Rekomendowane odpowiedzi

-
Podobna zawartość
-
Przez Matley
Siemano! Siemaneczko! Siemandero! Czyli cześć, elo, piątka, strzała!
Mam tu mały poradniczek dla ludzi rządnych wiedzy i kreatywnie-niekreatywnych pomysłów.
Poradnik przedstawia Zapper, inaczej zwany wieżą Tesli. Zapper zapewnia nam bezpieczeństwo np. w okolicy naszej "bazy", domu czy czego tam chcecie, nie przepuści żadnego moba i przedewszystkim jest w pełni bezpieczny dla nas. Do tego jakby go ładnie ubrać, robiłby niesamowity efekt!
A więc bierzcie i jedzcie z tego wszyscy albowiem to dzieło moje!
-
Przez Neital
Cześć. Poszukuję moda, który będzie mnożył XP (np. z potworów). Jeśli nie ma takiego, czy ktoś mógłby go napisać? Wydaje mi się, że nie powinien być długi (nie znam sie). Najlepiej gdyby mnożył x2, ale żeby też się dało zmienić w configu. Szukam go na wersję 1.12.2. Z góry dzięki!
-
Przez dodoPL
Witam. Mam problem z mob grinderem. Gdy buduje jakikolwiek mob grinder to nie chcą mi się spawnowac potwory. W środku jest ciemno ,tryb mam na ''Normalny''. Jeśli stoje pod MG to potwory nie spawnują się. Jeśli odejdę również. Robiłem Mob Grinder pod ziemią ,na ziemi. Nic. Proszę o pomoc
Wersja Minecraft - 1.12
Wersja Javy - 8 Update 151
Wersja Forge - 1.12
Mody - Xeros Map ,Optifine
-
Przez Kozaczekk
Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
-