Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
emmmon

[Solved]Problem ze zmiana skina

Pytanie

emmmon    0

Jak pisze u góry mam problem ze zmianą skina. Postępuje zgodnie z poradnikiem na tej stronie jednak kiedy już pobiorę skina wysakuję mi takie coś

[attachment=1581:yi3wtl.jpg]

Następnie kiedy przechodzę do załadowania skina wyskakuje mi takie coś [attachment=1582:j8oizt.jpg] 

Pragnę też powiedzieć że kupiłem tego minecrafta 2 godziny temu , oraz że mogę grać na serwerach premium :)  

(na drugim zdjęciu jest napisane po tłumaczeniu musisz kupić grę aby zmienić skórkę)    :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424

Możliwe, że musisz odczekać. Poza tym, ten skin kota i tak nie zadziała, ponieważ o ile mnie pamięć nie myli od kilku paru wersji nie można robić skinów "bez głowy", tzn. ręce, klatka piersiowa i głowa nie mogą być niewidzialne, przez co reszta wyjdzie ci czarna. Możliwe, że to także przez to. Spróbuj może innego skina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
emmmon    0

Co do skina to wiem wziąłem pierwszy lepszy a co do tego odczekania błagam abyś miał racje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość havoC4   
Gość havoC4

Nie wiem czy to coś pomoże, ale w jakim formacie pobierasz skiny? Może to jednak wina strony? Poszukaj tego samego skina np. na planetminecraft. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136

Zauważ tylko, że nie może też normalnie przez minecraft.net wgrać skina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
emmmon    0

Tak teraz wpadłem na pomysł. A gdyby tak napisać do Mojangu może by coś poradzili bo czekanie raczej tu nic nie da. Wiecie może jak długo czeka się na odpowiedź z ich strony ?  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
emmmon    0

Ok Mojang zadziałał dziękuję wszystkim za pomoc oraz za chęci temat można zamknąć. Jeszcze raz dziękuję ^^ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...