Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Doremik99

Złe połączenia tekstur...

Pytanie

Doremik99    0
Postanowiłem ostatnio zagrać w minecraft'a (oryginał :D ) ,pobrałem update'a 1.4.2 ,tworzę świat ,a gdy do niego wchodzę ,każdy bloczek oddziela od innych niewidzialny kontur.Widać odstępy między teksturami ,próbowałem to już naprawić mcpatcher'em ,optifinem ,a nawet przestawiałem różne opcje grafiki.Nic to nie dało :( .Załączam zdjęcie tego problemu,proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję. Edytowane przez Doremik99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
maties7    13
Spróbuj wyłączyć AA w opcjach karty graficznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Doremik99    0
Niestety to nie pomogło :(

EDIT
-Próbowałem również całkowitej reinstalacji gry,jednak też to było zbędne.Sterowniki do karty graficznej także poprawne. Edytowane przez Doremik99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RaVoLeZfu    0
wiesz co moglo to byc spowodowane tym ze nie masz tekstury lacznika w plikach minecrafta

Ale niestety ja sie na tym nie znam :c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez kawka
      Witajcie  Ostatnio zakupiłem nowego iMaca i zainstalowałem TLauncher, tylko nie potrafię go uruchomić  A wersję Javy mam aktualną.
    • Przez Policjant Gajwer
      Witam, mam problem z serwer, a mianowicie z uruchomieniem go. Problem jest taki, że dodałem mody na serwer i działały. Dorzuciłem kilka kolejnych i crashowało go.

Logi:

• Przez Emil12
      Witam, potrzebuje pomocy odnośnie błędu w minecraft. Mianowicie, po niedługim czasie gry wywala mi tekstury, co widać na załączonym obrazku.  Kiedy zmienie texture pack, problem na chwile ustaje, ale po chwili znowu tak sie dzieje. 

Specyfikacja komputera: Procesor: AMD FX(tm) - 4100 Quad-Core Processor 3,6 GHz Ilość ram: 4GB Karta graficzna: GeForce GT 440 Wersja sterowników karty graficznej: 347.52 Wersja Javy: Version 8 Update 151 System operacyjny: Windows 7 - - - Zainstalowane mody: Brak Posiadane łącze internetowe: Tronic_3349 Opis błędu: Wyżej  

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Jacobeq
      Każdy kojarzy komendę tittle.,, Ta która robi duży napis na środku ekranu. Jednak na serwerze mojego kolegi jest taki błąd że co chwilę na ekranie wyświetla się "tittle" i na dole "subtittle" w różnych kolorach. Nie mam pojęcia jak to mogło się stać czy to jakiś plugin czy co? Próbowaliśmy commandblocki wyłączyć (gamerule) i nic. Ten problem jest już od dwóch  dni i nie mamy rozwiązania a wkurza niemiłosiernie. Serwer jest gotowy w połowie więc nie ma mowy o usuwaniu światów itp. Oto nasze pluginy : 
  • Dodaj nową pozycję...