- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez kawka
Witajcie Ostatnio zakupiłem nowego iMaca i zainstalowałem TLauncher, tylko nie potrafię go uruchomić A wersję Javy mam aktualną.
-
Przez Policjant Gajwer
Witam, mam problem z serwer, a mianowicie z uruchomieniem go. Problem jest taki, że dodałem mody na serwer i działały. Dorzuciłem kilka kolejnych i crashowało go.
Logi:
-
Przez Emil12
Witam, potrzebuje pomocy odnośnie błędu w minecraft. Mianowicie, po niedługim czasie gry wywala mi tekstury, co widać na załączonym obrazku. Kiedy zmienie texture pack, problem na chwile ustaje, ale po chwili znowu tak sie dzieje.
Specyfikacja komputera: Procesor: AMD FX(tm) - 4100 Quad-Core Processor 3,6 GHz Ilość ram: 4GB Karta graficzna: GeForce GT 440 Wersja sterowników karty graficznej: 347.52 Wersja Javy: Version 8 Update 151 System operacyjny: Windows 7 - - - Zainstalowane mody: Brak Posiadane łącze internetowe: Tronic_3349 Opis błędu: Wyżej
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Jacobeq
Każdy kojarzy komendę tittle.,, Ta która robi duży napis na środku ekranu. Jednak na serwerze mojego kolegi jest taki błąd że co chwilę na ekranie wyświetla się "tittle" i na dole "subtittle" w różnych kolorach. Nie mam pojęcia jak to mogło się stać czy to jakiś plugin czy co? Próbowaliśmy commandblocki wyłączyć (gamerule) i nic. Ten problem jest już od dwóch dni i nie mamy rozwiązania a wkurza niemiłosiernie. Serwer jest gotowy w połowie więc nie ma mowy o usuwaniu światów itp. Oto nasze pluginy :
-
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi