Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Poradnik pokazuje jak krok po kroku zbudować prosty mob grinder oparty na mob spawnerze.Nauczył mnie go budować znajomy LINK do jego kanału : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Link do poradnika CTSG : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Link do mojej mapy pokazanej ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Poradnik pokazuje jak krok po kroku zbudować prosty mob grinder oparty na mob spawnerze.Nauczył mnie go budować znajomy LINK do jego kanału : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Link do poradnika CTSG : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Link do mojej mapy pokazanej ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RusheR608

[VIDEO]Prosty mob grinder - poradnik.

Rekomendowane odpowiedzi

RusheR608    8

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Poradnik pokazuje jak krok po kroku zbudować prosty mob grinder oparty na mob spawnerze.Nauczył mnie go budować znajomy LINK do jego kanału :

Link do poradnika CTSG :

.
Link do mojej mapy pokazanej w filmie : 

Edytowane przez RusheR608

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Matley
      Siemano! Siemaneczko! Siemandero! Czyli cześć, elo, piątka, strzała!

Mam tu mały poradniczek dla ludzi rządnych wiedzy i kreatywnie-niekreatywnych pomysłów. 
      Poradnik przedstawia Zapper, inaczej zwany wieżą Tesli. Zapper zapewnia nam bezpieczeństwo np. w okolicy naszej "bazy", domu czy czego tam chcecie, nie przepuści żadnego moba i przedewszystkim jest w pełni bezpieczny dla nas. Do tego jakby go ładnie ubrać, robiłby niesamowity efekt!

A więc bierzcie i jedzcie z tego wszyscy albowiem to dzieło moje! 

• Przez Neital
      Cześć. Poszukuję moda, który będzie mnożył XP (np. z potworów). Jeśli nie ma takiego, czy ktoś mógłby go napisać? Wydaje mi się, że nie powinien być długi (nie znam sie). Najlepiej gdyby mnożył x2, ale żeby też się dało zmienić w configu. Szukam go na wersję 1.12.2. Z góry dzięki!
    • Przez dodoPL
      Witam. Mam problem z mob grinderem. Gdy buduje jakikolwiek mob grinder to nie chcą mi się spawnowac potwory. W środku jest ciemno ,tryb mam na ''Normalny''. Jeśli stoje pod MG to potwory nie spawnują się. Jeśli odejdę również. Robiłem Mob Grinder pod ziemią ,na ziemi. Nic. Proszę o pomoc
      Wersja Minecraft - 1.12
      Wersja Javy - 8 Update 151
      Wersja Forge - 1.12
      Mody - Xeros Map ,Optifine

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
  • Dodaj nową pozycję...