Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
HARDKAMIL

Mod waszych marzeń

Rekomendowane odpowiedzi

HARDKAMIL    16

Chormon, chodzi o to, że oni gadają o tej książce?

Tak //Chormon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zenn123    3
Napisano (edytowane)
mam pomysł na moda!

otóż dodawałby on statki pirackie latarnie porty i zatoki pirackie coś jak w piratach z karaibów dodał by on nowe moby agresywne jakimi by były piraci i nowe bosy:jack sparrow,william tarner,davy jones,czarno brody,bestia z głębin (ta taka wielka bestia z setkami zębów) i ogólnie bosy to by były takie ważniejsze osoby z piratów z karaibów :) jeszcze by doszły syreny ale one nie były by od razu w stosónku do cb agresywne tylko wtedy jak byś je udeżył(coś takiego jak pigmeny ;) ) z piratów wypadało by złoto,miecze,narzędzia,zbroje a z bosów diamentowe narzędzia,zbroje,miecze i diamenty.oczywiście była by możliwość przystąpienia o jakiejś załogi w porcie lub zatoczce tam by ucztowali pili i się bawili różnoracy piraci i piraci płci "pieknej" jak by się klikneło na nich prawym przyciskiem to otwierało by się ich menu można by z nim porozmawiać,pożartować,napić się z nim,postawić mu piwo czy inne alkohole i i za każdą rozmowe/żart by było 50% szans że dostanie 1-5pkt przyjaźni lub je straci a jeśli mu postawiło by się alkohol to by dostawał 10 pkt przyjaźni i jeśli będzie miał 100 pkt to bedziem mogli go zaciągnąć do naszej załogi (załoga mogłaby mieć maks 10 piratów lub piratów płci "pięknej").ale...ten mod by dodawał także nowe jedzenie typu piwo i inne alkohole,nowe ryby typu łososie,dorsze itd,nowe zbroje typu chustka pirata,kapelucz jack'a sparrow'a itd,nowe miecze typu krzywy miecz łotrzyka,szabla generała itd.i pewnie wszyscy którzy oglądali piratów z karaibów wiedzą że tam nie występowali tylko piraci ale też żołnierze generała wiec to by też dodawało wyżej wspomnianych żołnierzy kupców itd i nowych bosów jakimi by byli generałowie królowie itd.dodane by też zostały muszkiety różne pistolety z tamtych czasów pieniądze za które można chandlować z kupcami i dużo dużo więcej :D
generowały by się również miasta,zamki królów,domy szlachty(coś jak wille ale w tamtych czasach) porty tyle że bez piratów ale z żołnierzami których ez można było by wynająć tak samo jak pirata.dodane równierz by zostały statki pływające(cos takie jak ship and boats ale że one by się sanme generowały i same pływały po cały morzy/oceanie).i także bardzo fajne dla mnie przynajmniej sztormy na morzach coś czego mi bardzo brakuje w mc i poprostu by woda się ruszała na wysokość 5-30 kratek łatwo wtedy by było utonąć i sztormy powyżej 20 kratek rozwalały by łódki do 30kratek i sztorm do 5kratek rozwalał by łódeczki z craftingu a i taki sztorm oczywiście by wylewał się na brzegi wysp i by nas podrzucał o góry.dodane też by były questy od króla i króla piratów coś w stylu "przynieś mi 10 sztabek złota" i coraz więcej questów bys wykonywał tym trudniejsze one by były.

dziękuje za przeczytanie i przepraszam z góry za błędy orto :)
i oświadczam że mam więcej pomysłów co do tego moda i wypisze je jakby chciało soę WAM go zrobić :)
i jeszcze pytanko do hardkkamil:zaaktualizujesz battlegear na wersje 1.4.5???jest na forge:D Edytowane przez zenn123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19

Kamil, chciałbym żebyś zrobił update aether i modyfikacji potrzebnych do aether.No i jeszcze prosze o update deathcraft. BARDZO PROSZĘ!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16

Kamil, chciałbym żebyś zrobił update aether i modyfikacji potrzebnych do aether.No i jeszcze prosze o update deathcraft. BARDZO PROSZĘ!!

Co tu updatować?

Aether jest updatowany od niedawna na wszystkie wersje.

mam pomysł na moda!

otóż dodawałby on statki pirackie latarnie porty i zatoki pirackie coś jak w piratach z karaibów dodał by on nowe moby agresywne jakimi by były piraci i nowe bosy:jack sparrow,william tarner,davy jones,czarno brody,bestia z głębin (ta taka wielka bestia z setkami zębów) i ogólnie bosy to by były takie ważniejsze osoby z piratów z karaibów :) jeszcze by doszły syreny ale one nie były by od razu w stosónku do cb agresywne tylko wtedy jak byś je udeżył(coś takiego jak pigmeny ;) ) z piratów wypadało by złoto,miecze,narzędzia,zbroje a z bosów diamentowe narzędzia,zbroje,miecze i diamenty.oczywiście była by możliwość przystąpienia o jakiejś załogi w porcie lub zatoczce tam by ucztowali pili i się bawili różnoracy piraci i piraci płci "pieknej" jak by się klikneło na nich prawym przyciskiem to otwierało by się ich menu można by z nim porozmawiać,pożartować,napić się z nim,postawić mu piwo czy inne alkohole i i za każdą rozmowe/żart by było 50% szans że dostanie 1-5pkt przyjaźni lub je straci a jeśli mu postawiło by się alkohol to by dostawał 10 pkt przyjaźni i jeśli będzie miał 100 pkt to bedziem mogli go zaciągnąć do naszej załogi (załoga mogłaby mieć maks 10 piratów lub piratów płci "pięknej").ale...ten mod by dodawał także nowe jedzenie typu piwo i inne alkohole,nowe ryby typu łososie,dorsze itd,nowe zbroje typu chustka pirata,kapelucz jack'a sparrow'a itd,nowe miecze typu krzywy miecz łotrzyka,szabla generała itd.i pewnie wszyscy którzy oglądali piratów z karaibów wiedzą że tam nie występowali tylko piraci ale też żołnierze generała wiec to by też dodawało wyżej wspomnianych żołnierzy kupców itd i nowych bosów jakimi by byli generałowie królowie itd.dodane by też zostały muszkiety różne pistolety z tamtych czasów pieniądze za które można chandlować z kupcami i dużo dużo więcej :D
generowały by się również miasta,zamki królów,domy szlachty(coś jak wille ale w tamtych czasach) porty tyle że bez piratów ale z żołnierzami których ez można było by wynająć tak samo jak pirata.dodane równierz by zostały statki pływające(cos takie jak ship and boats ale że one by się sanme generowały i same pływały po cały morzy/oceanie).i także bardzo fajne dla mnie przynajmniej sztormy na morzach coś czego mi bardzo brakuje w mc i poprostu by woda się ruszała na wysokość 5-30 kratek łatwo wtedy by było utonąć i sztormy powyżej 20 kratek rozwalały by łódki do 30kratek i sztorm do 5kratek rozwalał by łódeczki z craftingu a i taki sztorm oczywiście by wylewał się na brzegi wysp i by nas podrzucał o góry.dodane też by były questy od króla i króla piratów coś w stylu "przynieś mi 10 sztabek złota" i coraz więcej questów bys wykonywał tym trudniejsze one by były.

dziękuje za przeczytanie i przepraszam z góry za błędy orto :)
i oświadczam że mam więcej pomysłów co do tego moda i wypisze je jakby chciało soę WAM go zrobić :)
i jeszcze pytanko do hardkkamil:zaaktualizujesz battlegear na wersje 1.4.5???jest na forge:D

Dobrze, dobrze dziękuję za pomysł, zastanowie się ale teraz zajęty jestem tworze tą grę i się dwie godziny pliki ładują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
Napisano (edytowane)

Chciałbym żebyś zrobił mod do skyrima w minecrafcie.(poruszanie ze skyrima,stworzenia,przedmioty na stołach itp.)Modyfikacja ma zawierać możliwość włączania i wyłączania krwi.Ma być tak super jak deathcraft lub aether. A po ściągnięciu modyfikacji robił się save, który jest minecraftową kopią mapy skyrim.

Edytowane przez hgorski6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HBNDF    2
Napisano (edytowane)

Cos na wzór Flans moda tylko z tą różnicą ze dodawalby statki i okrety podwodne i koniecznie musi byc SMP , gdybys zrobil takiego moda to ja bym na youtube moglbym filmik zamiescic

a mod ten nazywal by się Modern Ships Mod 1.4.7 [SSP/SMP] Forge

i dodawal by takie statki jak

:Orp Blyskawica

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

:Queen Mary 2

:Maersk Emma

:Titanic

:Britannic

:Orp Orzel

: pare U-Bootów

I do tego mozliwosc dodawania Content Packów

: i ten mały kuter rybacki HEL-150 ukazany na dwóch poniższych zdieciach

b-280_ch.jpgMod by był bardzo popularny!!!!!

Za zrealizowanie mojej wizji moda gwaratnuje HeadAdmina

na moim przyszłym serverze !!!

:D  :D :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wystarczy zrobić moda i dać linka do tego tematu!!

Edytowane przez HBNDF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakooste    1

Ja chciałbym takiego moda, który dodaje wszystkie elementy z Terrarii. Mógłbyś go dla mnie zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

POPIERAM inicjatywę!

Ale zapomniałeś o legendzie! A gdzie Titanic???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gretimis    1

ludzie zaprzestańcie szerzyć spam w tym temacie i piszcie o "modach waszych marzeń" a nie o jakimś "użytkowniku" który spami tylko!!!!

ze złotych myśli wzorowego obywatela :)

Edytowane przez gretimis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lukin    1

Zarost :D + przy okazji symulator golenia się ;D No może i fryzury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KakssPL    0

Le Parkour mod

Mod dodawałby:

- Możliwość chwilowego biegu po ścianach przytrzymując spacje

- Możliwość odbijania się od ścian (klikając spacje)

- Gdy wskakujemy na ścianę wysokości 2/3 klocki (albo klocek na tej wysokości) wdrapujemy się na nią z prostą animacją

- Jak upadając przytrzymamy shift robimy przewrót, który łagodzi upadek (z animacyjką)

- Jak biegnąc wciśniemy shift  robimy wślizg (też z prostą animacją)

- Będąc na drabinie odbijamy się od niej spacją

Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chciał moda który dodaje trzy państwa Spartę Ateny i Persje oraz wojowników na początku tworzenia będzie wybór do jakiego

państwa należy się i tak Sparta i Ateny zwalczają Persję i tak dodaje trzech bossów Kserksesa w Persji Leonidasa w Sparcie i przywódce Aten z okresu wojen perskich oraz możliwość dojścia do Armii oprócz Sparty bo każdy jak dojdzie do Sparty będzie wojownikiem oraz broń tej armii dostaje się od zarządcy zbrojowni oraz sklepy w miastach i każda frakcja dostaję inne zadania i do tego

postacie z filmu 300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasmina101    18

Ja bym chciała moda który by dodawał Rasy psów bo brakuje mi mojego pupila w grze

Mod dodawał by takie rasy jak : Owczarek niemiecki , Husky , Jamnik , Labrador i dalmatyńczyk

i do tego struktura schroniska spawnująca sie w wioskach NPC gdzie można by było dostac takiego pieska :D

Jeżeli chcesz moge wykonać dla ciebie projekt tej struktury (schroniska) :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Ja chciałbym moda, który dodawałby palce, którymi można bybyło dawać gesty, np. wskazać coś. Przydatny na serwerach. Ogólnie mógłby dodawać dużo nowych ruchów (nie mówie tu o smart moving), no bo przecież tyle jest gestów niewerbalnych do ukazania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

@up 80% komunikacji odbywa się niewerbalnie, więc masz rację

@topic fajny byłby mod na pingwiny :)

Pingwiny pustynne, leśne(takie jak ja), górskie, zwykłe; wioski pingwinów, wojny, klany, masa nowych itemków, etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
guciokonda    171

Oddałbym królestwo za mod dodający rakiety (termojądrowe w pierwszej kolejności), silosy i to cacuszko (oczywiście potrafiące jeździć i wystrzelić swój ładunek):
155328482.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

ICMB jest skomplikowany i nie ma znowu prawdziwych narzędzi zniszczenia, a ten wózek to jest mobilna wyrzutnia 550kt atomówek o zasięgu 10500 km?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasmina101    18

@up 80% komunikacji odbywa się niewerbalnie, więc masz rację

@topic fajny byłby mod na pingwiny :)

Pingwiny pustynne, leśne(takie jak ja), górskie, zwykłe; wioski pingwinów, wojny, klany, masa nowych itemków, etc.

Fajny pomysl na moda, pingwinki są takie sweet ^^

Edytowane przez Jasmina101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
iiii    42
Coś w rodzaju inteligentniejszego NPC w postaci ludzi i samochodów imitujących ruch uliczny. Ewentualnie z możliwością prostej edycji ścieżek ruchu czy zachowań. Świetnie sprawowałoby się na creative

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez jakubix202
      problem z modami flans mod smart moving mody na wersje 1.8 gdy mam pistolet z flans mod to jest on jakoś dziwnie zrobiony nie trzymam go w ręce tylko gdzieś za ,obok ,na dole
      to wina smart moving ale chce aby te mody jakoś działały ze sobą pomocy co mam zrobić  aby mieć te mody razem i aby flans mod wyglądał naturalnie?

SCREEN shoty na dole 
      mogłem wysłać tylko 2 wyśle więcej screenów ale to w poście poniżej  który się pojawi

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

• Przez Romek1337
      Cześć,
      Chciałbym się zapytać o jakiś godny polecenia silnik, który będzie obsługiwał pluginy i mody. Pobrałem silnik o nazwie Sponge, podobno można  tam instalować to i to lecz z tego co widze, poza modami nic więcej się nie da. Zależy mi na tym by działał na wersje 1.12.2. Jeśli jednak takowego silnika nie ma, moje pytanie brzmi: jest jakiś mod na forge, dzięki któremu będę mógł stworzyć portal do nowej mapy? Coś jak plugin Multiverse.
    • Przez Wetto
      Cześć 
      Mam problem z wgraniem modyfikacji indrustrialcraft na serwer 1.11. Proszę o pomoc.
    • Przez xKadia
      Witam,
      odinstalowałam i zainstalowałam minecrafta, po czym ściągnęłam ponownie również forge 1.12. Nie wiem dlaczego, ale teraz nie działa, a wcześniej wszystko było ok. Pomoże ktoś?

• Przez Gerluk
      Mam spory problem. Kiedy włączam Minecraft'a z modami wyskakuje mi CRASH GRY! Nie wiem co się stało. Logi konsoli wyglądają następująco:
      20:50:09 launcher Preparing to launch minecraft client for forge-10.13.4.1614 20:50:10 launcher Couldn't get hash for com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for com/typesafe/config/1.2.1/config-1.2.1.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/plugins/scala-continuations-library_2.11/1.0.2/scala-continuations-library_2.11-1.0.2.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-actors-migration_2.11/1.1.0/scala-actors-migration_2.11-1.1.0.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-library/2.11.1/scala-library-2.11.1.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-parser-combinators_2.11/1.0.1/scala-parser-combinators_2.11-1.0.1.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-compiler/2.11.1/scala-compiler-2.11.1.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for net/minecraftforge/forge/1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10/forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\net/minecraftforge/forge/1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10/forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\com/typesafe/config/1.2.1/config-1.2.1.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-actors-migration_2.11/1.1.0/scala-actors-migration_2.11-1.1.0.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-compiler/2.11.1/scala-compiler-2.11.1.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/plugins/scala-continuations-library_2.11/1.0.2/scala-continuations-library_2.11-1.0.2.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-swing_2.11/1.0.1/scala-swing_2.11-1.0.1.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-xml_2.11/1.0.2/scala-xml_2.11-1.0.2.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-library/2.11.1/scala-library-2.11.1.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:10 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-parser-combinators_2.11/1.0.1/scala-parser-combinators_2.11-1.0.1.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:11 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/scala-reflect/2.11.1/scala-reflect-2.11.1.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:11 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-reflect/2.11.1/scala-reflect-2.11.1.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:11 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-swing_2.11/1.0.1/scala-swing_2.11-1.0.1.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:11 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/scala-xml_2.11/1.0.2/scala-xml_2.11-1.0.2.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:11 launcher Couldn't get hash for org/scala-lang/plugins/scala-continuations-plugin_2.11.1/1.0.2/scala-continuations-plugin_2.11.1-1.0.2.jar from Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      HTTP 404: Not Found 20:50:11 launcher Have local file C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\libraries\org/scala-lang/plugins/scala-continuations-plugin_2.11.1/1.0.2/scala-continuations-plugin_2.11.1-1.0.2.jar but don't know what size or hash it should be. Have to assume it's good. 20:50:16 launcher Checking installations. 20:50:16 launcher Local installation of forge-10.13.4.1614 (C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\versions\forge-10.13.4.1614\forge-10.13.4.1614.json) has wrong hash; expected b5ad81fba7e1bbe315e135ee0d9112466670bf1f but got 79aa4a553a9244740f8ee546e6299d06e4adfd4b 20:50:16 launcher Deleted Local installation of forge-10.13.4.1614 (C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\versions\forge-10.13.4.1614\forge-10.13.4.1614.json) 20:50:16 launcher Minecraft client forge-10.13.4.1614 requires 18446744073706554130 bytes to download. 20:50:16 launcher Starting! 20:50:17 launcher Using default game log configuration client-1.7.xml (outputs XML) 20:50:17 launcher Installed forge-10.13.4.1614 to C:/Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\versions\forge-10.13.4.1614\forge-10.13.4.1614.json 20:50:22 LaunchWrapper Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker 20:50:22 LaunchWrapper Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker 20:50:22 LaunchWrapper Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker 20:50:22 FML Forge Mod Loader version 7.99.40.1614 for Minecraft 1.7.10 loading 20:50:22 FML Java is Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM, version 1.8.0_25, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:\Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Install\runtime\jre-x64\1.8.0_25 20:50:23 FML [AppEng] Core Init 20:50:23 FML Loading tweaker me.guichaguri.betterfps.tweaker.BetterFpsTweaker from BetterFps-1.0.1.jar 20:50:23 FML The coremod cofh.asm.LoadingPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 20:50:23 FML The coremod invtweaks.forge.asm.FMLPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 20:50:23 FML The coremod micdoodle8.mods.miccore.MicdoodlePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 20:50:23 STDOUT [micdoodle8.mods.miccore.DepLoader$DepLoadInst:<init>:333]: MicdoodleCore searching for dependencies in mods file: C:\Users\user\Documents\Curse\Minecraft\Instances\Mody\mods
      Mody które posiadam to:
      4Space, Lucky Block, Applied Energistics 2, Better Builder's Wand, BetterFps, Big Reactors, Brandon's Core, Buildcraft, Chance Cubes, CoFH Core, Ender IO, Ex Astris, Ex Compressum, Ex Nihilo, Extra Utilities, Galacticraft Planets, Galacticraft, GraveStone Mod, Inventory Tweaks, Iron Backpacks, JourneyMap, Magical Crops, Mantle, McJtyLib, MicdoodleCore, NotEnoughItems, OptiFine, RFTools, Simply Jetpacks, The Twilight Forest, Tinker's Construct, VeinMiner, Waila, Waila Harvestability
      W folderze z addonami mam Spiral Lucky Blocks.
      Korzystam z launchera Twitch (Curse), tylko niektóre mody (Lucky Block, Galacticraft, OptiFine) dogrywałem z Internetu.
      Słyszałem, że może to być problem z kartą graficzną więc od razu podam, że mam AMD Radeon HD 8330.
      BARDZO proszę o pomoc i z góry dziękuje za wszelkie udzielone odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...