Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MinecraftFunTV

Minecraft Komputer - Redstone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z góry mówię, że nie jest to sposób promowania mojego kanału na youtube, tylko przedstawienie projektu, który moim zdaniem warto pokazać.

Rozpocząłem realizację projektu komputera w minecraft, który będzie potrafił policzyć, posiada pamięć RAM i dysk twardy 64 bity. Jest to mój pierwszy projekt i oczywiście będą lepsze. Dla zainteresowanych więcej informacji na youtube.com/user/MCFunTV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adrienex112    6

Oj będzie trudno, możecie sobie wejść na serwer redstonefun.pl (Gdzie zresztą gra Mafiesto4!) i zobaczyć tam kilka komputerów. I od razu mówię że serwer nie jest mój, i nie jest to żadna reklama! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SPORTMASTER    0

dxien dobry

siemano jak by co muj skype SPORTMASTER i serio powinniscie to zobaczyc dwa cudy w jednym po pierwsze wielka gura wszystkiego na super plaskim po drugie wielki totem youtuberuw minecraftowych np.minecraft reZi polski pingwin itd. dobra jak chcecie to zobaczy wbijac na mojego skype'a    moje zdjecie to to co wlasne opisalem wiec spoko siema i nara do zobaczenia pozniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam oglądałem Mafiesta i jak on pokazuje to to wszystko wydaje się straszne, a jak zrobiłem co nieco po swojemu to wygląda nie trudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...