Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Biały3000

MCPatcher nie odpala WIN 7

Pytanie

Biały3000    1
Mam nietypowy problem (wnioskuje tak iż nigdzie nie moge znaleźć nikogo komu zdarzyłoby sie to samo...

MCPatcher w ogóle mi się nie uruchamia, tj pojawia się wkurzające okienko kontroli użytkownika 'czy chcesz uruchomić' ale po potwierdzeniu nic a nic sie nie dzieje... ani me a ni be ani nic a nic... ściągałem już kilka wersji ale nie wiem ku czemu się skłaniać bo jak mówiłem nie mogę znaleźć podobnych przypadków...

POMOCY NIENAWIDZĘ GRAĆ NA DEFAULT'CIE...

Ps. komp nowy, sys 64 bit nawet gta iv popiernicza więc nie w tym problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
kuba606    4
[url="http://minecraft.org.pl/kategorie/texturpack/166-tekstury-minecraft-1-0-mcpatcher-2-2-2"]http://minecraft.org...mcpatcher-2-2-2[/url]
//edit
Cytat z tej strony:

[color=#787777][font=Arial, Helvetica, Arial, sans-serif][size=2][background=rgb(0, 0, 0)][b][color=#FF0000]WAŻNE:[/color][/b][/background][/size][/font][/color][color=#787777][font=Arial, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(0, 0, 0)] [/background][/size][/font][/color][color=#787777][font=Arial, Helvetica, Arial, sans-serif][size=2][background=rgb(0, 0, 0)]Użycie tego programu po instalacji modów oraz [b]Modloadera[/b] może powodować
błędy w uruchomieniu gry.[/background][/size][/font][/color]
[color=#787777][font=Arial, Helvetica, Arial, sans-serif][size=2][background=rgb(0, 0, 0)]Najlepiej dokonywać patchowania na "gołym" pliku [color=#339966][b]minecraft.jar[/b][/color][/background][/size][/font][/color] Edytowane przez kuba606

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Melia
      Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
      Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Łukasz Modliński
      Witam gdy włączyłem dziś
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Gyutund123
      Witam, ostatnio zainstalowałem minecraft i wyszkoczył mi bład. o co chodzi? i co muszę zrobić by działał?  
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // You're mean.
      Time: 1/6/18 3:45 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.12.2
          Operating System: Windows 10 (x86) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_151, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 47389176 bytes (45 MB) / 150876160 bytes (143 MB) up to 523501568 bytes (499 MB)
          JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          Launched Version: 1.12.2
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: Yes
          Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
    • Przez piotrovvsky01
      Witam!
      Mam pewien problem otóż gram sobie na blazingpacku na wersji 1.8.8 ( jest to paczka antycheat ). Przerzucam txt do folderu resourcepacks. Zamykam folder. Odpalam minecraft i nie mam tego txt w grze... Pomoże ktos? 
    • Przez Kozaczekk
      Witam . Zrobię serwer MediumHc i potrzebuje jakiś Skrypt lub plugin na Antyloout. Czy ktoś moglby mi cos takiego napisac ?
      Chciałbym aby po uderzeniu gracza nie mogl się wylogować . (gdy się wyloguje to umiera).
      Bez pasku smoka jak dla mnie to nie jest to potrzebne .
      Jeśli ktoś jest podczas PVP nie może uzywac Komend , budowac , otwierac Enderchestow .
      To chyba już tyle
  • Dodaj nową pozycję...