Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
PlayerNotes

Poszukuję osób do zajęcia się działem modów do MC

Rekomendowane odpowiedzi

PlayerNotes    0

Witam,

nazywam się Wojciech Górski i jestem właścicielem witryny PlayerNotes.pl, zarejestrowałem się tutaj na forum, ponieważ uważam, że to najlepsze miejsce, w którym mogę poszukać osoby do współpracy, poszukuję osoby, która zajęłaby się działem modyfikacji do Minecraft na witrynie PlayerNotes.

W skrócie jak to wygląda:

osoba odpowiedzialna za modyfikacje do Minecrafta tworzy wpis z listą powiedzmy 20-30 największych(lub najbardziej popularnych modyfikacji) do minecrafta - do każdej dodaje opis na kilka zdań(treściwy i możliwie najlepiej opisujący jego możliwości) plus obrazek prezentujący dany mod(lub ewentualnie film, jeśli jest taka potrzeba),

modyfikacje oczywiście należałoby aktualizować(nie musi to być od razu po wyjściu nowszej wersji, tylko w miarę możliwości i dostępności czasu), dopisywać najistotniejsze zmiany w podanych modach,

dochodzi do tego również odpowiadanie użytkownikom na pytania - często mogą to być to pytania "nie działa, co mam robić?" - na wszystkie trzeba odpowiadać możliwie najbardziej treściwie(więc doświadczenie w użytkowaniu tych modyfikacji byłoby jak najbardziej wskazane) i z kulturą(bez sarkazmów).

Jak wygląda taki dział w praktyce?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

(przykład najpopularniejszego działu modyfikacji na stronie PlayerNotes)

Z wymagań:
- Doświadczenie przy użytkowaniu modyfikacji(najlepiej osoby które naprawdę lubią modyfikować swojego MC i wiedzą jak się do tego zabrać z każdej strony),
- Duże doświadczenie z MineCraftem,
- Bezbłędne posługiwanie się językiem polskim(składnia i ortografia),
- Kultura osobista
- Poświęcenie odpowiedniej ilości czasu - utrzymanie takiego działu wymaga poświęcenia uwagi i nie jest to zajęcie na dzień czy dwa.

resztę - tj. obsługa skryptu(strona stoi na wordpressie) przyuczę.

Teraz kwestia "co w zamian" - z góry mówię, że nie szukam "taniej siły roboczej" - strona w niedługim czasie, gdy będzie przynosić stały miesięczny dochód, to odpowiednia jego część zostanie podzielona na osoby opiekujące się wpisami, ponadto taka osoba ma możliwość otrzymania skrzynki email pod adresem @playernotes.pl, również jest to doskonała okazja, aby zareklamować swój kanał YT(jeśli ktoś prowadzi i oczywiście w granicach przyzwoitości)

Zainteresowanych proszę o odpisywanie tutaj lub na PW. Również odpowiem na wszelkie pytania oraz wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Venooomek    0

Witam !

Jestem zainteresowany tym postem.

Osobiście sam mam baaaardzo zmodyfikowanego Minecrafta, dlatego zainteresowałem się tym postem.

Co do samych wpisów to bardzo chętnie się tym zajmę. :)

Troche bawie się grafiką, więc nie ma problemu z ``awatarem`` modyfikacji.

Jeśli jest Pan zainteresowany moją ofertą prosze o kontakt przez PW.

Co do wynagrodzenia wystarczy mi jakaś ranga na forum. :p

Jak będzie Pan chciał moje prace grafizcne, to proszę pisać na PW. :>

Pozdrawiam Venooomek :)

Edytowane przez Venooomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PlayerNotes    0

Witam Państwa,

bardzo dziękuję za zainteresowanie tematem, zgłosiło się do mnie przez ostatni tydzień kilkanaście osób i generalnie wytypowałem już 2 osoby do zajmowania się działem w dwóch formach, 

oczywiście jeśli ktoś z Państwa ma jakiegoś oryginalne pomysły na podzielenie się z resztą modyfikacjami do MC w ciekawej formie, to jestem otwarty na nowe idee.

Kontaktować się można poprzez PW lub formularz kontaktowy na witrynie PlayerNotes:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Pozdrawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi