Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kubaxius

Korona w skinie

Pytanie

Kubaxius    0
Witam. Kiedy ostatnio były zgrywane skiny z Minecrafta na Xboxa było kilka problemów (jak zwykle). Ale kiedy inne problemy się skończyły, mój pozostał. Otóż, w mojej postaci spadła z głowy korona. Nie wiem czym to jest spowodowane, próbowałem wgrywać skin od nowa, zmieniać kolor korony, nic nie pomogło. Pomocy! PS Wrzucę mój skin gdy tylko wrócę do domu. Na tym komputerze go nie mam, a z tego co wiem z minecraft.net nie da się go pobrać. :/

EDIT: [url="http://imageshack.us/photo/my-images/515/kubaxius.png/"]http://imageshack.us/photo/my-images/515/kubaxius.png/[/url] tutaj macie mój skin Edytowane przez Kubaxius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Kot Garfield
      Kiedy tworzę skiny z przezroczystymi przestrzeniami i odpalam je na Minecraft te mają czarne przestrzenie!
      U znajomych natomiast nie ma takiego problemu!
      POMOCY!!!

• Przez tylkoGaming
      Witam, mam problem ze zmianą skina w Minecraft 1.8, mianowicie kiedy wejdę na serwer mojego kolegi to mam skina Alex, a jak wbije na inny serwer to mam swojego skina takiego samego jak na singlu. Mam Minecrafta Premium i nie wiem czy to wina serwera mojego kolegi czy moja. Prosiłbym o pomoc i z góry dziękuje.
    • Przez 12345
      Witam, mam problem. Otóż chcę zmienić skina z alexa na normalnego Steva.
      Gram na Shiginimie na 1.12.
      Jak to zrobić? Próbowałem wiele poradników z neta, ale nie działają...
    • Przez wixapixa
      Hej, ktoś wie jak pobrac skin do minecrafta bez premium na macbooka? Minecraft shiginima jak cos XD
    • Przez Viserys
      Witam wszystkich na forum. Jak już zapewne wiecie Microsoft zaprezentował konsole w edycji limitowanej Minecrafta. Chciałbym ją kupić siostrzeńcowi na gwiazdkę. Czy wiecie może gdzie ją zamówić i kiedy, żeby zdążyć zanim inni ją wykupią?
      Tutaj coś napisali o tej konsoli, ale nie napisali gdzie będą składane preordery.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Ale potrzebuję informacji kiedy i gdzie zamówić. Nie siedzę w temacie więc proszę Was o pomoc.
      Jeśli napisałem wątek w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie.
  • Dodaj nową pozycję...