Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

MrGryk    0
[font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400]Wiek (wymagane jest 14+)[/color]: Mam ukończone 16 lat.[/size][/b][/font]
[color=#006400][size=5][font=georgia,serif][b]Czy[/b][/font][/size][/color][font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400] znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?:[/color] Troche znam między innymi: LWC, WG, WE, Essentials, Komendy typu: /ban /kick /tempban /rg define /rg addmember /tp (i to chyba najważniejsze z nich)

[color=#006400]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/color] Miałem 2 razy moda, 1 raz operatora.

[color=#006400]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? :[/color] W dzień, w którym trzeba chodzić do szkoły przebywam okolo od 1 do 2 godziń, czasami jak mam dużo nauki mniej, w weekendy święta prawie zawsze jestem online.

[color=#006400]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? :[/color] Jeszcze nie :crazy:[/size][/b][/font]

[font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400]Co powiesz o sobie? :[/color] Jestem przeciętnym nastolatkiem, który sie uczy, ma swoje zainteresowania. Lubie grać w różne gry.

[color=#006400]Czy masz TeamSpeak3?[/color] (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Posiadam TS3, zarówno mikrofon[/size][/b][/font] Edytowane przez MrGryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
[color=#333333][font=Arial, sans-serif]Ostatnio widziany:[/font][/color]
[b]5 listopada 2012 20:22:02[/b][color=#333333][font=Arial, sans-serif] (59d 22h)[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrGryk    0
[font=georgia,serif][size=4][b]Nie rozumiem o co ci chodzi. Ostatnio widziany. Na forum nie siedzialem ale na serwerze gram ciągle.[/b][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrGryk    0
[b][font=georgia,serif][size=3]Fajny powód ciekawe dlaczego hmmmmm a wiem bo na twoim poscie napisałem [color=#ff0000]NIE[/color]. A uzasadnienie jest dla mnie ,że tak powiem "głupie" za bardzo sie rządzi. ALe OK każdy ma swoje zdanie.[/size][/font][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
[quote name='GreenBlind' timestamp='1357323711' post='105022']
affib, statystyki są zepsute.
[/quote]

Fajnie wiedzieć D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
A ja jestem na nie, bo złamałeś regulamin odnośnie farmy max 16 pol, 2 rodzaje ty miałeś znacznie więcej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrGryk    0
[b][font=georgia,serif][size=3]Ale już to naprawiłem :}[/size][/font][/b] Edytowane przez MrGryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0
ten koleś piszę coś na każdym podaniu w większości jest na nie :| jak będzie miał moda to będzie się uważał za właściciela! napewno (według mnie) nie ma 16 lat :p

koleś do książek! skoro nie umiesz policzyć jak maksymalna może być farma :o

może kiedyś... może go mieć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrGryk    0
[b][font=georgia,serif]Aha. Wejdź na TS może uwierzysz, że mam 16 lat[/font][/b] :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='kowaliki' timestamp='1357375912' post='105085']
ten koleś piszę coś na każdym podaniu w większości jest na nie :| jak będzie miał moda to będzie się uważał za właściciela! napewno (według mnie) nie ma 16 lat :p

koleś do książek! skoro nie umiesz policzyć jak maksymalna może być farma :o

może kiedyś... może go mieć
[/quote]

1. Zgadzam się z kowaliki,
2. MrGryk moim zdaniem nie masz 16 lat chyba, że poprostu jesteś upierdliwym oraz niecierpliwym dzieciakiem
3. Za bardzo się rządzisz, Tobie nie pasuje prawie nic i o wszystko się czepiasz,
4. Twoje komentarze są bezsensowne i niepotrzebne,
5. Nie nadajesz się na KidModa ponieważ, jak już kowaliki powiedział: "jak będzie miał moda to będzie się uważał za właściciela!"
6. Ja jestem na "NIE"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
Dokładnie na moje informacje jest w wieku 14-15 lat ew. 16 w tym roku dopiero skończy... Edytowane przez kr3tpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...