Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Marcin17
Witam.
Chciałem pograć na serwerze beta 1.7.3. Przez jakiś czas jest Logging in lecz później pojawia się oto taki napis: "Connection Lost Internal exception: java.net.SocketTimeoutException: Read timed out".
Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.
-
Przez latajowca
Także tego...
Czy można połączyć konta:
Minecraft
z kontem;
Minecraft: Windows 10 Edition β (beta)?
Wczoraj kupiłem (w końcu) oryginalną, pełną wersję minecrafta.
1. Czy konto nr.2 (wspomniane powyżej) jest czym innym i wymaga oddzielnego, dodatkowego zakupu?
Jeżeli to jest to samo, to jak połączyć te konta? PS: Dzwoniłem do minecrosoft'u i "lecą w kulki", po czym wychodzi ich brak kompetencji, niewiedza.
-
Przez Triangle Head
Witam , tak jak w temacie mam problem ze znalezieniem plików serwerowych do wersji beta 1.6.4 oraz beta 1.7.3. Jeśli ktoś takowe posiada albo ma linka do tych plików serwerowych to prosił bym o podesłanie .
-
Przez Max0
>Nazwa serwera:RzK-Server
>IP:rzk.ench.pl
>Liczba slotów:20
>Typ serwera:24/7
>Zwierzęta:ON
>Potwory:ON
>PvP:OFF/ON
Skład administracji - poszukujemy!
Admin - buciu52
Założyciel - SuperManiekBros
Opis rozgrywki
Celem istnienia serwera jest zbudowanie przez graczy mapy. PvP dozwolone w niektórych miejscach, walka jest tylko dodatkiem. Motywem przewodnim jest budowa.
Na początku można otrzymać startowy ekwipunek za pomocą /kit start . Później należy poszukać miejsca poza spawnem, gdzie da się budować. Kiedy budowla będzie ukończona, można napisać do członka administracji by ją obejrzał. Jeśli jest ładna, otrzymuje się odpowiednią rangę, a wraz z nią nowe przywileje i umiejętności (chociażby większa prędkość, latanie).
Serwer posiada 20 slotów, jest otwarty cały czas. Zainstalowane są zabezpieczenia przed grieferami, oraz narzędzia służące do wykrycia sprawcy zniszczenia czyjejś budowli.
Każdy z graczy ma możliwość posiadania działki, jednak budowla powinna wyglądać przyzwoicie. Za twór umieszczony na działce również można otrzymać rangę.
Screeny
-
Przez Ewelina70
Witajcie. Na potrzebę tego poradnika(
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
)stworzyłam jego uzupełnienie dotyczące Muzyki i dźwięków w Minecraftcie.
Pierwszy poradnik jest o tym jak przekonwertować plik MP3 na Ogg przy uzyciu programu Audacity.
A drugi o tym jak podmienić domyślne dźwięki na nasze.
Zapraszam do czytania.
a)Pobieramy Program Audacity.
b)Otwieramy go, wchodzimy w Plik ---> Importuj i wybieramy interesujący nas dźwięk(w formacie MP3).
c)Wchodzimy w Plik ---> Eksportuj, nazywamy dźwięk i wybieramy jego format(Do Minecrafta OGG).
a)Wchodzimy w program uruchom ---> %appdata% ---> .minecraft ---> resourcepacks
b)Klikamy folder z naszą paczką zasobów ---> assets ---> minecraft
c)I tutaj drogi się rozchodzą. Wybieramy folder Music(jeśli chcemy zmienić muzykę w grze), Records(Jeśli chcemy aby płyty grały naszą muzykę)lub Sound(Jeśli chcemy zmienić dźwięki np. dźwięk portalu do Netheru).
d)Przenosimy nasz utwór do wybranego folderu i zmieniamy jego nazwę na nazwę innego utworu, a oryginalny utwór mozemy usunąć albo przenieść gdzie indziej.
P.S Z dźwiękami jest tak samo.
-