- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez adupl21
Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw
Wymagania:
najlepiej 15+
discord
sprawne mikro
znajomość pluginów itp
-
Przez marcin009988
Witam
Znacie jakieś mody które dodają roboty (lub coś w tym stylu), które można programować, aby np wydobywały surowce, eksplorowały, broniły wyznaczonego obszaru itp
Coś na podobnej zasadzie jak
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
lub Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
.
Najlepiej pod 1.11, ale mogą też być pod starsze wersje. -
Przez Moxpouro
Cześć wszystkim!
Zapraszam do przeczytania mojego pierwszego posta na tym forum. Choć będzie on po części powitaniem wszystkich Użytkowników, to chciałbym jeszcze rozwiązać w nim pewien problem. Chodzi mi mianowicie o niemożność zapisania gry w najnowszej wersji Minecrafta, 1.8.1. Po wejściu na świat i spauzowaniu gry, a następnie kliknięciu przycisk ,,wyjdź i zapisz'' gra zacina się na nieokreślony z góry czas, a przy próbie podejmowania jakichkolwiek działań - crashuje. Występują też jakieś anomalie związane z renderowaniem świata gry, ponieważ mimo iż posiadam dobry technicznie komputer, i ustawione w opcjach wszystko na maximum, chunków ładuje się tylko połowa z tylu, ilu powinno.
To jest wszystko co chciałem Wam zaprezentować, mam nadzieję że znajdziecie (albo już znaleźliście) rozwiązanie tego problemu. Jestem również ciekaw, czy u Was ten problem również występuję. Na koniec chciałbym się przywitać, i pozdrowić całą Administrację oraz członków Forum, mam nadzieję że razem na nim mile spędzimy czas.
Pozdrawiam i życzę przyjemnej rozgrywki.
Moxpouro
-
Uczę się javy. Zdekompilowałem klienta minecraft za pomocą mcp, a gdy zaprogramowałem moda i próbowałem ponownie go skompilować, miałem taki błąd:
RenderBlocks java:3769 missing return statament
}
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi