Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'nie działa' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Administracja
  • Informacje z Gry
    • Nowości
    • Dyskusja o grze
    • Poradniki
  • Centrum Pomocy
    • Java Editon
    • Bedrock Edition
    • Serwer
    • Minecraft na Modach
  • Multiplayer
    • Publikacje
    • Stanowiska
    • Zagrajmy wspólnie
  • Download
    • Budowle
    • Mapy
    • Modyfikacje
    • Wygląd
  • Serwery
    • Vanilla (1.13.1)
  • Społeczność Minecraft.pl
    • Regulamin
    • Informacje
    • Przywitaj się
    • Organizacja Forum
    • Współpraca
  • Kanciapa
    • Hydepark
    • Gry
    • Komputery
    • Kącik kulturalny
    • Archiwum

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


GG


Skype


Website URL


Nick Minecraft


Lokalizacja


Zainteresowania


Discord

Znaleziono 8 wyników

  1. MinecraftBox1

    Problem z modem Biomes o'plenty

    Proszę o pomoc. Niedawno pobrałem moda "Biomes o'plenty" i przeniosłem go do folderu z modami. Jednak po uruchomieniu minecrafta widze tylko czrny ekran...żadnych craszów itp. Doszedłem do wniosku, że mod nie współgra z modem "bspkrsCore" który jest potrzebny do wgrania modów do gry. Ktoś ma jakiś pomysł co w takim wypadku zrobić?
  2. Witam, mam pewien problem z grą Minecraft. Tak jak w temacie, mam problem z połączeniem się z serwerami w trybie multiplayer. Problem zaczął występować od wersji 1.7.2, na wersji 1.6.4 wszystko działało bez zarzutu. Po przejściu na wersję 1.6.4, problem po prostu znika. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś wyjaśnił o co chodzi, i jak temu zaradzić. Jeżeli jest to potrzebne, pracuje na Windows'ie XP z Service Packiem 3 oraz mam zainstalowaną Jave 7.   
  3. Witam, Posiadam aktualną wersję [1.5.2] Minecrafta. Problem polega na tym, że leje na świecie survival nie działają tak jak powinny: Pobierają przedmioty z góry, ale nie przesyłają ich w dół. Na świece creative problem ten nie występuje. Nie posiadam żadnych modów. Z góry dziękuję za pomoc
  4. sawic24

    Power craft mod

    Siemano,  mam ostatnio problem z zainstalowaniem moda PowerCraft mod (http://powercrafting.net/viewtopic.php?f=3&t=100). Nie rozumiem, czemu nie chce działaś. Zainstalowałem, i plik main, i core, i jeden dodatek oraz modloadera, na ekranie początkowym wyświetla się w lewym dolnym rogu, że PowerCraft wersja alpha i tym podobne, ale nie wiem, czy działa on w grze. Próbowałem zrobić jakieś rzeczy, ale układam, tak jak mówi recepta i nic się nie pojawia. Może ktoś jeszcze ma/miał podobny problem.  Jeśli jednak nie wiecie, co się stało albo jest to problem z rozwiązaniem na razie poza zasięgiem, to czy moglibyście podać podobne mody do tego?  Szczególnie zależy mi na transporcie przedmiotów. 
  5. Nuke

    Nuklear mods

    Witam forumowiczów! Kiedyś przeglądałem portal youtube i trafiłem na mod reaktora. Od kilku dni bezskutecznie próbuje wgrać mod reaktora. Raz mam czarny ekran, raz zatrzymuje się na done loading i raz mam error. Czy ktoś znalazł jakiś działający mod reaktora ? Mod loader albo forge? Ewentulnie czy ktoś mógłby mi podesłać gotowe pliki do podmienienia? mam wersję 1.4.7 Z góry dziękuję
  6. Problem wygląda tak że generalnie ani na singlu ani na multi nie da się grać. Przy patchu 1.3.2 wszystko chodziło perfekcyjnie nie jest to napewno wina komputera próbowałem zwiększyć ram który wykorzystuje gra (do 4gb) i tak nic nie dało. Dodam że moge odpalić far cry 3 i rozkręcić go prawie na full to samo z ac3. Jave mam najnowszą na winde 64 tak samo zaktualizowałem sterowniki do karty nadal nic.Nie wiem dokładnie na którym patchu się to zaczęło bo miałem długą przerwę ale na 1.4.2 też już pojawiły się te lagi
  7. Mam nietypowy problem (wnioskuje tak iż nigdzie nie moge znaleźć nikogo komu zdarzyłoby sie to samo... MCPatcher w ogóle mi się nie uruchamia, tj pojawia się wkurzające okienko kontroli użytkownika 'czy chcesz uruchomić' ale po potwierdzeniu nic a nic sie nie dzieje... ani me a ni be ani nic a nic... ściągałem już kilka wersji ale nie wiem ku czemu się skłaniać bo jak mówiłem nie mogę znaleźć podobnych przypadków... POMOCY NIENAWIDZĘ GRAĆ NA DEFAULT'CIE... Ps. komp nowy, sys 64 bit nawet gta iv popiernicza więc nie w tym problem...
  8. [font=verdana,geneva,sans-serif]Witam, mam problem. Komputer mam nowy, jakiś miesiąc dopiero. Swego czasu zainstalowałem minecraft'a i działał. Potem przestałem przez jakiś czas grać i teraz znów chciałem zagrać ale jest problem. Otóż przez ten czas troche update'ów od windowsa było , troche instalowałem różnych potrzebnych programów, gier. I nie działa teraz. Po uruchomieniu minecraft.exe wyskakuje błąd "[b]Can't connect to minecraft.net[/b]". Usuwałem jave, instalowałem ponownie bez skutku.(chyba że coś źle robię ;O). Zapora windows wyłączona, mam tylko eset smart security 5 i też wyłączałem w nim i dalej nic. Zmiana czasu(daty) tez skutków nie przynosiła, podejrzewam że to coś przez jave chociaż nie jestem pewny. Próbowałem uruchomić minecraft w przeglądarce - bo jest taka możliwość i nie działa, chwile jest ekran ładowania javy i ścina- nie idzie nic na przód. Minecraft classic działa ale to już nie to samo. Proszę o pomoc naprawdę mi na tym bardzo zależy. [b]KOMP:[/b] Intel Core i5-2500K 3.30GHz // Radeon HD 7850 DDR5 2GB // MSI Z77A-G45 Intel Z77 LGA1155 // Goodram DDR3 8GB(2x4GB) 1600MHz Play CL9 // XFX Core 550W // Thermaltake V3 Black Edition // Zalman CNPS11X Performa // Western Digital Caviar 1TB SATA3 // Samsung SH-222BB[/font] [color=#008000]Edit by Atex: nie zmieniaj za często czcionki, bo trudno się czasem rozczytać [/color] Edit by simo0n: @Atex, tylko 2 razy zmieniłem
×
×
  • Dodaj nową pozycję...