuje tą stratę, choć trzeba przyznać, że na nowoczesny to on zbytnio nie wygląda.

Ale czy vTuTy są potrzebne na takie coś? Nie lepiej sama galeria?

Chodziło Ci chyba o słowo: fatalna, chyba że ja się pomyliłem to przepraszam. Zrobiłem vTuTa ponieważ myślę że kierując się tymi wskazówkami można zbudować coś swojego, kreatywnego, nadzwyczajnego prawda? Budując wszystko z kopii innych domków zamieszczonych w internecie według mnie psuje wszystko, cały efekt i wysiłek jaki się w to włożyło ponieważ nie ma się tej satysfakcji, że samemu się to wybudowało. Bynajmniej ja tak to odczuwam. To tak jakby kopiowanie czyjejś pracy :) ale oczywiście każdy może mieć swoją opinię na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Bryła nieciekawa, mało nowoczesna (Przestarzałe materiały, budynek wyższy niż szerszy). Więcej przestrzeni niż innowacji (Pamiętając o tym, że urok modernu polega na jak najlepszym zagospodarowaniu przestrzeni. Nawet z telewizorem się mogłeś bardziej postarać... Lub ze schodami).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
osik9455    1

Domek Ładny 8/10 wiecej takich konstrukcji i filmików :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bryła nieciekawa, mało nowoczesna (Przestarzałe materiały, budynek wyższy niż szerszy). Więcej przestrzeni niż innowacji (Pamiętając o tym, że urok modernu polega na jak najlepszym zagospodarowaniu przestrzeni. Nawet z telewizorem się mogłeś bardziej postarać... Lub ze schodami).

Domek Ładny 8/10 wiecej takich konstrukcji i filmików :)

Dzięki wielkie wam za opinie :))!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ergor    0

Całkiem całkiem. Ale łapki nie dam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JaJkO    0

Dla mnie domek bardzo ładny podoba mi sie myśle że jest godny uwagi wybuduje go na singlu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...